Cinnete Ramak Kala!

Öyle olsa fotoğrafını falan da görünmez yapmaz mıydı?
Onu yapmaz belki mesleğinden dolayı fotosunu gizlemez vs
Nonu sildiğini sanmıyorum
Sadece tepki ölçüyor gibi geldi
Sen ağzına etmedin ya durduk yere neden silsin
Onu her koşulda sarmaladığını biliyor
Boşluğa düşünce çalacak kapını
Yeni birini buldum diğerlerini şutlayayım kafası yok bu türde.

O zaman üzgünüm ama duygusuz biriymiş. Sizi üzmek istemem ama sanırım o tek gecelik düşündü. O kadar şey yaşadık nasıl böyle yapar diye sorgulama karakter yoksunları böyle yapar.
Son görüştüğümüz gün, önümde diz çöktü. Beni kendine bastırıp, saçlarımı okşayıp 'Sadece sen varsın.' gibi gibi konuştu. Bu onun gibi küstah, kibirli, her şeyi dalgaya vuran birinin yapmayacağı bir şey.
Tişörtümü de aldı, kendi kirli sepetine attı. Yani akşamına ayrılmayı düşünen birinin yapması absürt davranışlar değil mi?

Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...

neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...

tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...

kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....

Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...

çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...

ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...

kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar

Aaa yettin be! Ne iki de bir konu aciyorsun? Diger konularini güncellesene...mecbur muyuz 10 tane ayni konuyu iceren basliklari görmeye?!
Öncelikle düzgün konuşmayı öğrenmeni tavsiye ederim.

Kişisel sorunlarımda dahi karşı tarafla bu şekilde konuşmam.

Öncelikle düzgün konuşmayı öğrenmeni tavsiye ederim.

Kişisel sorunlarımda dahi karşı tarafla bu şekilde konuşmam.

Ben de sana biraz kendine gelmeni tavsiye ediyorum, sürekli ayni konu icin yaziyorsun, yeni konular aciyorsun, digerlerini güncelle...ilgilenen ordan yazar zaten Mune banlamak konusunda cok iyisiniz de böyle seylere hic müdahale etmiyorsunuz

Ya bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni

Kız benim eski koca da ayrılalım der sonra oturur ağlardı neler neler söylerdi sonra ben öyle demedim diye inkar ederdi valla bu erkekler toptan dengesiz. Akıl mantık duygu yok bunlarda nabza göre şerbet verirler anlık yaşarlar. Sen dengeni bozan biri için zamanını harcama bence. Tutarsız olanı yanında tutma bacım. Böyleleri önce insanı delirtirler sonra da delisin derler.

Erkeklerin çoğu böyle bence duygusal bakmıyor sadece anı yaşamak istiyor ve karşı tarafıda inandırıp seviyorum ayaklarına duygulara girer ve sonra tak çekip gider belli ki sen baya kaptırmışsın kendini ama sana bişey diyim mi o sana yazıcak emin ol ve sende ona o zaman tersle bence dedi dersin o sana yazıcak

Yengeç burcu muydu senin eski koca? :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…