- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.805
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Amin inşallah ki zaten evliyim muhafazakar olmaya Özen gösterdin her zaman çok şükür eşim de öyle oldu birbirimizi bulduk Maşallah diyeyim ama insan kendi kaderini emin olun kendi belirliyor bir nebze de olsa Çünkü doğru yol varken neden neden haram yanlış yasak dolu bir yolda yürüsün ki insan bu dünyaya neden geldiğini Unutmamalı nefsine zevkine şeytana uyumadan yaşamayı bilmeli ama ne kadar ımız bunu başarıyor muammaKimse kendini kullandırma işini gönüllü yapmıyor zaten. Kim bile bile lades desin. Yani o kadar büyük konuşuyorsunuz ki inşallsh mutlu ve mükemmel bir evliliğiniz olur da Allah sizi KULLANILMIŞLAR kervanına katmaz
Genel anlamda İslam var bu sitedeİslam’ın yasakladığı,haram kıldığı şeyler bir güzel açıklanmışta bu forumdaki her üyenin dini inancının Müslümanlık olduğu nereden çıkartılıyor onu anlamıyorum.
Neden genelleme yapıyorsunuz ki?Genel anlamda İslam var bu sitede
Galatasaray hukuk mezunuyum Strazburg'da insan haklari masteri yaptim. Ankara hukukta Avrupa birligi hukuku doktorasini canim sikildigi icin yarim biraktim. Halihazirda ruanda'da uluslararasi professional kategoride Birlesmis milletler calisaniyim. Iyi derecede ingilizce ve fransizca biliyorum resim yapiyorum gitar caliyorum en sevdigim yazar proust. Sadece aptal emojiler kullanmam kardesime kanka kanku gibi seyler de derim.Sanmam
Sen sor diyeNeden genelleme yapıyorsunuz ki?
Aman boşver kime ne anlatıyorsun?Galatasaray hukuk mezunuyum Strazburg'da insan haklari masteri yaptim. Ankara hukukta Avrupa birligi hukuku doktorasini canim sikildigi icin yarim biraktim. Halihazirda ruanda'da uluslararasi professional kategoride Birlesmis milletler calisaniyim. Iyi derecede ingilizce ve fransizca biliyorum resim yapiyorum gitar caliyorum en sevdigim yazar proust. Sadece aptal emojiler kullanmam kardesime kanka kanku gibi seyler de derim.
Aslında normalde karşımdakini kısıtlayan biri değilim.Sizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.
Gel de anlat onu konu sahibineSizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.
sizin yorumlarınız çok çirkin ama bu şekilde herşeyi dine Allaha bağlayıp insanlara kalp kırıcı şeyler yazmayın.ister 100 adamla ister 1 adamla cinsel ilişkiye girer bu onun tercihi.belki kendisi bir dine bile mensup değil.neden inanmadığı şeyi uygulasın ki?Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrenç
Erkek milleti iste; sen adamla safi yatak ilişkisi bile kursan adam kendi egosundan tek kendi ile ol ama o başkası ile de takılabilsin ister. Memleket karısını rızası ile ya da başkası için boşayıp sonra eski karısı başkası ile görüşünce kıyameti kopartan tiplerle dolu. Bunun aşk ya da duygusallıktan çok ego ile ilgisi var. O yüzden kıskançlığın sadece aşkla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi eğer bir erkekle duygusal bir ilişki de istiyorsan bir süre sadece cinsellik olmadan flört et, seni hayatına dahil ediyor mu, ortamına sokup çevresi ile tanıştırıyor, kız arkadaşı olarak gereken değeri veriyor mu bak, ondan sonra cinselliği istiyorsan yaşarsın, buradaki bir çok arkadaşında anlatım dili farklı olsada özünde söylediği bu aslında. Ha cinsellik ilişkinin başında olmazsa olmazım diyorsanda hemen cinsellik yaşadığın insana hayatında çok anlam yükleme, ne dediği ya da yaptığı çok umrunda olmasın.Aslında normalde karşımdakini kısıtlayan biri değilim.
Ama kendisi telefonumu alıp dmlerimi tek tek bilmem kaç yıl öncesine kadar didik didik ediyorsa benim de en azından bir soru hakkım vardır diye düşündüm.
Aman boşver kime ne anlatıyorsun?
Kendi ozguvensizligini millete kendince laf sokarak gidermeye çalışan insanlar gırla.
Baksana sacma bir durumdayim diye kına yakacak, horona duracak tipler var neredeyse.
