- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bunu yapan genelde erkekler.. cinsiyet gozetmeksizin diyorum.. evet bunu yapan merhametsizin onde gidenidir. Pesinden kosulan olmak istemis olabilir. Insan bu kadar ozel seyler yasadigi bir insana bu kadar vefasiz nasil olabilir? Kucuk bir aciklama yapmayacak kadar, sebep: cunku canim onun mizmiziyla ugrasmak istemedi.. insanlar gercekten cok kotuBana garip geldi hem bu kadar kötü olup hem de böbürlene böbürlene bunu yazmak. Kendisine yapılsa şu erkekler ne kadar gaddar Allah belalarını versin olur.
Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...
neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...
tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...
kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....
Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...
çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...
ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...
kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Habire seni terkedenleri takacagina şarkıyı tak daha iyiAy yok keşke ergen irisi olsam. Ufak tefeğim.
Bi de nolur yazma ya kullanıcı adını görünce zihnimin arka fonunda 'Yanayım yanayım ateşler yanayım...' çalmaya başlıyor.
Yok.Sadece meraktan soruyorum yanlış anlamayın. Aşk hayatınız ve erkekler dışında başka derdiniz yok mu ?
Eski bir erkek arkadaşım, bir erkek istediğinde rahatça cinsellik yaşayacağı bir kız bulunca onu öyle hemen bir gecede bırakmaz, bir süre devam eder demişti, hem ilişkiye hem cinselliğe. Sanırım onun gibi bir durum olmuş. Bence boşverin önünüze bakın siz, daha dikkatli olun bir dahaki sefereİlk kez birlikte olduktan sonra da çok ilgili davrandı. Öyle olsa o günün akşamı belli etmez miydi kendisini?
Merhaba,Ben de sana biraz kendine gelmeni tavsiye ediyorum, sürekli ayni konu icin yaziyorsun, yeni konular aciyorsun, digerlerini güncelle...ilgilenen ordan yazar zatenMune banlamak konusunda cok iyisiniz de böyle seylere hic müdahale etmiyorsunuz
Engelleyemiyorum maalesef.Kimi erkek cinsel yönden rahat kadınları seviyormuş gibi davranıp, keyfini sürüyor sonra ayrılıyor ya da ayrılmadan ortadan kayboluyor. Cinselliği arka plana atman gerek. Az erkek vardır, cinsellik kadının da hakkı, rahat olmasında ne var diye düşünen. Ya denk gelecek ya kendini engelleyeceksin işte.
Evet aynı görüşteyim sizinleErkek milletine karşı da bu tavrı takınıyorsa ki sanırım öyle daha önceki konularından çıkarım yapıyorum..erkek ağzıyla yazacak olursam her önüne gelene ... anladınız onu ..!! afedersiniz hafif kadın olarak görüyorlardır ... maalesef.. öncelikle erkeklere karşı duruşunu değiştirmesi lazım..
Şu gözünden yaş gelerek gülen emojiyi kullanıp da kafası çalışan kimseyi görmedim.
Belki de sabırsız olmamdan kaynaklıdır. Hep her şey bir an önce olsun isterim. Şimdi yapabiliyorsam neden bekleyeyim kafası. Laf aramızda 7 aylık doğmuşumM Meredith Grey aylar onceki konularinizi da az cok okumustum.bence genel olarak sorununuz kisa surede cok fazla iliski yasamaniz.ve iliskilerinizde cok hizli ilerlemek cok cabuk baglanmak.daha dogru duzgun tanimadan cinsellik yasamaniz.yanlis anlamayin ahlaki acidan demiyorum bunu.yani bi kisiden hoslanmak sevmek onu tanimak uzun suren bir olaydir.siz herseyi cok hizli yasadiginiz icin bu ve bundan sonraki iliskilerinizde de benzer sorunlar yasamaya devam ediceksiniz.psikolojik destek aldiniz mi.cocuklugunuzda anne babanizla olan iliskiniz anne babanizin arasindaki iliski vb. birsuru degisken bugununuzun boyle olmasindaki onemli etkenlerden.kendi icinizdeki problemleri cozmeden yasayacaginiz her iliski daha da yipranmaniza sebep olacak uzgunum
Canını sıkmak istemem ama ya görüştüğü daha önceden bitmemiş ilişkisi var ya da evli çıkıyor böyleleriMerhabalar,
Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.
Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.
Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.
O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?