- 31 Aralık 2017
- 6.447
- 22.144
- 28
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ay ben de uzun boylu, ince yapılı, beyaz tenli ama yeşil/ela gözlü birini hayal etmiştimMinyon uzun saçlı beyaz tenli kahverengi gözlü zayıf biri
ben de merak ediyorum ne yalan diyim
Hayatımda gayet kaliteli erkekler de oldu. Bayağı da peşimden koştular, koşuyorlar.
Merhabalar,
Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.
Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.
Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.
O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?
Ne alaka?O yüzden mi bi bebe icin 5 konu actin?ömrümde böyle bos konusan insan görmedim
Yok be yazmam.abi bıktık bu fabrikasyon korkak ve kararsız adamlardan tavsiye verecek en son kişiyim ama bence yazma ardına dğşme sende onu engelle hatta
Ne alaka?
Etkilenmiş, bir şeyler hissediyor olamaz miyim? Önceden hayatıma giren insanlarla ne ilgisi var bunun?
Demek ki bir sey hissetmiyorum öncekilere ya da diğer ilgisi olan insanlara. Tek tük insan ilgilenmiyor ki benimle, biri ilgilenince 'Ayy benimle ilgilenen biri var, ona fiksliyim kendimi' diyeyim. Tutku hissediyorum çocuğa karşı. Neyse ne zaten. Seni neden ilgilendirsin?Madem arkandan kosuyorlar neden onlarla degil de bununla ilgileniyorsun? En basta yok sadece yatak icin konustum yok efendim zevk icin, ciddi düsünmüyorum, yasi daha ufak....sonra da tsörtümü kirli sepetine atti, kafami tuttu, niye beni engelliyor?
ve bu ciddi düsünmedigin bebe icin arka arkaya 5 konu aciyorsun, basliklari da „cildiracam“ ve „en sacma terkedilis“...bi kac yorum öncesine kadar „ben terk edilmedim“ diyorsun. Aklin basinda mi senin ya?
Demek ki bir sey hissetmiyorum öncekilere ya da diğer ilgisi olan insanlara. Tek tük insan ilgilenmiyor ki benimle, biri ilgilenince 'Ayy benimle ilgilenen biri var, ona fiksliyim kendimi' diyeyim. Tutku hissediyorum çocuğa karşı. Neyse ne zaten. Seni neden ilgilendirsin?
Sonuçta dikkat çeken bir başlık atmalıyım ki, daha çok yorum gelsin. Ayrıca durumu yaşar yaşamaz aniden açmıştım.
Ayrıca başkasının derdi niye sizi bu kadar geriyor? Hani kendimi tutuyorum hakkınızı vermemek için. Çünkü yaptığım her şey, yapıldığına değer birşey olsun isterim. Ne yazık ki sizin için banlanmak bu kategoriye girmiyor.
Daha fazla yazmasanız? Dediğim gibi içimdeki acıma duygusunu azar azar kullanmaya karar verdim artık.
Yahu sorun konularıma yeter be açma falan filan tarzı yorumlar yazman.yavrum ben de senden cok ricada bulundum, umrunda miydi? Degildi! Benimde umrumda degil. Sen konu actikca bana cevap yazma hakki doguyor. Begenmiyorsan engelle, ama sanirim engellemek pek sana göre degil, dimi?
gerilmemin sebebini de önceden yazmistim