- Konu Sahibi quantumkizi
bundan koca olmaz .başından at hıyarı.Şimdiden böyleyse ilerisini düşünmek istemiyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni çok tanıdığınızı sanmıyorum.Biz burada yazdıkça yazar, arkadaşa akıl veririz, çocuk tek bir güzel lafıyla ve hiç uğraşmadan işi tatlıya bağlar.
Gönül bu işte, ota da yoka da misali, konuyor.
bu kısmı yanlış anlattım sanırım. ben o istedi diye boyatmadım. boyatmak istiyodum onunda beğeniceği birşey olsun istedim. ona hakaret hakkı vermedim1.si o istıyor diye sacını boyarmqn hata olmuş ..çook buyuk hata ,ayrıca ona sormanda hata olmuş ,onay makamı omu,bu ne saçma ilişki , bnm kocam saçımla ilgili oyle bişiy dicek demediğimi koymam ,ayrıca ,ne saygısız sevgilin ,
Seninde suçun var ona bu hakkı sen vermişsin ,
Ben seni hiç sevgilisi için saç boyatacak bir kız gibi hayal etmemiştim iyi olmuş ayrıldığın öküzün dibiymiş
yanındaki kızlar ne cesaretle sana çingeneye benzemiş diyebilir? ne kadar baya tavırlar bunlar? bir de bunu size söylüyor. bir kere o kızlar ona böyle bir şey söyleme cesaretini nasıl buldu ya! siz buna tepki gösterince onları savunması da ayrı bir konu. sıkılmış mı bu ilişkiden nedir? yapacağın tek şey arayıp sormayacaksın gezeceksin bir güzel fotolarını koyarsın onsuz da yaşayabildiğini görsün bakalım :)
beni çok tanıdığınızı sanmıyorum.
Bir de söylede bilsin demiş kızlar , hadi onlar dedi adam nasıl söyleyebiliyo burdaki kızlar sana çingene diyo diye rahatlık mı ilişkiyi gözden çıkarmak mı nedir bilemedim
içim tabikide ferah değil normalde anlaştığımız birbirimize saygı duyduğumuz bir ilişkiydi. o bana hep güzel sözler zaten söylerdi. boyattığımdada her halinle beğeniyorum geldiğimde daha güzel gelicek bu saçın falan dedi. gerçektende her halimi bilir 1 yıldır 7/24 beraberiz. sorun kızlara söz hakkı vermesi . o çingene dediğinde üzüldüğümü anlayınca çingenem diye sevdi açıklama yaptı. Ama gerçektende hemen affedicek biri değilim. affetmemde demiyorum. tamamiyle beni ikna etmesine bir daha düşünceli olmasına bağlı. teşekkür ederimBiz sadece fikirlerimizi söylemekle yükümlüyüz. En son kararı duyguları ve mantığı doğrultusunda verecek olan sizsiniz zaten. Her konu da bu böyledir.İçiniz ferahsa sorun yok demektir. Her şey gönlünüzce olsun.
Benim dış görünüsumde en dürüst yorumu yapan her zaman sevgilim olmuştur. İlk okurken desin canım ne var diyecektim yetmemiş kız arkadaşlarına da göstermiş, onlar da begenmemis. Erkek arkadaşım begenmezse söyler nasıl güzel olur fikir verir, yapmasam sen her halinle güzelsin der. Dışarıdan beğenmeyen olursa ben çok beğendim bu yeter der. Kaldı ki onun beğenisine ihtiyacım yok ben sevdiysem gerisi teferruattir.
Erkekler bu kadar simartilmamali. Tahminimce gelince bi özür dilerim nasılsa döner diye düşündüğü için bu kadar rahat.
Arkadaşlarına gösterip beraber ayy saca baaaaaaak diye geyik yapmalarını normal karsilayabiliyirmusun
Yapma etme. Dünyada bir tek o varmış gibi davranma. Evli değilsin birşey değilsin bu denli gururunu kiran birini hayatında tutmanın ne manası var.
ben 20 sevgilim 21Yaslar kac?
aynen esas sorun o nokta. telefondan uzağım, hiçbiryerden yazamazda engelledim. kafa dinliycem , özlemişimSende fotografları değiştir saçını da onun beğendiğine değil kendi hoşuna giden renge boyat. Zaten fotografını başkasına sorup çingene cevabı alıyorsa sorduğu kızlardaki rahatlığa şaşarım. Sevgilin resmen kızlara yüz vermiş bide sana laf ettiriyor. Hala ne işin var onunla hayatını yaşamaya bak
tabiki unutturmaz. ama onu bilerek demiycek biri olduğunu biliyorum. beni kırmak gibi bir amacı olabilicek biri asla olmadı. ona göre bu benzetme kötü değildi ama tabikide niyet ne olursa olsun söz ağızdan çıktı kavga ettik.. esas sorun kızlara söz hakkı vermesi. daha ağırlarını söyliycek biri değil bu ağırlık yettide arttı bile bana. kolayca barışmıycam buna emin olun. yokluğumu yaşamadan hatasını anlamaz zaten. ona göre hala o söz kötü değil. kızlarda kötü niyetli değilmişşşşşKapınızda çiçekle gelmesi,sizin resminizi yanındaki kızlara gösterip nasıl olmuş diye sormuş olmasını ve kızlarında çingene gibi olmuş söyle bilsin demesini değiştirecekmi?
Bu kadar odun olunmaz,beğenmemiş olabilir ,kibarca söylemenin milyon tane yolu varken böyle söylemesi yanlış.
Siz bilirsiniz ama kolayca barışırsanız daha ağırlarını duyabilirsiniz öyleki bu söyledikleri devede kulak kalır.