- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.802
- Konu Sahibi Meredith Grey
Simdide emojimize takmislar yaaBen surekli kullaniyorum kafam zehir gibi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdide emojimize takmislar yaaBen surekli kullaniyorum kafam zehir gibi.
SanmamBen surekli kullaniyorum kafam zehir gibi.
Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim
Karşımdaki insana tek verebileceğim şey vajinam ya da cinsel zevk mi?Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim
Teşekkür ederim harika yorumun için.
Keyfime bakıyorum ben de.
Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrençKarşımdaki insana tek verebileceğim şey vajinam ya da cinsel zevk mi?
Nasıl bir bakış açısı bu? Tüylerim ürperdi.
Merak etmeyin siz. Cinsel birliktelik yaşamadığım adamla da evlenmem. Ne çıkacağı belli değil. Sonra sonuç ortada. Ten uyumu olmayan, arada kimya namına birşey olmayan evlilikler...
Beni görmüş beğenmiş. İletişime geçti.Bu çocukla nasıl tanıştınız o konuda önemli
Beni görmüş beğenmiş. İletişime geçti.
Bayağı şiirler, romantizm, edebiyat yaptı.sonra nasıl gelişti ve ev olayı vs ilişkinin bitişinden önce gidişatı önemli
Konu sahibini bi dövmediğiniz kalmış. Basit kadın olursunuz ne demek?basit kadın nasıl oluyor? Sizce basit erkek var mı? Mesele kadın bunları yapınca basit (!) oluyormuş ya!!! Erkek ne yapsa basit olur?Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim
konu sahibinin birazcık dönüp kendine getirmem gerekiyordu Şaka bir yana basit erkek de yar diyeyim Aşık olmadığı kandırdı bir kadını hemen yatağa atarak oluyor verdiği sözde durmayarak seviyorum deyip 2 dakikada vazgeç Erek engelleyerek gösterir kendini basit adam bu devirde erkek de kadın da kendini kullandırma yacak Benim bildiğimPeki ya
Konu sahibini bi dövmediğiniz kalmış. Basit kadın olursunuz ne demek?basit kadın nasıl oluyor? Sizce basit erkek var mı? Mesele kadın bunları yapınca basit (!) oluyormuş ya!!! Erkek ne yapsa basit olur?
Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim
Kimse kendini kullandırma işini gönüllü yapmıyor zaten. Kim bile bile lades desin. Yani o kadar büyük konuşuyorsunuz ki inşallsh mutlu ve mükemmel bir evliliğiniz olur da Allah sizi KULLANILMIŞLAR kervanına katmazkonu sahibinin birazcık dönüp kendine getirmem gerekiyordu Şaka bir yana basit erkek de yar diyeyim Aşık olmadığı kandırdı bir kadını hemen yatağa atarak oluyor verdiği sözde durmayarak seviyorum deyip 2 dakikada vazgeç Erek engelleyerek gösterir kendini basit adam bu devirde erkek de kadın da kendini kullandırma yacak Benim bildiğim
Kendimle yuzlestigimde aslında durumun egosal olmadığını anladım. Egosal olsa muhtemelen O'na karşı sınırlı, öfkeli olurdum. Hatta canını yakmak için bir şeyler yapmayı düşünebilirdim.Sizin karşı taraftan duygusal anlamda bir beklentiniz olmuş ama karşı tarafın sizden beklentisi farklı bir şeymiş. İradeleriniz uyuşmamış ki, zaten sizin ona sürekli “onu niye ekledin” “bunu niye takipten çıktın” vs vs tarzındaki sitemleriniz de duygusal anlamda size karşı bir şeyler hissetmeyen adama fazla ve gereksiz gelmiş. Haliyle sizi hiçbir beis görmeden hayatından tek celsede çıkartmış.
Bu anlamda sizi sadece cinsel ihtiyaçlarını giderebileceği biri olarak görüp yolunu da yapmak için size “seni seviyorum” demesi tamamen bu şahsın karaktersizliği ile alakalı.. sizin de bu “çocuğu” bu kadar kafanıza takmanızın sebebinin egosal olduğunu düşünmeye başladım. Nitekim her entrynizde kendinizi über harika bulduğunuzu dile getiriyorsunuz zaten. Haliyle bu çocuğun size bir eşyayı rafa kaldırır tarzındaki muamelesi egonuza ağır geliyor. Bu gereksizi gözünüzde bu kadar büyütmenizin sebebi de hulku bile kıskandıracak o muhteşem kasları falan değil bence. Asıl sebep tam olarak da sizin egonuzu incitmiş olması.
Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrenç
Ahahah aynen ben de orda kısa süreli bir kayıp yaşadım bi gitti geldi devreler.Bunu yeni gördüm. Ben vazgeçtim, yine uzaktan okuyayım bu formu.
Ses komutu ile yazdığım için yanlış oluyor yazılar hahaha hahaha ben bile Kahkaha attım yazdıklarımaAhahah aynen ben de orda kısa süreli bir kayıp yaşadım bi gitti geldi devreler.