- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.069
- 34
- Konu Sahibi Meredith Grey
İkizler. Tam iki karakterliymiş geç anladım.Yengeç burcu muydu senin eski koca? :/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İkizler. Tam iki karakterliymiş geç anladım.Yengeç burcu muydu senin eski koca? :/
Oldugu icin öyle olmuştur.
Tek derdi cinsellikmis, yasamis basmis engeli.. yani amacina ulasmis.. yoksa kimse kimsenin vajinasini alip goturmuyorYa bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni
Ah tontrikocum, okuyan da sevişir sevişmez engelledi sanacak.Tek derdi cinsellikmis, yasamis basmis engeli.. yani amacina ulasmis.. yoksa kimse kimsenin vajinasini alip goturmuyor
Hani aşk adına duygular da yaşanmış ya ondan dedimdiTek derdi cinsellikmis, yasamis basmis engeli.. yani amacina ulasmis.. yoksa kimse kimsenin vajinasini alip goturmuyor
Yok kız izin vermedi soymamaYa geçenlerde de aynı konuyu açmıştın. Annacım cümleler bile aynı orada daha detaylı anlatmıştın. Sen 22 erkek arkadaşın 20 yaşındaydı. İkinizde daha ergen sayılırsınız. Ayrıca erkek arkadaşına çok Şevkatle yaklaştım demiştin ondan sıkılmıştır. Yumurtasını bile soyuyordun
Yok ya.. kiz guvendigi icin beraber oluyor yani.. adamin tek derdi yatmak.. kadinlar sevgi ugruna sex yapar, erkekler sex ugruna sevgiyi bile harcar.. oyle bi soz vardi.. kadin sevdiginden beraber olmus, ama herif coktan baska arayislardaHani aşk adına duygular da yaşanmış ya ondan dedimdi
Alacağını almış
Olan olmuş
Almış gitmiş
Tarzı yorumlar yapılınca dedim yav madem öyle o zaman neden millet boşanmıyor sonuçta gerdek de alacağını alma gecesi bi nevi
Kiz sen niye bizi kekliyon, utanmiyon mu? Ee ilkinde doyamamis demekki simdi doymus baska arayista..Ah tontrikocum, okuyan da sevişir sevişmez engelledi sanacak.
Defalarca seviştik. Kaldı ki engeli kaldırdı yani.
Erkek kısmı fazla ilgi gösterince şımarır. Şimdi peşinden koşmanı bekliyor yapma sen engelle her yerden. Bir de polis olacak.Yok kız izin vermedi soymama
Hayır kendi işimi kendim yaparım dedi haspam. Amaan iyi oldu yumurtadan nefret ederim zaten bi de oturup 6 tane yumurta mı soyacaktım
Çok klişe.Yok ya.. kiz guvendigi icin beraber oluyor yani.. adamin tek derdi yatmak.. kadinlar sevgi ugruna sex yapar, erkekler sex ugruna sevgiyi bile harcar.. oyle bi soz vardi.. kadin sevdiginden beraber olmus, ama herif coktan baska arayislarda
Doğru bak onlar öyle midesizYok ya.. kiz guvendigi icin beraber oluyor yani.. adamin tek derdi yatmak.. kadinlar sevgi ugruna sex yapar, erkekler sex ugruna sevgiyi bile harcar.. oyle bi soz vardi.. kadin sevdiginden beraber olmus, ama herif coktan baska arayislarda
Engellemek önemsediğini gösterir. Hiç bir şey yapmamak, tepkisiz kalmak en iyisi.Erkek kısmı fazla ilgi gösterince şımarır. Şimdi peşinden koşmanı bekliyor yapma sen engelle her yerden. Bir de polis olacak.
Yazarsa anında cvp verirsin ama kandırmayalım Burda birbirimizi. Bas engeli anlasın yediği naneyiEngellemek önemsediğini gösterir. Hiç bir şey yapmamak, tepkisiz kalmak en iyisi.
Sen zaten bi tuhafsin annacim.. kendimiz gibi sandik seni ee o zmn zevk aldin bitti ne diye ugrasiyonÇok klişe.
Bu çocuğa karşı hislerim olmasaydı dahi birlikte olurdum.
Yok kız, birlikteyken bile bazen bir mesajına 9 saat sonra falan döndüğüm oluyorduYazarsa anında cvp verirsin ama kandırmayalım Burda birbirimizi. Bas engeli anlasın yediği naneyi
Pislik bunlar yaa zaten konu sahibi bizim annaymis , gece gece iyi kafaliyo biziDoğru bak onlar öyle midesiz
Ama hep açık kapı bırakırlar her zaman
Birinden tekme yediği zaman gidecek yeri olsun diye
Ay neyse tatlım ya, farklı bakış açılarına ve görüşlere sahibiz. 54441 saat kendimi ifade etmekle uğraşamiciiiim.Sen zaten bi tuhafsin annacim.. kendimiz gibi sandik seni ee o zmn zevk aldin bitti ne diye ugrasiyon
Nane yemiyor yumurta yiyor hemde 6 taneYazarsa anında cvp verirsin ama kandırmayalım Burda birbirimizi. Bas engeli anlasın yediği naneyi