- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
- Konu Sahibi quantumkizi
Ayrica sac renginiz de gayet hos olmus teninize.
Eger kaslariniz komur karasi degilse guzel duruyordur.
kumral kaşlarım teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrica sac renginiz de gayet hos olmus teninize.
Eger kaslariniz komur karasi degilse guzel duruyordur.
Ayrıca çingeneye mi benziyorsunuz yoksa Bulgar'a mı, Afgan'a mı bilmem de saçlar pek genç işi durmuyor, yaşınızı büyük göstermiş olabilir.
Her zaman boyle degilse size karsi , oradaki arkadaslarindan mi cesaret bulmus veya havaya mi girmis bilmiyorum artik. Hic hos degil davranis sekli. Bosladi beni tatildeyken de diyorsunuz. Bu laflarin davranislarin altinda baska bir sey vardir belki de. Son zamanlarda hep boyleyse artik size deger veren iyiiyi biri degil demek ki.Bşından beri nasıl bir insan olduğunu biliyodum. önceden çok kilHoymuş, küçüklüğünde hep dışlanmış, insan ilişkileri gerçekten sorunlu biriydi. çok yabaniydi. benimle tanıştıktan sonra bayağa değiştirdim. şimdiye kadar devam etme sebebim beni sevdiğini gösteren, sadıklığında emin olduğum çok şey yapması. önceki ilişkileri 2-3 aylık hemen bitebilen biriyim. ama onda çok başka oldu herşey. birden edindi o kadar arkadaş herşeyini anlatır danışır oldu. ben anneme anlatsam kızan adam halbuki. onun o laflarını haketmiyorum ama onun iyi biri olduğuna çok kez şahit olduğum için onun gibi birini bulabilirmiyim sever miyim bilmiyorum.
Yani hangi kökenin, ırkın insanına benzediğinizi bilmiyorum zira yüzünüz gözükmüyor (ki bu forumda olması gereken de bu zaten) demek istedim, bir insanı çingeneye veya başka bir köken insanına benzeten şey sadece saçı değildir, kaşı gözü vs de etkili bu benzetmeyi yapabilmek için, onu kastediyorum. Yanlış anlaşılmak istemem.bulgaristan göçmeniyim bulgara benzemem olası dediğinizi anlamasamda. evet bencede yaşımı büyük gösterdi
Her zaman boyle degilse size karsi , oradaki arkadaslarindan mi cesaret bulmus veya havaya mi girmis bilmiyorum artik. Hic hos degil davranis sekli. Bosladi beni tatildeyken de diyorsunuz. Bu laflarin davranislarin altinda baska bir sey vardir belki de. Son zamanlarda hep boyleyse artik size deger veren iyiiyi biri degil demek ki.
Cok kirici. Insan biraz dusunur. Ben olsam ilk basta ilk renge yaptigi yorum icin mahvederdim. Sonrasinda onun istedigi renge boyadigim halde verdigi tepki icin mahvederdim. Arkadaslarina gosterdigi ve yorum yapmalarina izin verdigi icin daha cok mahvederdim. Bir de onlarla hemfikir oldugu icin iyice mahvederdim. Iyi sabirlisiniz galiba. Burada tek sorun cingene demesi degil bence. Her hareketi sıkıntılı.
Yani hangi kökenin, ırkın insanına benzediğinizi bilmiyorum zira yüzünüz gözükmüyor (ki bu forumda olması gereken de bu zaten) demek istedim, bir insanı çingeneye veya başka bir köken insanına benzeten şey sadece saçı değildir, kaşı gözü vs de etkili bu benzetmeyi yapabilmek için, onu kastediyorum. Yanlış anlaşılmak istemem.
Bence saçlarınızın nasıl olduğunu ikinci kez sormamalıydınız.
İlkinde yeterince bu konudan kavga çıkmış zaten.
Sevgilinizin davranışlarına hiç değinmiyorum bile ona arkadaşlar gereken cevapları vermişler.
