• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinnet geçireceğim ben artık ...

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.666
498
Selam bayanlar ..
Bu konuyla ilgili farklı bikaç konu açmıştım ..
Konu ablam ve ablamın gereksiz konuşmaları .. Hiç müsait miyiz değil miyiz anlamadan sürekli araması .
Sürekli kenndinden bahsedip kendini anlatması . Aramızda baya yaş farkı var . kendisi öğretmen ama bayadır çalışmıyo . Şuandada 8 aylık hamile zaten. başka şehirde yaşıyor .
Öğretmen olduktan sonra böle çok aşırı konuşkan oldu çok eskiden böyle değildi hele hamilelik başlıyınca daha da çekilmez oldu bu aşırı konuşma huyu . telefonu açmıyorum tekrar tekrar arıyo işim var sonra konuşalm diyorum zaten çok knuşmayacaktım diyip alınıyor laf sokuyo hemen . Müsaşt değilmden anlamıyor . yemek yapıyorum ya da uyuyorm diyorum ha diyip pardon sonra arıyım demek yerine konuşmaya anlatmaya devam ediyor . Gece gndüz demeden hep arıyor . Eşim bir gün tatil o gün tatil olduğunu bildiği halde 2 3 kez meşgule atsam da arıyor . Kendi eşi tatil olunca aramıyo ama . Hiç bi zaman bi dakka knşup kapatmaz en az 20 30 dakka konuşur o anlatır ben dinlerim daha doğrusu cinnet geçirrim .. Örnek veriyim bir kaç olaydan daha anlatmak için durumun ağırlığını biraz uzun olacak ama . Geçen annem işteymiş yine aramış işte bikaç kez bikaç kez de akrabalar arayınca üstüne bende annemi arayınca işyerinde kızmışlar anneme . Bende ablama dedimki bak abla annem işten çıkınca ara istersen işyernde kızmışlar çok tlefonla konuşyor diye . Senle alakası yok bu arada dayımlar filanda aramış bende araynca sende aramışsın herhalde kızmışlar çıkınca ararsın haberin olsun diye söyledim dedim . Bana diyoki iyide benim durumumdan daaha mı önemliymiş işi o da orayı burayı aramasyamış diyo işini kaybeder o mu önemli ben mi diyor bana . Bıktım artk ablamla bir on sene konuşmasam özlemeyecek duruma geldim o kadar bıktım ki anlatamam . Aradığı zaman yine mi ya diyip bıkıyorum açmak dahi istemiyorum . Bunalıyorum bıkıyorum . telefoonu uzaklaştırıp he he diyorum arada o anlamıyo bile kendi knşmaktan çünkü . Kalbini kırıcam artık gerçekten sabrım tükendi . Çok sabrettim . Bir yazdımı sayfalarca yazı yazıyor bir knitumu 30 40 dakika knşuyo sadece o anlatıyor .
Hiç bi zaman sohbet edemiyoruz hep sıkılan kişi ben oluyorum telefonda çünkü ben hiç knşamıyorum hep dinlemek zorunda kalıyorum . Bari önemli bişeyden bahsetse bıktım onun kocasındanda kaynanasndanda eltisinin dekoltesindende öteki esltisine alınan 3 isim yazan kolyesindende .. Kayınvalidesinin düşündüğü cinlikleri dinlemektende kayınpederinin sapık davranışlarını dinlemektende kaynının çok aşık olmasıını dinlemektende ..

Son düzenleme:
Kadınlar kulübüyle tanıştır ablanı yazmıştı bir kaç arkadaş ciddi şekilde düşünmedin mi hiç :KK53:Sizi çok sevdiği için her an yanınızda olmanız açısından herşeyini anlatıyor ablanız aile olduğunuz için alınmıyor kırılmıyor bunalttığını da düşünmüyor eminim açık açık söyleseniz kırılır bence bebiş olduğunda kendi derdine düşecek sürekli yazamayacak arayamayacak gibi geldi bana:KK54:

ay oku oku şiştim.
ne kadar şikayet etmişsin arkadaşım . yaz yaz bunalmadın mı?

ablan arkasından bu kadar yazdığını görse çok üzülürdü.

kadın hamile .hormonları onu değiştirmiş olabilir. senin hiç sıkıntını belirtmemenden dolayı dinlemekten memnun olduğun kanısına varmış olabilir .

gecenin bi yarısı arıyorsa telefonunu kapalı tut yatarken.

musait olmadığında ise açma.

eğer çok çok uzatıp ayrıntılara giriyorsa "abla şu an işim var . dışarıya çıkacağım , sadede gel "diyebilirsin.
ben öyle yapıyorum şahsen.
arkasından şikayet etmek yerine kendisine söyle.

arada açmayabilirsin telefonu . eğer eminsen gereksiz yere dertleneceğinden.

arada yine" çok gereksiz yere kendini sıkıyorsun. hamilesin. böyle şeyleri düşünme . bebeğine odaklan " diyebilirsin.

körle yatan şaşı kalkar mı oldu acaba baya detaylı gozumde canlandırdım.
Int kapatın en ıyısı ya da bı sure telefonunuzun bozuldugunu soyleyın

Sizde ablanıza çekmişsiniz.. Yazınızın tamamını malesef ki okuyamadım.. Keşke kısa ve öz yazsaydınız..
Senin ve ablanın sorunu ne biliyor musun? Ayrıntılarda boğulmanız..
Ablanı kırmadan, rahatsızlığını dile getir. Belli et..

Gözlerim şaşı oldu çok uzun olmamışmı biraz:eek:
Ablan konusmayi sende yazmayi seviyorsun sanirim okurken bunaldim daha dogrusu okuyamadim sonuna kadar
tamamını okuyamadım zira sizde aile geleneği sanırım uzun uzun anlatmak :KK51:

Çok uzun geldiyse okumak zorunda değilsiniz zaten .. Başka türlü derdimi anlatamıyorm o yüzden uzun yazdım yaptıklarını anlatmak için aksi taktirde sen nasıl kardeşisn gibi yazılar geliyor insanlar anlamıyorlar dinle nolcakki diyolar duurmu tam yazmadığım için mecbur uzun yazdım

Keşke bir yıldır hiç aramayan ablam arasada gereksiz konuşsa...
Sebep beni sevmiyormuş..kimseyi sevmiyormuş istemiyormuş hayatında bişey yaptım mı tabiki hayır....tamamen sebepsiz yere küss

1/3 okudum. Biz ailece çok konuşmayı sevmeyiz şahsen böyle bir ablam olsa haftada 1 gün belirler sadece o gün tlfdan görüşürdüm.

Back