Cinnete Ramak Kala!

Yani ortak tanıdık olmayan biriyle ilişkiye başlayıp hemen cinsellik mi yaşadınız?
Evine mi gittiniz?

Cesaretinizden (!) tüylerim ürperdi.
Pardon?
Kendi kendinize senaryo yazmakta üzerinize yok anlaşılan.
Acaba arkadaş ortamında görüp, beğenemiyor mu?
Ya da ben adamı hayatımda görmeden evinde aldım soluğu gibi bir şey mi demişim?

Ne alaka?
Cinsellik yaşadığım halde harika giden ilişkilerimde oldu. Bu erkeğin kendine güveniyle alakalı bir şey.

Birazcık olsa eleştiri kaldırabiliyor olsanız ‘ne alaka?’ Olduğunu uzun uzadıya anlatmak isterdim ancak sizin aksinize düşünen herkese ağzının payını vermek, yanlış düşündüklerini anlatmak derdindesiniz.
Buradaki çoğu kişi sizden yaşça olgun ve deneyimli kişiler, ileride benzer sorunları yaşamamak adına size tavsiyede bulunmaya çalışıyorlar. ( ki yapmak zoru da değiller) Varsın burnunuz düşse eğilip yerden almayın buradaki üyelere karşı, ama vakit bulduğunuzda oturup tekrar bakın konunuza..
Arada çok doğru yorumlar var, dikkatli okuyun derim.

Pardon?
Kendi kendinize senaryo yazmakta üzerinize yok anlaşılan.
Acaba arkadaş ortamında görüp, beğenemiyor mu?
Ya da ben adamı hayatımda görmeden evinde aldım soluğu gibi bir şey mi demişim?
Mişli zamanla yazmışsınız.
Mişli zaman; öğrenilen geçmiş zaman olarak bilinir.
O yüzden dedim.

Siz bir cümlenizde fuckbody olmak istese bile kabul ederdim demiştiniz.Şimdi çok sayfa var.Alıntı bulamayacağım.Onu söyleyince bende ortak tanıdık yok sandım.

Ne alaka?
Cinsellik yaşadığım halde harika giden ilişkilerimde oldu. Bu erkeğin kendine güveniyle alakalı bir şey.

Bir de siz ilk deneyiminizi 5-6 ay önce yaşamadınız mı? En az 2 erkek benim bildiğim var bu zaman zarfında... ki mutlaka daha fazladır. Hangi ara harika(!) gitti de bir diğerine geçtiniz? Harika giden 3 ay falan olsa gerek. Baya harika...

Yahu demeye çalıştığınız evlenmeden sevişirsen adamın gözünde değersiz olursun gibi klişe bir yargı değil mi?
Sadece kendi hayatımdan değil, çevremdeki insanlardan da bir ton örnek vererek rahatlıkla curutebilirim bunu.
Hı, öyle düşünen erkekler de yok mu? Var.

Hayır değil. Bahsetmek istediğim de tam olarak bu anlayışsızlığınız ve sabit fikirliliğinizdi zaten. Beni yormadınız, teşekkürler.

Hımm 5 ay oldu açıkçası.
Bir ilişki illa berbat bir şekilde bitmiyor. Cıvkını çıkarmadan da bitirebilirsiniz.
Çocuğu var. Ve bu bazı şeyleri benim acımdan zorlastiracakti.
Aramız hala iyi. Onun bir şeye ihtiyacı olsa ben, benim bir şeye ihtiyacım olsa o koşa koşa gelir.

Allah aşkına kendisi daha önce açtığı başka bir konuda anal seksin inceliklerinden bahseden birisi.. erkeklerle de sınırsızca yaşıyorsa afedersin de o biçim kadın diye düşünmeleri çok normal..!! Bi kere şahsi fikrim hiç bi erkek anal yapan bi kadına saygı duymaz.!! Nokta.. şahsi fikrim

Herkesi aynı kefeye koymayacaksın işte kimi erkek vardır ki Türkiye’de nadir bulunur sana prensesmişsin gibi davranır ama kimisi de koynuna girdiğin için afedersin ama kaşar muamelesi yapar... ve bunu senin ruhun bile duymaz... gün gelirde böyle bir anda hiçbir şey söylemeden terk edince acı ama farkına varabilirsin ...ama sen hala kendini kandırmaya devam ediyorsun

Sizin bildiğiniz son ikiden Önceki sevgilileriyle de beraber oluyormuş zaten anal yolla.. Açık açık bunu söylemekten çekinmiyor zaten

Sizin bildiğiniz son ikiden Önceki sevgilileriyle de beraber oluyormuş zaten anal yolla.. Açık açık bunu söylemekten çekinmiyor zaten

Onaylamazsınız olur biter, bu kadar öfkelenmenize gerek yok. Biraz sakin olun :))) ben bu ekranı kapar ve 2 dk sonra unuturum. Bu hayatı yaşayan ve her türlü diyeti ödeyecek olan konu sahibi. Size ne bize ne.. biz uyardık bitti gitti.

Soruyor ya neden neden neden neden diye işte biz de söylüyoruz nedeni bu .. Ama kabul etmemekte diretiyor yani yapacak bir şey yok hayat onun tabii ki

3-5 ay sonra bir Çağırın bakalım

hemen hemen cok benzer sey benim basimda var. Gayet guzel giden bir gun sonrası cinsellik yasaninca adam eski umarsız haline dondu. Derdim var anlatamamlar falan. Hatta konu actim gecen gun.
Erkeklerin bazi hareketlerini anlamk gerçekten güç. Onlar bizim gibi dusunmuyor maalesef

Yooo gayet de hak etmissin. Hakkin kötek misali seninki kusura bakma.

Ayakta alkışlıyorum ne güzel yazmışsın

Öyle ölmez füze at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…