Cinnete Ramak Kala!

bence sevgilin çok duygusal biriydi ve aşırı ilgi bekleyen bir karakterdi.
Sende bu ilgiyi bulamamış olabilir.sanki sen daha farklı birliktelikler yaşıyorsun. Öyle vik vik görüşmekten falan hoşlanmıyorsun gibi geliyor bana..O yüzden aradığını bulamamış olabilir
Diyelim ki duygusal biriydi ve bu kızdan ilgi bekledi, sence bir açıklama borçlu değilmi gene de? Böyle sessizce çekip gitmek engellemek/engeli açmak gibi hareketler yapmak mantıklı mı? Bence her şekilde bir açıklamayı hakediyor ister duygusal olsun ister cinsel açıdan.

Kadin veya erkek farketmez,biri size ulasabilecekken bunu yapmiyor,sebebi biraktim hoscakal demiyorsa durumu oldugu gibi kabullenmek en iyisi. Kendi bilir,lafi baska ne zaman bu kadar uygun olur bilemiyorum.

Tabi ki kabulleneceğiz, ama sebebini bilince çok daha kısa sürede, kendinde eksiklik aramadan üzülmeden iyileşirsiniz.

Çok özür dileyerek, iyi ifade edebilmek için erkek ağzıyla yazıyorum öncelikle belirteyim.
Sizi az çok tanıdığımıza göre ben özgürüm, cinselliği yaşarım, bu ekmek su gibi temel ihtiyaç kafasında olan birisiniz. Aslında bunlar temelde doğru ama unuttuğunuz şey şu ki, burası Türkiye!! Yani cinselliğin afrikası...

Siz çok iyi sevişiyor, yatakta partnerinizi mutlu etmek için herşeyi yapıyor olabilirsiniz. Ama bizim ülkemizde bu durum sizi onların gözünde ‘motor’ yapar.(özür dileyerek iyi ifade edebilmek için yazıyorum) Çünkü erkekler bunca yokluğun içerisinde henüz 22 yaşında bir kızın bu tecrübeyi yaşamış olmasını garipser ve size asla o bahsettiğiniz duygularla yaklaşmazlar. 1-2-3 farketmez, sizden sıkılana kadar birlikte olur. Sonra da yeni diyarlara yol alır. Kaldı ki ayrılma şekli bile size hiç değer vermediğini gösteriyor.
Bundan sonra da benzer şeyler yaşayacaksınız, hazır olun.

Yok.
Iş hayatım, okul hayatım, aile hayatım istediğimden de iyi gidiyor.

Allah mesut etsin o zaman ne diyim. Erkekler ne istediğini bilmeyen, kendine güveni olan, cinselliği tabu olarak görmeyen kadınları kaldıramayan, ben her haltı yiyeyim ama karım bakire olsun mantığında sümsük yaratıklar. Davranışlarında mantık aramayın zira onların beyni bacak aralarında atıyor maalesef.

Çok özür dileyerek, iyi ifade edebilmek için erkek ağzıyla yazıyorum öncelikle belirteyim.
Sizi az çok tanıdığımıza göre ben özgürüm, cinselliği yaşarım, bu ekmek su gibi temel ihtiyaç kafasında olan birisiniz. Aslında bunlar temelde doğru ama unuttuğunuz şey şu ki, burası Türkiye!! Yani cinselliğin afrikası...

Siz çok iyi sevişiyor, yatakta partnerinizi mutlu etmek için herşeyi yapıyor olabilirsiniz. Ama bizim ülkemizde bu durum sizi onların gözünde ‘motor’ yapar.(özür dileyerek iyi ifade edebilmek için yazıyorum) Çünkü erkekler bunca yokluğun içerisinde henüz 22 yaşında bir kızın bu tecrübeyi yaşamış olmasını garipser ve size asla o bahsettiğiniz duygularla yaklaşmazlar. 1-2-3 farketmez, sizden sıkılana kadar birlikte olur. Sonra da yeni diyarlara yol alır. Kaldı ki ayrılma şekli bile size hiç değer vermediğini gösteriyor.

Bunu yazmak istemiştim de dolandırdım. +1000000000

Diyelim ki duygusal biriydi ve bu kızdan ilgi bekledi, sence bir açıklama borçlu değilmi gene de? Böyle sessizce çekip gitmek engellemek/engeli açmak gibi hareketler yapmak mantıklı mı? Bence her şekilde bir açıklamayı hakediyor ister duygusal olsun ister cinsel açıdan.

kesinlikle böyle sessizce çekip gitmek ,açıklama yapmamak insana kendisini değersiz hissettirir ve çok kırar.

kesinlikle böyle sessizce çekip gitmek ,açıklama yapmamak insana kendisini değersiz hissettirir ve çok kırar.
Kesinlikle, bekarken ben de bazı ilişkilerimde yaşadım bu durumu maalesef bilirim inanılmaz onur kırıcıdır. En azından insan bir sebep bekler tek bir sebep. Ondan sonra sorun değil herkes gidebilir yoluna, ne yapacağız boğazına mı yapışacağız sonuçta.

