Cinnete Ramak Kala!

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Merhabalar,

Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.

Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.

Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.

O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?

Sizin için olan bu özel anlar onun için özel değilmiş demek ki, yeni birini bulmuş ona yaranmak için geçmişini temizliyor aklınca. Boşverin. Ayrıca düşündüğüm kişiyseniz 20 yaşında ergenden çok da anlamlı hareketler beklemeyin, polis bile olsa ki mesleğim gereği bir çok polis gördüm, onların muhabetinin liseli ergenlerden pek bir farkı yok özellikle yeni başlayanların.

Bir erkeğin şu yorumunu duymuştum. "romantizmin dibine vuruyorum, duygusal şarkı açıyorum, sonra güm güm güm, bitti"
Yani bazı erkeklerin amacı sadece cinsellik. Bu forumda kızlara, kendinizi iki dünyada ateşe atmayın deyince kızanlar çıkıyor. İşte sonuç... Bundan sonra aynı hatayı tekrarlamamaya çalışın kendi iyiliğiniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…