- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.203
-
- Konu Sahibi quantumkizi
sizin kendi öz güveniniz yokki bence ,adama aşılamaya çalışıyorsunuzkendinide beğenmez ama sürekli yakuşuklummm diye şakalaşıp severdim özgüveni olsun diye
Annenize acil sifalar, benim annemde Kanser! Nekadar yaninizda olmus olursa olsun, saygisiz birisi... Size hala deger veriyor olsa bu hareketleri sergilemez... Baska kizlarla boy boy pozlar verip paylasmaz vs... Begenmese bile böyle cirkince dile getirmez... Kalkip bide hala bana geri döner mi diyorsunuz... Neden bu kadar kiymetsiz kiliyor kadinlar kendilerini anlamiyorum... Ben esimi hemen atabilirmiYim? Evet siz diyorsunuz, ESIM, cocuklarimin babasi! Sizin ki? Ayrica benim esimde acik sözlüdür begenmedigi biseyide söyler, ki bunda yanlis yok, ama kirmadan, cirkinlesmeden... Size daha sevgiliyken böyle davranan bi heriften, evlenince ne bekliyorsunuz? Sihirli degnek mi deycek? Yok öyle bi dünya... Neyse iyi geceler...bunları bende yaşıyorum. başımdaki çocukta sevgilimdi . ayrıca ailesi, yengesi, abisi kendi ailem... masa toplama , yemek yapma , maaş ortak dertlerimiz, üstelik okulumda var sizde belki olmayan. birde kanserli annem. siz eşinize hemen tekme atabilirmiydiniz bilmiyorum, hele ki annenizin sağlığı için sizin için birçok şey yapmışsa eşiniz. küçük bu dert tabiki ama bütün bunları düşününce ayrılıkta dert diğer şeyler gibi
sizin kendi öz güveniniz yokki bence ,adama aşılamaya çalışıyorsunuz
öz güveniniz olsa canım saçlarınızı o beğensin diye şekilden şekile sokmazsınız
bu kadar hakaretten sonra hala çiçekle özür dilese affederim demezsiniz
bu aşk ne melen bişey ki insanda gurur murur bırakmıyor anlamıyorum
Annenize acil sifalar, benim annemde Kanser! Nekadar yaninizda olmus olursa olsun, saygisiz birisi... Size hala deger veriyor olsa bu hareketleri sergilemez... Baska kizlarla boy boy pozlar verip paylasmaz vs... Begenmese bile böyle cirkince dile getirmez... Kalkip bide hala bana geri döner mi diyorsunuz... Neden bu kadar kiymetsiz kiliyor kadinlar kendilerini anlamiyorum... Ben esimi hemen atabilirmiYim? Evet siz diyorsunuz, ESIM, cocuklarimin babasi! Sizin ki? Ayrica benim esimde acik sözlüdür begenmedigi biseyide söyler, ki bunda yanlis yok, ama kirmadan, cirkinlesmeden... Size daha sevgiliyken böyle davranan bi heriften, evlenince ne bekliyorsunuz? Sihirli degnek mi deycek? Yok öyle bi dünya... Neyse iyi geceler...
bu arada annenizede acil şifalar. çok üzüldüm.Annenize acil sifalar, benim annemde Kanser! Nekadar yaninizda olmus olursa olsun, saygisiz birisi... Size hala deger veriyor olsa bu hareketleri sergilemez... Baska kizlarla boy boy pozlar verip paylasmaz vs... Begenmese bile böyle cirkince dile getirmez... Kalkip bide hala bana geri döner mi diyorsunuz... Neden bu kadar kiymetsiz kiliyor kadinlar kendilerini anlamiyorum... Ben esimi hemen atabilirmiYim? Evet siz diyorsunuz, ESIM, cocuklarimin babasi! Sizin ki? Ayrica benim esimde acik sözlüdür begenmedigi biseyide söyler, ki bunda yanlis yok, ama kirmadan, cirkinlesmeden... Size daha sevgiliyken böyle davranan bi heriften, evlenince ne bekliyorsunuz? Sihirli degnek mi deycek? Yok öyle bi dünya... Neyse iyi geceler...
özgüvenim yerinde ama değişiklik istedim onun da seveceği bişey olsun istedim.
çiçek onun hatasını tamamen anladığında kullandığı sembol benim için. tekrar etmedği her hatasında çiçekle gelmişti.
