Cinnete Ramak Kala!

Bana garip geldi hem bu kadar kötü olup hem de böbürlene böbürlene bunu yazmak. Kendisine yapılsa şu erkekler ne kadar gaddar Allah belalarını versin olur.
Bunu yapan genelde erkekler.. cinsiyet gozetmeksizin diyorum.. evet bunu yapan merhametsizin onde gidenidir. Pesinden kosulan olmak istemis olabilir. Insan bu kadar ozel seyler yasadigi bir insana bu kadar vefasiz nasil olabilir? Kucuk bir aciklama yapmayacak kadar, sebep: cunku canim onun mizmiziyla ugrasmak istemedi.. insanlar gercekten cok kotu

Bunları açıkça söyleyesiydiniz sizin tabirinizle "yapışmazdı". Terkedilen birinin en doğal hakkı sebebini bilmek.

Konu benım yaptığım şeyi sorgulamak değil konu tamamen şu
Sayın M Meredith Grey böyle bir adamı tekrar aramamalısın çünkü seni senin onu önemsediğin kadar önemsemiyor....
Sadece üzülürsün hayatına bak değmez...
Demenin yolu..
Kendisiyle iyi iletişimimiz olduğu için elbette yazıcam..

hayat bir tecrübe değil mi?

yargılamalarınız ve sorgulamalarınız sadece benim anlattıgım seylerin üstünden öteye gidemez sadece....
Ve inanın bunlar bu sorgulamalar zerre umrumda değil....

İlk kez birlikte olduktan sonra da çok ilgili davrandı. Öyle olsa o günün akşamı belli etmez miydi kendisini?
Eski bir erkek arkadaşım, bir erkek istediğinde rahatça cinsellik yaşayacağı bir kız bulunca onu öyle hemen bir gecede bırakmaz, bir süre devam eder demişti, hem ilişkiye hem cinselliğe. Sanırım onun gibi bir durum olmuş. Bence boşverin önünüze bakın siz, daha dikkatli olun bir dahaki sefere

Merhaba,
içeriği bir derdim var bölümüne uygun olan konular birkaç defa açılmış ve birebir aynı içeriğe sahipse, biri bu bölümde kalır diğerleri başka bölümlere taşınır, üyeler devam niteliğinde konu açmışsa müdahale edilmez, bu bölüme uygun olduğu müddetçe üyelerin konularına müdahale etmeyiz edemeyiz zira site kurallarında konu kısıtlaması kuralı yok.

Site kurallarında olmayan bir şey için üzgünüm ki üyelere yaptırım uygulayamam, böyle bir hakkım da yok, yetkim dışına çıkma haddim de olamaz.

20 yaşında çocuğu polismi yapmışlar ya.kimlerin eline düştük ülkecek.eskiden polisler olgun amcalardı simdikilerse tıfıl tıfıl çocuklar

Kimi erkek cinsel yönden rahat kadınları seviyormuş gibi davranıp, keyfini sürüyor sonra ayrılıyor ya da ayrılmadan ortadan kayboluyor. Cinselliği arka plana atman gerek. Az erkek vardır, cinsellik kadının da hakkı, rahat olmasında ne var diye düşünen. Ya denk gelecek ya kendini engelleyeceksin işte.

Engelleyemiyorum maalesef.
Çünkü gerçekten hoşlandığım birisiyse flört ederim. Hoşlandığım insanla da tensel temas etmek isterim.

Polis olmuş ama hala korkak bu adam

Önceki konunuzda ben kurmuştum sizin korkaklıkla ilgili kurduğunuz cümleye benzer bir cümle. Haklı çıkmışım.
Evet üstüne bastiniz ayağınızi kaldırın bu adam ben seninle beraber olmak istemiyorum diyemeyecek kadar korkak

Geçen seferde yazmıştım ben yine aynısını yazıyorum ergenle uğraşılmaz, erkekler geç olgunlaşır. At kafandan artık bence ya hem bak cidden yazıyorum polis sevgiliyle uğraşılmaz hatta kocaylada uğraşılmaz

Evet aynı görüşteyim sizinle

M Meredith Grey aylar onceki konularinizi da az cok okumustum.bence genel olarak sorununuz kisa surede cok fazla iliski yasamaniz.ve iliskilerinizde cok hizli ilerlemek cok cabuk baglanmak.daha dogru duzgun tanimadan cinsellik yasamaniz.yanlis anlamayin ahlaki acidan demiyorum bunu.yani bi kisiden hoslanmak sevmek onu tanimak uzun suren bir olaydir.siz herseyi cok hizli yasadiginiz icin bu ve bundan sonraki iliskilerinizde de benzer sorunlar yasamaya devam ediceksiniz.psikolojik destek aldiniz mi.cocuklugunuzda anne babanizla olan iliskiniz anne babanizin arasindaki iliski vb. birsuru degisken bugununuzun boyle olmasindaki onemli etkenlerden.kendi icinizdeki problemleri cozmeden yasayacaginiz her iliski daha da yipranmaniza sebep olacak uzgunum

Belki de sabırsız olmamdan kaynaklıdır. Hep her şey bir an önce olsun isterim. Şimdi yapabiliyorsam neden bekleyeyim kafası. Laf aramızda 7 aylık doğmuşum

Canını sıkmak istemem ama ya görüştüğü daha önceden bitmemiş ilişkisi var ya da evli çıkıyor böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…