Kendimden örnek vermek istedim; iki sene önce saçlarımı boyattım sevgilim boyatma dese de, kavga etmiştik hatta bunun üzerine.
Hiç güzel olmadı, oda hoşuna gitmediğini düzgünce söyledi ve koyulaştırdım. Bu sene tekrar açtıracağımı söyledim ben istemiyorum ama mutlu olcaksan yap dedi ve boyattım özellikle fotoğraf atmadım boyattım dedim sadece. Buluştuğumuzda gördü güzel olmuş aşkım dedi ben sormadan. Çünkü daha önce sorun yaşamıştık ben beğendim mi beğendim bu yeterli.
Uzun yazdım ama olay şu ki, kendini nasıl iyi hisseceksen öyle yap. Fikir sorup onaylanma ihtiyacına girersen kırılabilirsin. O beğenmese bile sen beğendin en azından hevesini aldın. Bence olay budur.
ben zaten beğenmedim en azından o beğense motive olurdum. ilk günler o da dedi görünce beğenirim fotoğraftan anlamadım belki dedi. bayağa kıvırdı ikinci olayda ama arkadaşlarıyla sohbetini anlatınca delirdim. konu aslında saç bile değil. sormam hataydı evet
Evi köse bucak temizledim pestilim cikti... Cocuklar sabah erkenden kalkar, kahvalti, ortaligi toparla, sonra misafire yemek hazirla... Ne yapsam acaba? Ayyy bide tüm gün hizmet... Maasin gelmesinede zaman var... Evin ihtiyaci... Giderler... Kaynana, görümce... Kendi ailem... Ayyyy benim bu dertte isim neee... Derdiniz yiyim... Basin tekmeyi olsun bitsin... Hayatta neler oluyor... Günaydin...:
Bence canım kardeşim önemli olan senin beğenip beğenmemen. Sen beğendiysen saçını diğer insanlara b.k yemek düşer. Sevgiline sorman gereksiz fikir istersen annene kardeşine sor.
Saça, başa , elbiseye, bakıma yorum yapan erkek çok itici. Başkasıyla senin saç kritiğini yapmak kocakarıca.
Öte yandan nasıl olmuş aşkımmmm stili kadınlar da bana çok itici geliyor. Beğendiysen beğenmişsindir, beğenmediysen tekrar kuaförw gidersin. Erkek bu saçtan elbiseden ne anlar nasıl olmuş diyip iltifat beklemek beyhude çaba. Adam inceyse zaten iltifat eder zorla iltifat koparmaya çalışmak pek akıl karı değil.
İpi koparıp dünden hazır şekilde alemlere akması zaten yorumsuz.
uyuz bana dediği laftı hep . kim daha uyuz bilemedimsevgilin tam bir uyuz
artık eskis evgilin olsun güzel olsun
öyle yani adam ilgiyi kesti diye bende saçmaladım . normalde hiç sormam giydiğimi, şaçımı başımı birden ne oluyorsa bana
Bakmis ki hata yapsa bile zorla ozur diletip sonra kabul edip devam ediyorsunuz isi aliskanliga vurmus artik. Yok bitirmem derseniz cok kalbiniz kirilir surekli.günlerdir kavga ettik zaten. sabırlı değilimdir.en ağır şekilde konuşurum duramam. ama zorla özür dilettiricek hale getirmeye çalıştım hep öyle devam etti sanırım anladı bi daha yapmaz dedikçe yaptı. yazınca farkediyorum ki bitmesi en doğru olanıymış
bitti zaten.affetmem için bi kaç güne akıllanıp köpek olması lazım. ikna olmam lazım. yoksa halim kalmadı zaten.Bakmis ki hata yapsa bile zorla ozur diletip sonra kabul edip devam ediyorsunuz isi aliskanliga vurmus artik. Yok bitirmem derseniz cok kalbiniz kirilir surekli.