Cinnete Ramak Kala!

Neden ona sormuyorsun.? Sor ? De ki neden benimle olmadı bende beğenmediğin sevmediğin şeyler nelerdi.. yazdıklarına bakılırsa kişi seni zerre sevmemiş değer vermemiş.. kusura bakma anima yatağa atılacak sonra da dönüp gideceği kız olarak görmüş ..!! Bu kadar net !!

Valla şekerim bugüne bugün 30 uma geldim.. çok erkek eskittim.. sana bi şey söyliyim mi.. zerre değer vermediğim, benim için hiç bi cacık olmayan erkeklere hiçbi konuda açıklama yapmam.. canım istedi mi döner giderim. Bi mesajı bile layık görmem. Kaşınırlarsa tak tak engeli basarım o kadar..!! Anladın mı.. değer verdiğin zaman açıklama yaparsın.. maalesef burada tek değer veren sen olmuşsun. Ve açık açık kullanmış seni ve duygularınla da bi güzel oynamış..!! Hala geçmiş yok sarıldık uyuduk, yok onu bunu yaptık aman ne romantikti diye kendini kandırıyorsun.. bi silkelen kendine gel..!! Aynaya bak sana değer verecek birini ara..

Sizin konularınızda genel olarak farkettiğim şey cinselliği basite indirgeyerek yaşıyorsunuz, ilişkilerinizde yaşadığınız sorunların dayanağının bu olduğunu düşünüyorum.

Erkek milletine karşı da bu tavrı takınıyorsa ki sanırım öyle daha önceki konularından çıkarım yapıyorum..erkek ağzıyla yazacak olursam her önüne gelene ... anladınız onu ..!! afedersiniz hafif kadın olarak görüyorlardır ... maalesef.. öncelikle erkeklere karşı duruşunu değiştirmesi lazım..

Cok hizli cok yogun gittiginizi dusunup ben napiyorum diye aydinlanma yasamis olabilir.
Kafasi karismis olabilir, ne hissettigini, ne diyecegini, nasil diyecegini bilemiyor olabilir.
Kendi haline birakin :)

Boşanma maliyetli be tatlım. Bu devirde evlenmek en az 100.000 TL, boşanma desen bunun avukatlık ücreti var, nafakası var, tazminatı var, mahkeme masrafı var. Çoğu adam sırf bu maddi yük yüzünden ya evlenmiyor, bir kere gözünü karartıp evlenmişse de kadına haklarını vermemek için boşanmıyor. Yoksa boşanmayı bir kolaylaştır, nafakayı tazminatı kaldır. Boşanmalar nasıl artıyor. Allah bile kulunu bildiğinden daha evlilik aktinde boşanma tazminatı olan mehiri belirlemeyi şart koşmuş. Boşanmayı zorlaştırmak için.

Eğer cinsellik yaşamasaydınız istediğine ulaşamadığı için eninde sonunda sıkılıp gidecekti, şimdi de birliktelik yaşamış zaman geçirmişsiniz ama bu sefer de muhtemelen size karşı duygusal bir şey hissetmediği ve sizin ona bir şeyler hissetmeye başladığınızı anladığı için gitti.

Normalde hazır vakit geçirip sevişebileceği deyim yerindeyse elinin altında biri var, aklına estikçe vakit geçirip takılırız diye düşünüp irtibatı koparmaması lazımdı. Ama bütün kapıları kapatıyor bence tek sebebi sizin ona karşı hislerinizin olduğunu anlayıp ilerde bu bana yapışır diye korkması. Fazla popüler bir tipse önceden benzer şeyler yaşadığı için temkinli davranıyordur belki.

Organa girmiş işte. Örneğin Bakireyse bakireliğini bozmuştur . Yani kızlıgını alıp gitmiş oluyor. Kullanmış oluyor. Ayrıca kadınlar erkekler kadar zevk almıyor. 2 taraf eşittzevk almıyor yani. Neyse siz zina yapmaktan gözünüz körleşmiş M Meredith Grey

O nereden çıkmış canım. Kadınlar erkeklerden daha fazla zevk alır aksine. Kadın vücudunun bir dakika içinde arka arkaya 40 orgazma ulaşabileceği iddiaları var mesela. Sadece tabular, karşımızdaki kişiye karşı güven eksikliği, belki duygu eksikliği, hamile kalma korkusu gibi şeylerle kendimizi baskılıyoruz.

Bu sevistigin için ayrıldı, yok kullanıp attı bla bla kafasından da öğh geldi. Muhtemelen de bu şekilde yazanlar, içten içe öyle olmasını isteyenler.
Zaten o kafada birisiyse atıyorum evlendiğimizde de, yahu bu kadın benimle oldu başka arayışlara yöneleyim der.
Kaç kişi bu konuda kocasına kefil olabilir ki? Sosyal ortamımızda görüyoruz, adam azılı çapkın, kırmadigi ceviz kalmamış, evdeki karısının ruhu bile duymuyor.

Sürekli Özgür oluşunuzu, FARKLI oluşunuzu cinsellik üzerinden vurgularsanız böyle yorum almanız normal değil mi? Ben ilk ilişkimi eşimle yaşayacağım diyen ama diğer konularda her istediğini yapan kadını da özgür buluyorum. Bu onun dünya görüşü. Ben çok özgürüm, Sevgilimle cinsellik yaşıyorum, çünkü canımın istediğini yapabiliyorum yani ben çok özgürüm önermesi mantık kurallarına ne kadar uyuyor ki. İnsanlar sizin gibi yaşamıyor diye Özgür olmuyor ya da @CiRiLLA bu yorumu yazdı diye sizin tanımladığınız özgür kadın tabirine karşı olmuyor.

ayrıca acı bir gerçek böyle adamlar sevgilileri ile cinsellik Yaşar ama gider hiçkimselere birliktelik yaşamamış biri ile evlenir. Burası Türkiye unutmayın. Hala bu tabuları aşamadı erkekler. Kendi onlarca kadınla birlikte olur ama gerçek ilişki yaşadıkları kadınlar el değmemiş olsın İster. Ki adam resmen bıçak gibi kesmiş ilişkiyİ. Belki de buldu evleneceğim kadın dediği kişiyi.

ben de eşimin kimse ile ilişki yaşamamış olmasını istedim hep. Bu geri kafalılık değil aksine kendimi korumak istedim. Ne bileyim daha önceki cinsellik profilini. Belki hastalık taşıyacak bana. Onun yüzümden cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanmak istemem.Malesef yakalanan arkadaşım oldu eşinin daha önceki birliktelikleri yüzünden. Cinsellik saygı gösterilmesi gereken konudur, yaşayana niye yaşadın denmemeli tamam ama ben buna karşıyım diyene de aaaa özgürlük düşmanı, kadın kadının kurdu denmemeli .

aslında siz ben cinsellik yaşadım diye çoğu konunuzda bunu vurgulayarak sanki pişmansınız da kendinizi böyle rahatlatmaya, bunu vurgulayarak bu durumu çok önemli göstermeye çalışıyor gibi geliyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…