- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Buradaki lafların benim uzerimde öyle bir etkisi olacağını düşünüyor musun gerçekten?Öyle ölmez füze at
İnciyi değerli kılan istiridye kabuğunun içinde saklanmasıdır.Hakkimi veriyordu canım, kötek falan iyi fantezi oluyor.
Öyle de sıkıcı olur benim için.İnciyi değerli kılan istiridye kabuğunun içinde saklanmasıdır.
Belki de artık saklanmalısın annacım?
Yoo ben bu lafı seviyorumBuradaki lafların benim uzerimde öyle bir etkisi olacağını düşünüyor musun gerçekten?
Aksine bana bu kadar yüklenen olması hoşuma gidiyor.
Kullanmaya gayret ediyorum diyelim.Evlenmeden sevismeye karşı biri değilim.
Ama bunun klişe dışı bir şey gibi gösterilip herkesin o olgunlukta olamayacağını soylenmesine karşıyım.
Bu arada prezervatif kullanıyorsundur umarım kullanmiyorsan başlamalisin.
Bak,burası Hollanda,Amerika,Kanada vs. olsa tutumunu değştirme derdim.Ama burası Türkiye.Hoşlandığın erkekler Türk. Onları sadece yatakta istiyorsan evet böyle devam et.Öyle de sıkıcı olur benim için.
Bakalım.
anna boleyna konu sahibiBen de aynisini dusunup nicke baktim degilmis
Degistirmisti nickini ilk actiginda. Ondan öyle yazdimanna boleyna konu sahibi
Yoksa zilli mi bu :)))Bu arada kullanıcı adın değişmiş
Foton da öyle
Hayırlı olsun
Ama konu şıp diye tanıtıyor seni:)
O kim ayol? Merak ettim şimdi.Yoksa zilli mi bu :)))
Bu tarz konu açan bir üyeydi sizin olabileceğinizi düşündüm isim mi değiştirdiniz?O kim ayol? Merak ettim şimdi.
Zilli diye bir kullanıcı adı hiç kullanmadım :)Bu tarz konu açan bir üyeydi sizin olabileceğinizi düşündüm isim mi değiştirdiniz?
Arkadaşlar manyak mısınız? 22 yaşında gencecik bir kız bu. Çoğumuzdan küçük. Seks yapmış diye demediğinizi bırakmamışsınız. Oh oldu terk edildin sen kendini ne sanıyorsun falan filan. Lan küçücük kız gencecik kendini bir şey sansa ne olacak? Sansın tabi ki özgüvenli olsun azıcık ezdirmesin kendini. Gayet de akıllı zeki bir kız burada hiç ezilip büzülmeden herkese cevap verdi. Bir de kalbin kırılmış sevmiş olabilirsin bu bu kadar kötü bir şey değil diyorsunuz. Sonra da "ama o sana değer vermediiiii". Vermesin ya. Vermesin değer ne olacak? Bana da onlarca erkek değer vermedi karşılık vermedi aramadı sormadı kalbim kırıldı bazılarını da çok çok sevmiştim. Değersiz mi oldum ben şimdi onlar değer vermedi diye? Ha ben 22 yaşımdayken seks yapmak için çooook uzun süre beklediğim de oldu, bakireydim seks yapmadığım da oldu. Yine terk ettiler yine değer vermediler. Ne olacak yani? Her kalp kırıklığımdan bir şeyler öğrendim, yoluma baktım.