Cinnete Ramak Kala!

Evlenmeden sevismeye karşı biri değilim.
Ama bunun klişe dışı bir şey gibi gösterilip herkesin o olgunlukta olamayacağını soylenmesine karşıyım.
Bu arada prezervatif kullanıyorsundur umarım kullanmiyorsan başlamalisin.
Kullanmaya gayret ediyorum diyelim.

Öyle de sıkıcı olur benim için.
Bakalım.
Bak,burası Hollanda,Amerika,Kanada vs. olsa tutumunu değştirme derdim.Ama burası Türkiye.Hoşlandığın erkekler Türk. Onları sadece yatakta istiyorsan evet böyle devam et.
Ama yok ben yatakta,yemekte,sinemada,dertli anımda,mutluluğumda,hüznümde,ağladığımda,güldüğümde hatta affedersin sıçtığımda bile yanımda istiyorum diyorsan seksi erkekleri kendine çekmek için kullanmayı bırak.Çünkü onlar birer Amerikalı filan değil.Halis muhlis Türk erkeği.
Sen her seferinde neden gittiler diye konu açıyorsun ve her seferinde bunlar söyleniyor ama kabullenmek istemiyorsun.Çözüm yolu bu.Libidona sahip çıkıp hanım hanımcık köşende oturacaksın.

Arkadaşlar manyak mısınız? 22 yaşında gencecik bir kız bu. Çoğumuzdan küçük. Seks yapmış diye demediğinizi bırakmamışsınız. Oh oldu terk edildin sen kendini ne sanıyorsun falan filan. Lan küçücük kız gencecik kendini bir şey sansa ne olacak? Sansın tabi ki özgüvenli olsun azıcık ezdirmesin kendini. Gayet de akıllı zeki bir kız burada hiç ezilip büzülmeden herkese cevap verdi. Bir de kalbin kırılmış sevmiş olabilirsin bu bu kadar kötü bir şey değil diyorsunuz. Sonra da "ama o sana değer vermediiiii". Vermesin ya. Vermesin değer ne olacak? Bana da onlarca erkek değer vermedi karşılık vermedi aramadı sormadı kalbim kırıldı bazılarını da çok çok sevmiştim. Değersiz mi oldum ben şimdi onlar değer vermedi diye? Ha ben 22 yaşımdayken seks yapmak için çooook uzun süre beklediğim de oldu, bakireydim seks yapmadığım da oldu. Yine terk ettiler yine değer vermediler. Ne olacak yani? Her kalp kırıklığımdan bir şeyler öğrendim, yoluma baktım.

Ya artık bırak su ergenı ya sen bukadar deger verıp kafaya taktıgın ıcın kıymetın yok hıc sallama sende onu engelle ve asla muhattap olma en fazla 7 ay verıyorum bak nasıl pasa pasa arıyor senı ama asla kabul etme gerıı su erkeklere sukadar onem vermeyınn bıyerlerı kalkıyor ıstee

Valla konuna yorum yapmayacağım ama rica ediyorum şu ismi değiştir kadın mezarda takla atıyor. Gerçi ben maryciyim kemikleri sızım sızım sızlasın diyorum ama sen baya ağır bir bedel oluyorsun kadıncağıza
Ay bak yapmayım dedim ama yine yazayım yorumumu ... artk bu kadar cabuk bağlanıp değer verme heriflere .... bağlanmadım değer vermedim de deme öyle olmasa şuraya yazmak için parmacıklarını yormazdın

Vallaha bazı yorumlar çok ilginç....
Siz bu kıza bak sevişirsen erkekler böyle der yol burası türkiye bla bla desenizde o hissettiği gibi yaşayacak....

Hayır yani ne zamandan beri türk erkeklerine göre davranıyoruz?Ne alaka
Hissettiğini ve sorumluluklarını alabileceğin şeyleri yaşamak olay
E bu kıza seviştiği için pişman mutlu da sorun yok bence...

türk erkekleri de çevreden dolayı bu şekilde herkes biliyor....

Türk erkekleri benim hakkımda ne düşünür diye yaşayacağıma cidden yaşamam daha iyi. Zaten zamanla hiç böyle adamları düşünmeyecek bile daha toy. Güçlenecek.
Ayrıca adamla seks yaparak nası bi tip olduğunu da anlamış oldu, başka türlü bir ilişki istiyor ve böylece elemiş oldu. Gören de seks yapmayanı bırakmıyolar sanır. Adam sevişse de sevişmese de bu yani. Evet burası Hollanda değil ama Arabistan da değil. Gayet bu tür ilişkiye gelebilcek, samimi , dürüst adamlar da var. Beni hanım hanımcık görüp, evlenilcek diye kafasında etiketleyen ama gözü dört dönen başkalarıyla sevişen, birindense orospu görülmeyi tercih ederim.

Arkadaşlar manyak mısınız? 22 yaşında gencecik bir kız bu. Çoğumuzdan küçük. Seks yapmış diye demediğinizi bırakmamışsınız. Oh oldu terk edildin sen kendini ne sanıyorsun falan filan. Lan küçücük kız gencecik kendini bir şey sansa ne olacak? Sansın tabi ki özgüvenli olsun azıcık ezdirmesin kendini. Gayet de akıllı zeki bir kız burada hiç ezilip büzülmeden herkese cevap verdi. Bir de kalbin kırılmış sevmiş olabilirsin bu bu kadar kötü bir şey değil diyorsunuz. Sonra da "ama o sana değer vermediiiii". Vermesin ya. Vermesin değer ne olacak? Bana da onlarca erkek değer vermedi karşılık vermedi aramadı sormadı kalbim kırıldı bazılarını da çok çok sevmiştim. Değersiz mi oldum ben şimdi onlar değer vermedi diye? Ha ben 22 yaşımdayken seks yapmak için çooook uzun süre beklediğim de oldu, bakireydim seks yapmadığım da oldu. Yine terk ettiler yine değer vermediler. Ne olacak yani? Her kalp kırıklığımdan bir şeyler öğrendim, yoluma baktım.

Manyak mı?:KK34:

Sevgili Mune Mune bir küfür gördüm sanki..:duduk:

X