Çingene dedi, ayrıldık

kendinide beğenmez ama sürekli yakuşuklummm diye şakalaşıp severdim özgüveni olsun diye
sizin kendi öz güveniniz yokki bence ,adama aşılamaya çalışıyorsunuz
öz güveniniz olsa canım saçlarınızı o beğensin diye şekilden şekile sokmazsınız
bu kadar hakaretten sonra hala çiçekle özür dilese affederim demezsiniz
bu aşk ne melen bişey ki insanda gurur murur bırakmıyor anlamıyorum

Son düzenleme:
Annenize acil sifalar, benim annemde Kanser! Nekadar yaninizda olmus olursa olsun, saygisiz birisi... Size hala deger veriyor olsa bu hareketleri sergilemez... Baska kizlarla boy boy pozlar verip paylasmaz vs... Begenmese bile böyle cirkince dile getirmez... Kalkip bide hala bana geri döner mi diyorsunuz... Neden bu kadar kiymetsiz kiliyor kadinlar kendilerini anlamiyorum... Ben esimi hemen atabilirmiYim? Evet siz diyorsunuz, ESIM, cocuklarimin babasi! Sizin ki? Ayrica benim esimde acik sözlüdür begenmedigi biseyide söyler, ki bunda yanlis yok, ama kirmadan, cirkinlesmeden... Size daha sevgiliyken böyle davranan bi heriften, evlenince ne bekliyorsunuz? Sihirli degnek mi deycek? Yok öyle bi dünya... Neyse iyi geceler...

özgüvenim yerinde ama değişiklik istedim onun da seveceği bişey olsun istedim.
çiçek onun hatasını tamamen anladığında kullandığı sembol benim için. tekrar etmedği her hatasında çiçekle gelmişti.
Gururum hala yerinde. bu gurula ilgili değil aşkta demek istemiyorum. sevgi ve emek

haklısınız ne diyebilirim ki . zayıf zamanlarım malesef. doğru olanı herkes bilir ama uygulayamaz.

bu arada annenizede acil şifalar. çok üzüldüm.

eminim çok emek vermişsinizdir ilişkinize ama bazı şeyler tabiri caizse yalama olmuş
lütfen önce kendinize çokkkk büyük değer verin sonra ailenize gerisi kendiliğinden gelir
bu kadar karıştırmayın kararlarınıza erkek arkadaşlarınızı
herşeyden önce saygı gelir erkek arkadaşınız saygıyı bi şekilde yititrmiş bence
kocamın kardeşimin bir boka benzememiş veya çingene demesine izin vermem ki erkek arkadaşın haddine düşmez

Bak sen adam edersin o sonra seni unutur kendini bi .. zanneder.Sen özgüven asilayp piyasaya sürmüssün bunu.Bence ara uzamadan o balonu söndür kimin sayesinde adam olduğunu hatrlasın kendi ezik dünyasında kalsın canm.çok kuruldum ona gerizekali olduğu konuşmalarından belli

Erkek Arkadaşının bahanesi saçım olmuş. O yazlık yerde daha faZla eğlence bulmuş bence. Saçınıza bile emen cevap vermek yerine Kızlarla muhabbet etmiş.

Ilk zamanki hareketlerini beklemeyin gelir özür diler vs. Hayal kırıklığına uğrarsınız bence.

bitti zaten.affetmem için bi kaç güne akıllanıp köpek olması lazım. ikna olmam lazım. yoksa halim kalmadı zaten.
Tatilinin bitmesine 1 2 gun kala akillandim ayagina yatarsa ikna olmayin lutfen.
Tatilde eglensin keyif yapsin eve donerken "aa sevgilim vardi benim ya noldu ki ona" desin. Oldu.

