Cinnete Ramak Kala!

Ya bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni:KK53:
Tek derdi cinsellikmis, yasamis basmis engeli.. yani amacina ulasmis.. yoksa kimse kimsenin vajinasini alip goturmuyor😂

Haklısınız insanın canı yanar. En azından açıklama beklersiniz. Ama insanların davranışlarını kontrol edemeyiz. O nedenle böyle birinden kurtuldum deyip yola devam etmelisiniz. Yapacak bir şey yok. Bu kadarlık biriymiş. Rabbim yolunuza güzel bir insan çıkarsın. ❤️

Tek derdi cinsellikmis, yasamis basmis engeli.. yani amacina ulasmis.. yoksa kimse kimsenin vajinasini alip goturmuyor😂
Hani aşk adına duygular da yaşanmış ya ondan dedimdi
Alacağını almış
Olan olmuş
Almış gitmiş
Tarzı yorumlar yapılınca dedim yav madem öyle o zaman neden millet boşanmıyor sonuçta gerdek de alacağını alma gecesi bi nevi:KK53:

Ya geçenlerde de aynı konuyu açmıştın. Annacım cümleler bile aynı orada daha detaylı anlatmıştın. Sen 22 erkek arkadaşın 20 yaşındaydı. İkinizde daha ergen sayılırsınız. Ayrıca erkek arkadaşına çok Şevkatle yaklaştım demiştin ondan sıkılmıştır. Yumurtasını bile soyuyordun 😂😂

Ya geçenlerde de aynı konuyu açmıştın. Annacım cümleler bile aynı orada daha detaylı anlatmıştın. Sen 22 erkek arkadaşın 20 yaşındaydı. İkinizde daha ergen sayılırsınız. Ayrıca erkek arkadaşına çok Şevkatle yaklaştım demiştin ondan sıkılmıştır. Yumurtasını bile soyuyordun 😂😂
Yok kız izin vermedi soymama :KK70:
Hayır kendi işimi kendim yaparım dedi haspam. Amaan iyi oldu yumurtadan nefret ederim zaten bi de oturup 6 tane yumurta mı soyacaktım :p

Hani aşk adına duygular da yaşanmış ya ondan dedimdi
Alacağını almış
Olan olmuş
Almış gitmiş
Tarzı yorumlar yapılınca dedim yav madem öyle o zaman neden millet boşanmıyor sonuçta gerdek de alacağını alma gecesi bi nevi:KK53:
Yok ya.. kiz guvendigi icin beraber oluyor yani.. adamin tek derdi yatmak.. kadinlar sevgi ugruna sex yapar, erkekler sex ugruna sevgiyi bile harcar.. oyle bi soz vardi.. kadin sevdiginden beraber olmus, ama herif coktan baska arayislarda

Yok kız izin vermedi soymama :KK70:
Hayır kendi işimi kendim yaparım dedi haspam. Amaan iyi oldu yumurtadan nefret ederim zaten bi de oturup 6 tane yumurta mı soyacaktım :p
Erkek kısmı fazla ilgi gösterince şımarır. Şimdi peşinden koşmanı bekliyor yapma sen engelle her yerden. Bir de polis olacak.

Yok ya.. kiz guvendigi icin beraber oluyor yani.. adamin tek derdi yatmak.. kadinlar sevgi ugruna sex yapar, erkekler sex ugruna sevgiyi bile harcar.. oyle bi soz vardi.. kadin sevdiginden beraber olmus, ama herif coktan baska arayislarda
Çok klişe.
Bu çocuğa karşı hislerim olmasaydı dahi birlikte olurdum.

Doğru bak onlar öyle midesiz
Ama hep açık kapı bırakırlar her zaman
Birinden tekme yediği zaman gidecek yeri olsun diye

Yazarsa anında cvp verirsin ama kandırmayalım Burda birbirimizi. Bas engeli anlasın yediği naneyi 😂
Nane yemiyor yumurta yiyor hemde 6 tane:KK53:
Bak o zaman sevgiden aşktan yumurtasını soymaya yelteniyormuş çocuğun
Şimdi sorsak jeton gibi atar başka yerinden o kadar hopladı sinirleri konu sahibinin😂

X