Cinnete Ramak Kala!

Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim

Bazı insanlar böyledir.
Bende zamanında böyleydim bir sebebi oldugundan dolayı değil, sebebi olmuyordu. Genelde kendini sevmeyen bir kişinin yapacagınj dusunuyorum bu hareketi. Kendini sevmeyen biride sizi istesede sevemez. Yani kendini veremez. Bu tarz bi durumda söylenmesi gereken bir şey de yok.
Sonra büyüyorsun ve artık giderken, hem hamlede acıklama yapıyorsun, normal insanlar gibi. Yani olgunlasmamıs kişiler için geçerli bir durum bu.
Cok alakasız bi psıkolog mesaj atmıstı banada bunun o zaman cok kötü bir davranıs oldugu dersini cıkartmıstım.
Seansa gitmeden haber de vermeden telefonunu acmıyordum. Sebebi ise içim ısınmadı. Ancak sunu demek zor geldi, acıklama yapmadım bir mesaj atmıstı , mesaj atmak zor degıl ama karma yaratıyorsun. Kendine yapılmasını istemediğini baskasına yapma, böyle değer görmemeye devam edersin. Demişti , veya bu tarz bir şey.
Sonra da böyle kafama göre iş yapmadan once bu mesaj aklıma gelir.

Kimseyi kınamı yorum ama önce cinsellik yaşarsınız kendinizi kullanırsınız basit kadın olursunuz her türlü yolu açarsanız kendinize çabuk ulaşması için size Kolay lokma olursunuz adama vereceğinizi verirsiniz onra İş ciddiye binince tekmeyi yersiniz sonra Kadınlar kulübüne gelip vah Anam Aldatıldım vah babam terkedildim terkedildim diye ağlarsınız Siz kadınsınız biraz Değerlisiniz değeriniz ile kalın erkeklere yem olmayın Sonra konuşunca suçlu oluyoruz biz ee cinsellik oldu Günaha girdin Hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine Hangi yüzle bakacaksın bekaretini sormuyorum bile sonra ileride bir konu açıp acaba Kızlık zarıma nasıl diktireceğim Ağlama buralarda �nsan bir hata yapmadan önce 5 kez düşünse çok güzel olur O zaman hata olmaz Bir anlık zevkinize uyar bir ömür pişman olursunuz Daha bir Elveda bile diyemeyecek kadar aciz bir adamın peşinde bu kadar konuşmayın bakalım sıradaki mi Kullanıyor Acaba şu anda o herif bırakın ne b** yerse yesin Siz Tövbe edin Allah'a yaklaşım böyle boş şeylerden uzak durun ay yine sinirlendim
Karşımdaki insana tek verebileceğim şey vajinam ya da cinsel zevk mi?
Nasıl bir bakış açısı bu? Tüylerim ürperdi.

Merak etmeyin siz. Cinsel birliktelik yaşamadığım adamla da evlenmem. Ne çıkacağı belli değil. Sonra sonuç ortada. Ten uyumu olmayan, arada kimya namına birşey olmayan evlilikler...

Karşımdaki insana tek verebileceğim şey vajinam ya da cinsel zevk mi?
Nasıl bir bakış açısı bu? Tüylerim ürperdi.

Merak etmeyin siz. Cinsel birliktelik yaşamadığım adamla da evlenmem. Ne çıkacağı belli değil. Sonra sonuç ortada. Ten uyumu olmayan, arada kimya namına birşey olmayan evlilikler...
Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrenç

sonra nasıl gelişti ve ev olayı vs ilişkinin bitişinden önce gidişatı önemli
Bayağı şiirler, romantizm, edebiyat yaptı.
Bana önceki ilişkilerimi sordu, kaç kişiyle cıktın, ne zaman, neden bitti. O da hep aldatılmış.
Bana dedi ki bir şey olduğunda küsüp kabuğuna çekilme. Gel söyle. Kavga ederiz belki ama hallederiz. Benimle olmanın bir süredir hayatındaki en güzel şey olduğunu söyledi.
Üstüme düşerdi. Işte sıkı giyin, bu saatte dışarı çıkmasan mi falan fıstık.

Ilk tanıştığımız günün ertesi sabahı neden uyanınca gunaydin yazmadın demisti. Buluşmadan sonra mesaj atmamıştım ertesi gün, o kadar berbat mıydı diye yazmıştı.

Bu son olayların yaşandığı gün bile ben uyurken oturmuş gülümseyerek beni seyrediyordu.

Sizin karşı taraftan duygusal anlamda bir beklentiniz olmuş ama karşı tarafın sizden beklentisi farklı bir şeymiş. İradeleriniz uyuşmamış ki, zaten sizin ona sürekli “onu niye ekledin” “bunu niye takipten çıktın” vs vs tarzındaki sitemleriniz de duygusal anlamda size karşı bir şeyler hissetmeyen adama fazla ve gereksiz gelmiş. Haliyle sizi hiçbir beis görmeden hayatından tek celsede çıkartmış.

Bu anlamda sizi sadece cinsel ihtiyaçlarını giderebileceği biri olarak görüp yolunu da yapmak için size “seni seviyorum” demesi tamamen bu şahsın karaktersizliği ile alakalı.. sizin de bu “çocuğu” bu kadar kafanıza takmanızın sebebinin egosal olduğunu düşünmeye başladım. Nitekim her entrynizde kendinizi über harika bulduğunuzu dile getiriyorsunuz zaten. Haliyle bu çocuğun size bir eşyayı rafa kaldırır tarzındaki muamelesi egonuza ağır geliyor. Bu gereksizi gözünüzde bu kadar büyütmenizin sebebi de hulku bile kıskandıracak o muhteşem kasları falan değil bence. Asıl sebep tam olarak da sizin egonuzu incitmiş olması.