Duyduğum şöyle bi olay var.. adamın biri kızlarla cinsellik yaşamak için her yola geliyor. Bunda da başarılı oluyomuş.. bi gün kızın birisi buna asla evlenmeden olmaz demiş. Erkek kişisi kızı gidip istemiş, nişan yapmış sonra da kızı nasılsa 2 aya düğünümüz var diye ikna etmiş. Yatmış.. sonra da nişanı bozup ayrılmış kızdan!!!Sizin konularınızı ve anlatım dilinizi sevimli buluyorum. Ama bence sizin sıkıntınız, beyniniz sex and the city takılmak isterken, kalbiniz yeşilçam filmlerindeki esas kızlar gibi olmak istiyor. Mevlanın da dediği gibi olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.Cinsellik kişinin kendi tercihidir. Kimseyi yaşadı diye kınamayacağım gibi evlenmeden cinsellik yaşamayana da aman bağnaz geri kafalı, kendi yaşayamıyor millete laf söylüyor demem. Sizin ilişkilerinizdeki sıkıntı cinselliğe çok fazla anlam yüklüyorsunuz. Güzel yurdumda her çakal erkek kızları yatağa atmak için bırakın seni seviyorum demeyi evlilik bile teklif ediyorlar. Eğer hem cinselliğinizi yaşamak ama ilişkinizde değerde görmek duygusal birşeyde paylaşmak istiyorsanız, uzmanların dediği gibi beğendiğiniz erkekle en az üç ay cinsellik yaşamayın, zaten bu süreçte niyeti salt cinsellik olan adam yeni avlara gider. Ha ben o kadar beklemem fuckbody bana uyar dersenizde sizi cinsellik sonrası bırakan adamın arkasından bu kadar konu açıp dert etmeyin. Zira bu çok normal. Çünkü siz bu durumda sadece adamın yatağında yer bulursunuz hayatında değil. Bakın şu ilişkinizde adamın sizi engellediği durum çok manidar , siz ne zaman adamın hayatına kız arkadaşı gibi müdahale ettiniz; adam aklınca sizin o an için gazınızı alıp akşamına hayatından çıkardı ve bir süre sonra engeliniz kaldırdı ki ilerde cinsel ihtiyacı için tekrar gelmeye yüzü olsun. Bence siz öncelikle ilişkiden ne beklediğinizi , sınırlarınızı ve karşı taraftan beklentilerinizi belirleyip ona göre adımlar atın. Zira malesef güzel ülkemde sizin o eski sevgiliniz gibi bir ton adam var aynı şeyi tekrar tekrar yaşayıp kendizini üzmeyin.
Bayağı şiirler, romantizm, edebiyat yaptı.
Bana önceki ilişkilerimi sordu, kaç kişiyle cıktın, ne zaman, neden bitti. O da hep aldatılmış.
Bana dedi ki bir şey olduğunda küsüp kabuğuna çekilme. Gel söyle. Kavga ederiz belki ama hallederiz. Benimle olmanın bir süredir hayatındaki en güzel şey olduğunu söyledi.
Üstüme düşerdi. Işte sıkı giyin, bu saatte dışarı çıkmasan mi falan fıstık.
Ilk tanıştığımız günün ertesi sabahı neden uyanınca gunaydin yazmadın demisti. Buluşmadan sonra mesaj atmamıştım ertesi gün, o kadar berbat mıydı diye yazmıştı.
Bu son olayların yaşandığı gün bile ben uyurken oturmuş gülümseyerek beni seyrediyordu.
Kadin veya erkek farketmez,biri size ulasabilecekken bunu yapmiyor,sebebi biraktim hoscakal demiyorsa durumu oldugu gibi kabullenmek en iyisi. Kendi bilir,lafi baska ne zaman bu kadar uygun olur bilemiyorum.Bunları açıkça söyleyesiydiniz sizin tabirinizle "yapışmazdı". Terkedilen birinin en doğal hakkı sebebini bilmek.
Şansa kaldı o zaman işin. Her şeyini ortaya dökme. Biraz dengesiz ol, uzak ol, ilgi çekici, değişik, mistik. Senle tanışmak mı istedi, tanış ama öylesine. Açılma hemen, tensel uyumu deneyelim deme. Kendini engellemeni tavsiye ederim. Çevren, eğitim hayatın, iş hayatın, ailenin tanıdıkları senin yaşantını kaldırabilecek gibi rahat değilse işin zor. Neyse daha gençsin, anlayacaksın nasılsa.Engelleyemiyorum maalesef.
Çünkü gerçekten hoşlandığım birisiyse flört ederim. Hoşlandığım insanla da tensel temas etmek isterim.
YuhhDuyduğum şöyle bi olay var.. adamın biri kızlarla cinsellik yaşamak için her yola geliyor. Bunda da başarılı oluyomuş.. bi gün kızın birisi buna asla evlenmeden olmaz demiş. Erkek kişisi kızı gidip istemiş, nişan yapmış sonra da kızı nasılsa 2 aya düğünümüz var diye ikna etmiş. Yatmış.. sonra da nişanı bozup ayrılmış kızdan!!!