- 10 Aralık 2012
- 1.778
- 891
-
- Konu Sahibi quantumkizi
sevgilin çok abartmış üslubu çok yanlış beğenmediğini tatlı dille de söyleyebilirmiş hem sen de takma kafana okulda gelir yanına. Önce biraz süründür aklı başına gelsin sonra canın isterse affedersin. Ayrıca çingene kötü bir söz bir hakaret gibi kullanılmamalı çok yanlış
Neden nesini beğenmedin diye bi Erkeğe hic sormam, babam olsun Abim olsun, erkek arkadasım, kuzenim vs vs hepsi aynı cünkü düz mantık. Sac Yüzünden ayrılanlar olarak tarihe geçmiş olabilirsinizbeğenmedim dedi ilk saçımda , neden nesini beğenmedin diye kurcaladım. bende kaşınıyorum adamı bile bile
Elin hödüğü için saçınızla başınızla 50 kere oynayıp, ipleri eline lafları ağzına verirseniz alacağınız cevap bu..
Yok mu kendi fikriniz, kendi zevkiniz? Ne anlıyorsunuz birine bu kadar bağlı yaşamaktan bilmem..
Neden nesini beğenmedin diye bi Erkeğe hic sormam, babam olsun Abim olsun, erkek arkadasım, kuzenim vs vs hepsi aynı cünkü düz mantık. Sac Yüzünden ayrılanlar olarak tarihe geçmiş olabilirsiniz
hakaret görmüyormuş o çingene gibi olmuşsun lafını. hep bu sorunu yaşıyoruz zaten. o hep iyi niyetliymiş benim içim fesatmış
Boyle bi adamin donmesini mi istiyorsun? Kurtulmussun bence.. Adam hem hakaret ediyor hem bi sac meselesini uzatiyor seni uzuyor, hem baskalariyla senin sacinin dalgasini ediyor..1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti
Kac yıllık bdv okuyucusuyum, böyle ayrılık görmedim, burda yoksa başka yerde yoktur ahanda buraya yazıyorumayy öyle mi demeyin ya
Olmus canim özgüvení tavan yapmis .baya kaldrmissn egosunu göklere..ya niye fikrini soruyosun..sana hakeret degilde düzgünce git boyat deseydi degistrcekmiydn..sen begendiysen bitmistr.sac senn zevk senin.kullanicak olan sensin..seni seven her türlü sever..bu otu b.ku sormak niye.hayatina bu kdr karismasina izin verme.anan mi baban mi..tatile gdince seni boslayan adamdan hayir gelmz.gelince yine arasada ciceklerle kapina gelsede ne anlami var ..daha once akli nerdeymis derler adama..bence barisirsn sen bu cocukla ..ama tabi senn kararin..bence sacinda hic kotu degil.gayet hos görünüyo.kendinide beğenmez ama sürekli yakuşuklummm diye şakalaşıp severdim özgüveni olsun diye
Ben sizin ne istediğini bilen biri olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Neyse, bu ilişki bitmiş bence. Ayrıca birbirinize olan üslubunuz çok çirkin, saygısızca.
çingene demesinden öte,
başkalarının da fotoğraflarınıza bakıp yorum yapabilmesine izin vermesi hiç hoş değil...
sağa sola bikinili kızlarla fotoğraf koyması da hiç hoş değil..
çingene kelimesine odaklanmayıp bunlara odaklanın.. o zaman ayrılığın doğru bir karar olduğunu anlarsınız
1. Seni kız arkadaşlarına neden gösteriyor ki? Çingene gibi vs dediklerinde "o benim için dünya güzeli yaa" neden demiyor, neden korumuyor?
2. Her zaman fotoğrafınızı koyan bir adam, neden fotoğrafınızı koymuyor?
3. Çingene falan şaka maksatlı olsa "çingenem" falan derdi diye düşünüyorum ve abartmazdı bence. Sanırım seni her halinle seven birisi yok karşında. Sürekli yok onu yap bunu et, bu renge boyat. Ayakkabı rengini de seçiyor mu? Ya ona ne? Gerçekten tavan yapmış egosu tebrikler.
4. Ben beğendim, gür saçın var. Beyaz tenlisin. Ben yakıştırdım bence güzel bir kızsın quantum, samimiyim. Seni 2-3 arkadaşa savunmayacak birisini s....etmelisin.
5. Az kaldı yaz bitiyor, döner. Dönünce tutuşur, özür diler merak etme..
Bence uslubu igrenc bi defadefa. Ama hadi uslup dikkat edilerek cabalayarak degistirilebilecek bir unsur.
Benim dikkatimi kavganizdan sonra herkesten skor almasi cekti.
Siz yarin bir gun evlenseniz kavgalariniz olsa her seyi herkese incik cincik anlatip kim hakli kim haksiz diye anket yapma potansiyeli var adamin.
Uslup duzelse de bu huy duzelmez diye dusunuyorum.
Adamin ozelinize, size saygisi yok. Tutmus fotografinizi arkadaslarina gostermis. Onlardan yorum almis ne hadlerineyse onlar da abuk subuk konusmuslar. Bunlara musade etmis bir de yetmemis size yetistirmis bunu.
Hayir gelmez boyle insandan. Pisman olup kapiniza dayansa da affetmeyin. Size sac renginizi begenmeyince cingene diye hitap edecek birini mi hak ediyorsunuz?