Gururum hala yerinde. bu gurula ilgili değil aşkta demek istemiyorum. sevgi ve emek
Bak sen adam edersin o sonra seni unutur kendini bi .. zanneder.Sen özgüven asilayp piyasaya sürmüssün bunu.Bence ara uzamadan o balonu söndür kimin sayesinde adam olduğunu hatrlasın kendi ezik dünyasında kalsın canm.çok kuruldum ona gerizekali olduğu konuşmalarından belliBşından beri nasıl bir insan olduğunu biliyodum. önceden çok kiloluymuş, küçüklüğünde hep dışlanmış, insan ilişkileri gerçekten sorunlu biriydi. çok yabaniydi. benimle tanıştıktan sonra bayağa değiştirdim. şimdiye kadar devam etme sebebim beni sevdiğini gösteren, sadıklığında emin olduğum çok şey yapması. önceki ilişkileri 2-3 aylık hemen bitebilen biriyim. ama onda çok başka oldu herşey. birden edindi o kadar arkadaş herşeyini anlatır danışır oldu. ben anneme anlatsam kızan adam halbuki. onun o laflarını haketmiyorum ama onun iyi biri olduğuna çok kez şahit olduğum için onun gibi birini bulabilirmiyim sever miyim bilmiyorum.
Tatilinin bitmesine 1 2 gun kala akillandim ayagina yatarsa ikna olmayin lutfen.bitti zaten.affetmem için bi kaç güne akıllanıp köpek olması lazım. ikna olmam lazım. yoksa halim kalmadı zaten.
Tatilinin bitmesine 1 2 gun kala akillandim ayagina yatarsa ikna olmayin lutfen.
Tatilde eglensin keyif yapsin eve donerken "aa sevgilim vardi benim ya noldu ki ona" desin. Oldu.
hakkinzda hayırlısı olsun canimaynısını dedim ona zaten. tatilin var diye kendimle kalmak istiyorum diyosun bitince gelirsen boşuna gelme dedim.
valla hemen hemen özetlemişsiniz. o da hiç bişey yapmadı değil durduk yere sevmedim çonuçta ama kötü huyları mahfetti beni.Bu kızın özgüveni yok değil sadece seviyor ve emek vermiş çocuğu gibi olmuş ama karsindaki insan nankör ve karaktersiz malesef..s.tiri bas hatta ez onu ömür boyu hafızasında kalirsin
eminim çok emek vermişsinizdir ilişkinize ama bazı şeyler tabiri caizse yalama olmuş
lütfen önce kendinize çokkkk büyük değer verin sonra ailenize gerisi kendiliğinden gelir
bu kadar karıştırmayın kararlarınıza erkek arkadaşlarınızı
herşeyden önce saygı gelir erkek arkadaşınız saygıyı bi şekilde yititrmiş bence
kocamın kardeşimin bir boka benzememiş veya çingene demesine izin vermem ki erkek arkadaşın haddine düşmez
hakkinzda hayırlısı olsun canim
INSALLAH bazen sadce olurina birakmak.lazim zaman herseyin ilaci derler ya o hesap:)umarım, sağolun tek isteğim hayırlısının olması
Seni anlıyorum ben yorum yazmam böyle şeylere seni anladım ve duramadım.ilk başta herkes iyidir yanı erkekle bayan farklı bayan emek verdikçe bağlanıyor erkek tam tersi.genelleme yapmak doğru değil ama karsindaki gerçekten kıymetini bilmiyor ilerlersen daha çok üzülmenden korkarım ve gururunun kırılmasını istemem.bi insanın gururunun kırılması kalp kırıklığından çok daha kötü bencevalla hemen hemen özetlemişsiniz. o da hiç bişey yapmadı değil durduk yere sevmedim çonuçta ama kötü huyları mahfetti beni.