Bu kızın özgüveni yok değil sadece seviyor ve emek vermiş çocuğu gibi olmuş ama karsindaki insan nankör ve karaktersiz malesef..s.tiri bas hatta ez onu ömür boyu hafızasında kalirsin

Tatilinin bitmesine 1 2 gun kala akillandim ayagina yatarsa ikna olmayin lutfen.
Tatilde eglensin keyif yapsin eve donerken "aa sevgilim vardi benim ya noldu ki ona" desin. Oldu.

aynısını dedim ona zaten. tatilin var diye kendimle kalmak istiyorum diyosun bitince gelirsen boşuna gelme dedim.

Bu kızın özgüveni yok değil sadece seviyor ve emek vermiş çocuğu gibi olmuş ama karsindaki insan nankör ve karaktersiz malesef..s.tiri bas hatta ez onu ömür boyu hafızasında kalirsin
valla hemen hemen özetlemişsiniz. o da hiç bişey yapmadı değil durduk yere sevmedim çonuçta ama kötü huyları mahfetti beni.

konuyu açmam çok iyi olmuş gerçekten . ben mi yanlış düşünüyorum hep sorun çıkarıyorum gerçekten diyordum.artık sorunlu olduğuma inandırmıştı beni. haklısınız

valla hemen hemen özetlemişsiniz. o da hiç bişey yapmadı değil durduk yere sevmedim çonuçta ama kötü huyları mahfetti beni.
Seni anlıyorum ben yorum yazmam böyle şeylere seni anladım ve duramadım.ilk başta herkes iyidir yanı erkekle bayan farklı bayan emek verdikçe bağlanıyor erkek tam tersi.genelleme yapmak doğru değil ama karsindaki gerçekten kıymetini bilmiyor ilerlersen daha çok üzülmenden korkarım ve gururunun kırılmasını istemem.bi insanın gururunun kırılması kalp kırıklığından çok daha kötü bence

Ah canım ya benimde bir bucuk seneyi gecen iliskim var oda boyledir sacıma yuzume kasıma gozume bi laf bulur takar sonra gelsin tartısmalar son zamanlarda hakaretlerede basvurdu onceden asla yapmazdı artık bunlar sıklastı sanırım sendede aynı durum biz egolarını tatmin ettikce iyiz onlara bakıyorum ona canım cicim derken överken iyim ama kotu oldukmu kotuyum durum bu ve bizde ayrıyız kafamdan hakaretlerini atıp donemiyorum diyecegim sey sadece surundur seviyosan da sevmiyomus gibi yap izin verme tekrarlamasına umarım guzel seyler olur..

Bana sorarsan geç bile kalmışsın ayrılmakta. Daha ne uzuluyorsun ki?
Neden mi, çünkü çok kaba ve duygusuz birisiymiş. Değer verilen sevilen birine bok gibisin cingenesin tarzı şeyler soylemezsin. Kirmaktan kaybetmekten korkarsin. Ama bu adam hiç korkmamis ki, aksine agzina geleni söylemiş. Demek ki seni sevmiyor yeterince ki gidişine sebep olabilecek şeyleri yapmaktan geri durmuyor.
Ben gerçekten berbat birisi olan bir dönemki sevgiliye bile laf ettirmezdim. Sevgiyi saygıyı geçcçiftler birbirini temsil eder. Ona gelen laf bana gelmiş sayılır. Ama senin sevgilin laf ettirdiği gibi bir de gelip sana yetiştirmiş. Sanki bilerek damarina basmak istemiş gibi. Bir de o kızlar hadsizmis hadi, tanımadıkları birine çingene diyebilecek kadar, senin sevgilin on kat hadsiz. Beğenmse bile milletin içinde onaylamamasi gerekiyordu sana edilen hakareti. Özel denen bir sşey yok mu sizde. Millete ne senin saçından? Kısacası sictigi gibi bir de sıvanmış bez getirin su oduna!

"Çingene gibi olmuşsun! " dedi sevgiliniz.... Size karşı olan tavrından da yaptığı faşistlikten de hiç tutulacak yanı kaldığını sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…