Şansa kaldı o zaman işin. Her şeyini ortaya dökme. Biraz dengesiz ol, uzak ol, ilgi çekici, değişik, mistik. Senle tanışmak mı istedi, tanış ama öylesine. Açılma hemen, tensel uyumu deneyelim deme. Kendini engellemeni tavsiye ederim. Çevren, eğitim hayatın, iş hayatın, ailenin tanıdıkları senin yaşantını kaldırabilecek gibi rahat değilse işin zor. Neyse daha gençsin, anlayacaksın nasılsa.
Bu çocuk da mesela hep şey diyor ya da derdi diyeyim 'Hem çok masumsun, hem çok tutkulu', 'Çok değişik bir tipsin', 'Sadist, psikopatım benim' vs vs.

Ailem, çevrem rahattır. Bunun verdiği kolaylık var. Misal annemle oturup cinsellik üzerine konuşabilirim.

bence sevgilin çok duygusal biriydi ve aşırı ilgi bekleyen bir karakterdi.
Sende bu ilgiyi bulamamış olabilir.sanki sen daha farklı birliktelikler yaşıyorsun. Öyle vik vik görüşmekten falan hoşlanmıyorsun gibi geliyor bana..O yüzden aradığını bulamamış olabilir
Galiba dediğiniz gibi.
Tanıştığımız günün ertesi sabahı 'Niye günaydın mesajı atmadın' demişti, ilk buluşmamızdan sonra mesaj atmamıştım ondan beklemiştim, 'O kadar mı berbattı' yazmıştı. Bir gün konuşurken gece uyuyamadım dediğimde neden yazmadın o zaman demişti.

Ne alaka?
Cinsellik yaşadığım halde harika giden ilişkilerimde oldu. Bu erkeğin kendine güveniyle alakalı bir şey.

Bu erkler böyle işte cinaelik olunca hadi bye bye diyorlar . Olmayınca da bye bye .
Genelleme yapmayın bence.
Sürekli aynı örneği vermekten sıkıldım ama..
Bundan önceki ilişkimde tavşanlar gibi sevişirdik, aramızda gayet iyiydi. Prensesmişim gibi davranırdı. Hiç öyle bye byelık bir mevzu olmadı.

Genelleme yapmayın bence.
Sürekli aynı örneği vermekten sıkıldım ama..
Bundan önceki ilişkimde tavşanlar gibi sevişirdik, aramızda gayet iyiydi. Prensesmişim gibi davranırdı. Hiç öyle bye byelık bir mevzu olmadı.
Herhalde bir de şeyle alakalı kişinin “nereli”olduğu ve nerde yaşayıp ne kadar kendini geliştirmiş yani değerlerle genelleme dgl ama genel Türk erkekler maalesef böyle . Galiba o kişi sizin denginiz değilmiş

Herhalde bir de şeyle alakalı kişinin “nereli”olduğu ve nerde yaşayıp ne kadar kendini geliştirmiş yani değerlerle genelleme dgl ama genel Türk erkekler maalesef böyle . Galiba o kişi sizin denginiz değilmiş
İnanır mısınız bilmiyorum ama şimdiki, öncekinden çok daha modern bir yerden.

Merhabalar,

Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.

Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.

Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.

O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?

Bende cidden bi gelişme oldu sandım, bi yerden engelleni kaldırıp, diğer yerden silmiş. Büyük bi gelişme değil. Diğer konuyu editleseydin keşke. Neyse yapacak birşey yok boşver artık önüne bak. Seni istemiyor apaçık ortada. İlk birliktelikten sonra iyi davranması sevdiği ya da istediği anlamına gelmez. Bak artık önüne.

Aslında tahmin ettim :) boşver canım sen geç bu “adam”ı. Turistik bölge genelde böyle yapıyor erkelerin çoğu. Hem turistik hemde Uni vs var . Oralar öyle . Tanıdığım bir çok arkadaşım var (erkek) hepsi maaşallah öyle. Cinselik olunca deyim yerindeyse “tekmeyi”basıyor .

Karşımdaki insana tek verebileceğim şey vajinam ya da cinsel zevk mi?
Nasıl bir bakış açısı bu? Tüylerim ürperdi.

Merak etmeyin siz. Cinsel birliktelik yaşamadığım adamla da evlenmem. Ne çıkacağı belli değil. Sonra sonuç ortada. Ten uyumu olmayan, arada kimya namına birşey olmayan evlilikler...
Cinsel birliktelik yaşamamak da bir tercihtir.
Bu konu ak veya kara konusu değil.
Kimisi de evlenmeden cinsellik istemez tercih etmez.
Sırf siz cinsellik yaşayıp evlendiniz diye de kimyası mükemmel evlilik olmaz.

Evlilik her zaman risktir.

X