Ah canım ya benimde bir bucuk seneyi gecen iliskim var oda boyledir sacıma yuzume kasıma gozume bi laf bulur takar sonra gelsin tartısmalar son zamanlarda hakaretlerede basvurdu onceden asla yapmazdı artık bunlar sıklastı sanırım sendede aynı durum biz egolarını tatmin ettikce iyiz onlara bakıyorum ona canım cicim derken överken iyim ama kotu oldukmu kotuyum durum bu ve bizde ayrıyız kafamdan hakaretlerini atıp donemiyorum diyecegim sey sadece surundur seviyosan da sevmiyomus gibi yap izin verme tekrarlamasına umarım guzel seyler olur..Bayanlar yeni saç rengimi gören görmüştür. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...fotograflara-bakarsaniz.846114/#post-42071474
Saçımı ilk boyadığımda araları platine boyadılar sevgilim bu ne iyice yaşlanmışsın bi b.k a benzetememiş kuaför falan bayağa saydırdı. kavga ettik uslubü yüzünden. beğenmedin anladım ama daha üzmemeye dikkat ederek söyle dedim adam anlamıyor. ben böyleyim beğenmemişsem pat söylerim dedi. 1 yıldan fazla oluyor sevgiliyiz önceden dikkat ederdi kırkmamaya sanki yada ben görmüyodum aşktan. kötü niyetli değil diye kapatmışımdır belki konuyu hep ama çok zoruma gitti.
günler sonra benimde zorumla tatlıya bağladık.
Sonra o renkten kurtulmak için tekrar boyadım.daha önce boyatmamı istediği bir renk vardı. Boyatsan efsane olur deyip durduğu. boyattım ... telefondan fotoğrafını çekip attım saçımın. yazlıkta şuan. okudu ama bayağa uzun süre yazmadı
ben: tamam beğenmedim anladım
sevgilim: aşkım neden boyattın bi daha boyatma demedim mi ?
ben:sen önceden istiyodun diye boyattım
Sevgilim: öncedendi o şimdi tenin yandı hoş durmuyor o renk
ben:çok yanmadım ama
sevgilim:çingeneye benzemişsin beğenmedim
dedi.
o an kızdığımı belli ettim ama önceki olaydan sonra daha dikkatliydi diye uzatmadım. ertesi gün oldu sürekli çingene dediğini yüzüne vurdum. bu seferde hep olay çıkaran ben oldum.
ben doğruyu söylüyorum çingene demek hakaret değil kötü anlamda demedim dedi. iyi anlamdada demedim dedim yanıt veremedi. Fotoğrafı yolladığında burdaki kız arkadaşlarımada gösterdim ilk onlar dedi çingene gibi olmuş hatta de bilsin dediler onay verdim bende. tek öyle düşünen ben değilim neden abartıyosun.doğruları duyunca hep neden sorun çıkarıyosun dedi. tabi delirdim. sen ne biçim adamsın sevgiline laf söyletiyosun, yazıklar olsun tükiriyim senin adamlığına defol git dedim. illkez bu kadar ağır konuştum.
Bir sorunumuz olduğunda hep saçma sapan kişilerden kendine aklı olmayanlardan fikir alıp bak o da diyor sen haksızmışsın diyen biri. bütün yaptığı hareketler birikti delirdim. hadi sen çingene dedin anladık başkalarına neden derditiyosun be adam.ben hep aileme bile kötü söz söyletmezdim hakkında.
onlar kötü şekilde demedi, niyetleri kötü değil diye savunmaya başladı kendini. laflarına dikkat et dedi. bayağa bir tartıştık . ben o lafından sonra seninle bi daha asla olmam dedi, bende olmam falan dedim. bıktım artık huysuzluklarından beni kötü anlamandan, hep açık sözlüğüğümden iyi niyetimden kaybediyorum defol git bende istemiyorum dedi engelledi
Tatile gittiğinden beri beni boşladı bütün sosyal Profil fotoğrafında hep bizim fotoğraflarımız olurdu şimdi sürekli bikinili kızlarda dahil arkadaşlarıyla fotoğrafları var. İnsan bi özler yok.
geçen yazda gitti sürekli konuşurduk hiç kızlarla fotoğraflarını koymazdı.bu yıl hep bir bahanesi var. Çok üstüme geliyosun tatilimi yapamıyorum dedi . Yazın ayrılalım sezonluk manita yap kendine dedim. üstüne geldiğimde yok sabah günaydın akşam iyi geceler bu olay. özür diledi hep yazmaya başladı o kavgamızda öyle bitti.
Çok seviyoduk birbirimizi . hiç bana artık beni istemediğini söylememişti.çok ağır geldi. şimdi o tatilde beni takmaz. ama ben napıcam. 1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti