Çingene dedi, ayrıldık

1.si o istıyor diye sacını boyarmqn hata olmuş ..çook buyuk hata ,ayrıca ona sormanda hata olmuş ,onay makamı omu,bu ne saçma ilişki , bnm kocam saçımla ilgili oyle bişiy dicek demediğimi koymam ,ayrıca ,ne saygısız sevgilin ,
Seninde suçun var ona bu hakkı sen vermişsin ,
bu kısmı yanlış anlattım sanırım. ben o istedi diye boyatmadım. boyatmak istiyodum onunda beğeniceği birşey olsun istedim. ona hakaret hakkı vermedim

Ben seni hiç sevgilisi için saç boyatacak bir kız gibi hayal etmemiştim iyi olmuş ayrıldığın öküzün dibiymiş

diğer cevaplarımda da açıkladım. sevgilim için boyatmadım. boyatıcaktım onunda seviceği birşey olsun istedim. ben kendimden vazgeçicek biri değilim. doğru hayal etmişsiniz beni ama yanlış açıkladım durumu

yanındaki kızlar ne cesaretle sana çingeneye benzemiş diyebilir? ne kadar baya tavırlar bunlar? bir de bunu size söylüyor. bir kere o kızlar ona böyle bir şey söyleme cesaretini nasıl buldu ya! siz buna tepki gösterince onları savunması da ayrı bir konu. sıkılmış mı bu ilişkiden nedir? yapacağın tek şey arayıp sormayacaksın gezeceksin bir güzel fotolarını koyarsın onsuz da yaşayabildiğini görsün bakalım :)

zaten yanlış anlamışım arkadaşlarıyla olan fotoğrafını kaldırınca profil gözükmüyor engelledi sandım. bugun başka telden bakıncada yoktu profil fotoğrafı. engellemiş bulundum artık. o engeli kaldırmam

beni çok tanıdığınızı sanmıyorum. :KK51:

Biz sadece fikirlerimizi söylemekle yükümlüyüz. En son kararı duyguları ve mantığı doğrultusunda verecek olan sizsiniz zaten. Her konu da bu böyledir.İçiniz ferahsa sorun yok demektir. Her şey gönlünüzce olsun.:KK22:

Bir de söylede bilsin demiş kızlar , hadi onlar dedi adam nasıl söyleyebiliyo burdaki kızlar sana çingene diyo diye rahatlık mı ilişkiyi gözden çıkarmak mı nedir bilemedim

onu hakaret olarak görmüyormuş kötü niyeli değillermiş,hatta sana ne tatlı kız çingeneye benzetmiş kendini demişler dedi. yani düşüncesi yok. anlayamıyor hata görmüyor o lafı

Biz sadece fikirlerimizi söylemekle yükümlüyüz. En son kararı duyguları ve mantığı doğrultusunda verecek olan sizsiniz zaten. Her konu da bu böyledir.İçiniz ferahsa sorun yok demektir. Her şey gönlünüzce olsun.:KK22:
içim tabikide ferah değil normalde anlaştığımız birbirimize saygı duyduğumuz bir ilişkiydi. o bana hep güzel sözler zaten söylerdi. boyattığımdada her halinle beğeniyorum geldiğimde daha güzel gelicek bu saçın falan dedi. gerçektende her halimi bilir 1 yıldır 7/24 beraberiz. sorun kızlara söz hakkı vermesi . o çingene dediğinde üzüldüğümü anlayınca çingenem diye sevdi açıklama yaptı. Ama gerçektende hemen affedicek biri değilim. affetmemde demiyorum. tamamiyle beni ikna etmesine bir daha düşünceli olmasına bağlı. teşekkür ederim:KK19:

Benim dış görünüsumde en dürüst yorumu yapan her zaman sevgilim olmuştur. İlk okurken desin canım ne var diyecektim yetmemiş kız arkadaşlarına da göstermiş, onlar da begenmemis. Erkek arkadaşım begenmezse söyler nasıl güzel olur fikir verir, yapmasam sen her halinle güzelsin der. Dışarıdan beğenmeyen olursa ben çok beğendim bu yeter der. Kaldı ki onun beğenisine ihtiyacım yok ben sevdiysem gerisi teferruattir.

onun demesi değildi esas üzen, rahatızdır birbirimize karşı. çokçada iltifat eder bana normalde, üzüldüğümü anlayınca gönlümü aldı ama ben kolay kolay unutmam denilenleri. uzatınca kızlarda dedi diye saçmalamasıyla öğrendim diyaloglarını. neye kızıcağımı kestiremedi

Erkekler bu kadar simartilmamali. Tahminimce gelince bi özür dilerim nasılsa döner diye düşündüğü için bu kadar rahat.
Arkadaşlarına gösterip beraber ayy saca baaaaaaak diye geyik yapmalarını normal karsilayabiliyirmusun:KK14:
Yapma etme. Dünyada bir tek o varmış gibi davranma. Evli değilsin birşey değilsin bu denli gururunu kiran birini hayatında tutmanın ne manası var.

tek o yok dünyada. ama bu hareketi dışında çok sorun yaşamadığım anlaştığımız birbirimize saygı duyduğumuz bir ilişkiydi. o durumu tabiki normal karşılamadığım için bitti zaten. ben ondan vazgeçemem demiyorum. ne ilişkilerim bitti ama olgun bir erkek henüz olamadı belkide bunu bekledim

Sende fotografları değiştir saçını da onun beğendiğine değil kendi hoşuna giden renge boyat. Zaten fotografını başkasına sorup çingene cevabı alıyorsa sorduğu kızlardaki rahatlığa şaşarım. Sevgilin resmen kızlara yüz vermiş bide sana laf ettiriyor. Hala ne işin var onunla hayatını yaşamaya bak :KK66:
aynen esas sorun o nokta. telefondan uzağım, hiçbiryerden yazamazda engelledim. kafa dinliycem , özlemişim:KK73:

Kapınızda çiçekle gelmesi,sizin resminizi yanındaki kızlara gösterip nasıl olmuş diye sormuş olmasını ve kızlarında çingene gibi olmuş söyle bilsin demesini değiştirecekmi?
Bu kadar odun olunmaz,beğenmemiş olabilir ,kibarca söylemenin milyon tane yolu varken böyle söylemesi yanlış.
Siz bilirsiniz ama kolayca barışırsanız daha ağırlarını duyabilirsiniz öyleki bu söyledikleri devede kulak kalır.
tabiki unutturmaz. ama onu bilerek demiycek biri olduğunu biliyorum. beni kırmak gibi bir amacı olabilicek biri asla olmadı. ona göre bu benzetme kötü değildi ama tabikide niyet ne olursa olsun söz ağızdan çıktı kavga ettik.. esas sorun kızlara söz hakkı vermesi. daha ağırlarını söyliycek biri değil bu ağırlık yettide arttı bile bana. kolayca barışmıycam buna emin olun. yokluğumu yaşamadan hatasını anlamaz zaten. ona göre hala o söz kötü değil. kızlarda kötü niyetli değilmişşşşş:KK57:

dün kardeşime mesaj atmış. quantumkizi neden böyle yapıyor, başka sevdiği mi var? her dediğimi kötü anlıyor, ben çok kötüyüm , yüzüm gülmüyor demiş. kardeşimde muhatabın ben değilim beni karıştırma demiş.o da, beni engelledi konuşmak istemiyor napıcam demiş. kardeşimde onun yanlışlarını söylemiş . sonrada kardeşim bana kızdı beni muhatap etmeyin diye haklı olarak.
engeli kaldırdım, adam hala aynı ben kötü bişey demedim dedirtmedim sana. kötü şekilde söylenen bişey yok ortada hep yanlış anlıyosun herşeyimi, hep herkes hakkında kötü düşünüyosun dedi. bende onu artık istemediğimi düşüncesiz olduğunu söyledim. hala hatasını kabul etmedi. yazma artık olmaz bizden dedim.sen abartıyosun herşeyi dedi. sen beni üzdüğünü anlayamıyosan abartma görüyosan biz zaten asla anlaşamazmışız dedim. sonra hemen birden özürler dilemeye başladı. ben farketmedim o sırada benden iyi sözler beklediğini. dürüst olmak istedim dedi. dürüstlük çingene demek değil, kırıcı olmadanda yapabilirdin bunu dedim. özür dilerim ben öyle bi ailede yetişmedim.eksiklerim var ama dikkat etmeye çalışıcam. bana göre çingene hakaret değildi o yüzden kullandım. öyle olduğunu düşünsem arkadaşlarıma asla söyletmem mahfederdim onları anlamıyosun beni dedi. ben sana kötü söz söylenin ağızını kırarım nasıl böyle düşünürsün dedi. beni değiştirdin biraz zaman ver istediğin adam olucam, olmam gerekeni sen öğretiyosun bana dedi. ben yoruldum artık, uzatmayalım dedim.

bir kaç güne yol paramı denkleştirip gelicem yanına. böyle kestirip atamazsın, yanında yokum diye yanlış anlıyosun beni inanki o şekilde demedim, yanımda olsan bunlar olmazdı dedi. boşuna gelme barışmak istemiyorum dedim. gelicem, konuşucaz sen affedene kadarda hep çevrende olucam. affetmezsende yeni biri hayatına girene kadar seni bekliycem dedi.
artık önüne bak iyi geceler dedim konuşma bitti.

sabah mesaj atmış yanıt yazmadım.

gerçekten akıllandı mı yoksa tekrar yapar mı hiç bilmiyorum. şimdiye kadar kabul ettiği hatalarını düzeltti ama gerçekten aile yetişme şeklimiz çok farklı. tamamen özgüvensiz, annesinden dayak yiyerek, takdir görmeyerek yetişmiş biri karşımdaki. bu olay belki kendini düzeltmesine fırsat, belkide daha kötülerinin habercisiydi. sizce bayanlar?

konuya yazmak için çevrimiçi oldum. arkadaşım bu adamdan bir cacık olmaz . kendisi brat pitt sanırım. totosunu kaldırma. bas tekmeyi gitsin. kendine değer ver ki önce insanlar da sana değer versin. o kim oluyor ?

O istiyor ya da istemiyor diye saç boyatılmaz. İstemiyorum demedim mi dediğinde sana mı soracaktım diyemediğin için bu durumdasınız belki de. Ben yaparım, o beğenmezse hoş olmamış der biter yani. Yediğinize, sürdüğünüze, giydiğinize kadar sorup onun istediği gibi hareket ederseniz normaldir.
Çingene demesi ayrılmaya sebep değil ama genel davranışları sebepmiş. Geçmiş olsun.

Kusura bakmayın ama saçınız için iki yorumu da çok kaba
Sen de ona desene yanımdaki erkek arkadaşlarıma seni gösterdim bi b.ka benzetemediler seni diye acaba o da aaa sevgilim çok dürüst diyecek mi

X