Konu sahibini bi dövmediğiniz kalmış. Basit kadın olursunuz ne demek?basit kadın nasıl oluyor? Sizce basit erkek var mı? Mesele kadın bunları yapınca basit (!) oluyormuş ya!!! Erkek ne yapsa basit olur?

Peki ya

Konu sahibini bi dövmediğiniz kalmış. Basit kadın olursunuz ne demek?basit kadın nasıl oluyor? Sizce basit erkek var mı? Mesele kadın bunları yapınca basit (!) oluyormuş ya!!! Erkek ne yapsa basit olur?
konu sahibinin birazcık dönüp kendine getirmem gerekiyordu Şaka bir yana basit erkek de yar diyeyim Aşık olmadığı kandırdı bir kadını hemen yatağa atarak oluyor verdiği sözde durmayarak seviyorum deyip 2 dakikada vazgeç Erek engelleyerek gösterir kendini basit adam bu devirde erkek de kadın da kendini kullandırma yacak Benim bildiğim

• Beğen
Reactions: 000

Yıllardır uzaktan okuyorum konuları, yorum yapmıyorum ama dayanamadım yazdıklarınızı okuyunca.

Kusura bakmayın ama kimse sizin görüşünüzle sizin algınızla yaşamak zorunda değil sizin 'hata' diye bahzettiğiniz olay başkası için 'tercih' meselesidir.

Konu sahibi yaşadığı cinsellikten şikayet etmiyor, günaha girdim kızlık zarım gitti diye 'ah'lamıyor.. anlatmaya çalıştığı dert 'cinsellik pişmanlığı' değil 'duygusal pişmanlık' .. ve sizin bir anlık zevk dediğiniz şey başkası için duygusal paylaşım. Hele ki 'hadi Allah'tan korkmuyorsun gelecekteki eşine ne hesap vereceksin' ne demek ? Günah bazında bakıyorsa eğer konu sahibi bu yaradan ile kendi arasında; gelecekteki eşe had düşmez !

Zaten 'kullanmak-kullanılmak-tekmeyi yemek-yem olmak gibi kelimelerinizi geçtim bile. Böylesi naif insanlara yazdığınız böylesi iğrenç yorumları bırakın. Gözlerinizi bel altından çekip biraz kalbinizle düşünün.

konu sahibinin birazcık dönüp kendine getirmem gerekiyordu Şaka bir yana basit erkek de yar diyeyim Aşık olmadığı kandırdı bir kadını hemen yatağa atarak oluyor verdiği sözde durmayarak seviyorum deyip 2 dakikada vazgeç Erek engelleyerek gösterir kendini basit adam bu devirde erkek de kadın da kendini kullandırma yacak Benim bildiğim
Kimse kendini kullandırma işini gönüllü yapmıyor zaten. Kim bile bile lades desin. Yani o kadar büyük konuşuyorsunuz ki inşallsh mutlu ve mükemmel bir evliliğiniz olur da Allah sizi KULLANILMIŞLAR kervanına katmaz

Sizin karşı taraftan duygusal anlamda bir beklentiniz olmuş ama karşı tarafın sizden beklentisi farklı bir şeymiş. İradeleriniz uyuşmamış ki, zaten sizin ona sürekli “onu niye ekledin” “bunu niye takipten çıktın” vs vs tarzındaki sitemleriniz de duygusal anlamda size karşı bir şeyler hissetmeyen adama fazla ve gereksiz gelmiş. Haliyle sizi hiçbir beis görmeden hayatından tek celsede çıkartmış.

Bu anlamda sizi sadece cinsel ihtiyaçlarını giderebileceği biri olarak görüp yolunu da yapmak için size “seni seviyorum” demesi tamamen bu şahsın karaktersizliği ile alakalı.. sizin de bu “çocuğu” bu kadar kafanıza takmanızın sebebinin egosal olduğunu düşünmeye başladım. Nitekim her entrynizde kendinizi über harika bulduğunuzu dile getiriyorsunuz zaten. Haliyle bu çocuğun size bir eşyayı rafa kaldırır tarzındaki muamelesi egonuza ağır geliyor. Bu gereksizi gözünüzde bu kadar büyütmenizin sebebi de hulku bile kıskandıracak o muhteşem kasları falan değil bence. Asıl sebep tam olarak da sizin egonuzu incitmiş olması.
Kendimle yuzlestigimde aslında durumun egosal olmadığını anladım. Egosal olsa muhtemelen O'na karşı sınırlı, öfkeli olurdum. Hatta canını yakmak için bir şeyler yapmayı düşünebilirdim.

Ama kızgın değilim. Kalbimde hala sevgi var ona karşı. Yanlış anlaşılmasın, tabii ki ona geri dönmem.
Sadece ufacık bir kırgınlık, hayal kırıklığına ugramislik var. Başlarda o etkilendiğim adamın en azından ayrılmasını bilirdi.

Vereceğin Siz verdiniz derken yani güzel günler eğlenceli vakitler hoşbeş E biraz da cinsellik hevesini geçirmiş oldu herif ama size bir şey diyeyim mi bu gidişle siz mutlu olamazsınız Çünkü Kadın Kadın Dediğin Fethi zor olmalı Tabii ki sevmeden kimseyle evlenmeyin Ama kalkıp da evleneceksiniz diye herkesi sevişmeyin Allah herkesi dengi ile karşılaştırıyor temiz olanlar temiz ile kirli olanlar kirli si ile ayrı Siz sizden önce 100 kişi ile yatan bir adamla evlenmek ister misiniz kadar iğrenç

Bunu yeni gördüm. Ben vazgeçtim, yine uzaktan okuyayım bu formu.:kızgın:

X