Çingene dedi, ayrıldık

o hakaret gibi kullanmak istemediğini açıkladı ama yani hakaret amacıyla kullanılıyor sorun orda.

beğenmedim dedi ilk saçımda , neden nesini beğenmedin diye kurcaladım. bende kaşınıyorum adamı bile bile
Neden nesini beğenmedin diye bi Erkeğe hic sormam, babam olsun Abim olsun, erkek arkadasım, kuzenim vs vs hepsi aynı cünkü düz mantık. Sac Yüzünden ayrılanlar olarak tarihe geçmiş olabilirsiniz

bende yenilik istedim bi yandan onun beğeniceği bişey olsun istedim olmadı

1 ay sonra dönücek. aynı okuldayız. yanıma gelir mi? yada diğer kavgalarımızdaki gibi çiçekle evimin kapısına dayanır mı hiç emin değilim.hiç beni istemediğini söylememişti
Boyle bi adamin donmesini mi istiyorsun? Kurtulmussun bence.. Adam hem hakaret ediyor hem bi sac meselesini uzatiyor seni uzuyor, hem baskalariyla senin sacinin dalgasini ediyor..

Ben sizin ne istediğini bilen biri olduğunuzu düşünmüyorum açıkçası. Neyse, bu ilişki bitmiş bence. Ayrıca birbirinize olan üslubunuz çok çirkin, saygısızca.

kendinide beğenmez ama sürekli yakuşuklummm diye şakalaşıp severdim özgüveni olsun diye
Olmus canim özgüvení tavan yapmis .baya kaldrmissn egosunu göklere..ya niye fikrini soruyosun..sana hakeret degilde düzgünce git boyat deseydi degistrcekmiydn..sen begendiysen bitmistr.sac senn zevk senin.kullanicak olan sensin..seni seven her türlü sever..bu otu b.ku sormak niye.hayatina bu kdr karismasina izin verme.anan mi baban mi..tatile gdince seni boslayan adamdan hayir gelmz.gelince yine arasada ciceklerle kapina gelsede ne anlami var ..daha once akli nerdeymis derler adama..bence barisirsn sen bu cocukla ..ama tabi senn kararin..bence sacinda hic kotu degil.gayet hos görünüyo.

çingene demesinden öte,
başkalarının da fotoğraflarınıza bakıp yorum yapabilmesine izin vermesi hiç hoş değil...

sağa sola bikinili kızlarla fotoğraf koyması da hiç hoş değil..

çingene kelimesine odaklanmayıp bunlara odaklanın.. o zaman ayrılığın doğru bir karar olduğunu anlarsınız

onlar arkadaşları buna takılıcak biri değilim.fotoğraf konusunda takıldığım nokta benimle değilde başkalarıya olan fotoğraflarını koyması özlese kaldırmazdı diye düşündüm.

1. Seni kız arkadaşlarına neden gösteriyor ki? Çingene gibi vs dediklerinde "o benim için dünya güzeli yaa" neden demiyor, neden korumuyor?

2. Her zaman fotoğrafınızı koyan bir adam, neden fotoğrafınızı koymuyor?

3. Çingene falan şaka maksatlı olsa "çingenem" falan derdi diye düşünüyorum ve abartmazdı bence. Sanırım seni her halinle seven birisi yok karşında. Sürekli yok onu yap bunu et, bu renge boyat. Ayakkabı rengini de seçiyor mu? Ya ona ne? Gerçekten tavan yapmış egosu tebrikler.

4. Ben beğendim, gür saçın var. Beyaz tenlisin. Ben yakıştırdım bence güzel bir kızsın quantum, samimiyim. Seni 2-3 arkadaşa savunmayacak birisini s....etmelisin.

5. Az kaldı yaz bitiyor, döner. Dönünce tutuşur, özür diler merak etme..

Bence uslubu igrenc bi defadefa. Ama hadi uslup dikkat edilerek cabalayarak degistirilebilecek bir unsur.
Benim dikkatimi kavganizdan sonra herkesten skor almasi cekti.
Siz yarin bir gun evlenseniz kavgalariniz olsa her seyi herkese incik cincik anlatip kim hakli kim haksiz diye anket yapma potansiyeli var adamin.
Uslup duzelse de bu huy duzelmez diye dusunuyorum.
Adamin ozelinize, size saygisi yok. Tutmus fotografinizi arkadaslarina gostermis. Onlardan yorum almis ne hadlerineyse onlar da abuk subuk konusmuslar. Bunlara musade etmis bir de yetmemis size yetistirmis bunu.
Hayir gelmez boyle insandan. Pisman olup kapiniza dayansa da affetmeyin. Size sac renginizi begenmeyince cingene diye hitap edecek birini mi hak ediyorsunuz?

en çok bozulduğum nokta o . kızlara neymiş yani benim saçımdan. hem çingene gibi olmuş bence öyle de o da bilsin ne demek. hiç iyi niyetli değil bence. orda kızlara onay vermesi . ben bu yüzden ayrıldım zaten.

fotoğrafımızı kaldırmasında kötü bir sebep aramadım. yeni fotoğraf çekildiğinde bir süre yenisini koyardı sonra yine bizim fotoğrafımızı koyardı. sürekli fotoğraf çekilir oldu. sürekli fotoğrafını değiştiriyor bi kere bozulduğumu belli ettim bizim fotoğrafımızı koydu ama ben demeden düşünmeliydi.

çok teşekkür ederim morale ihtiyacım vardı fiziken

önceden her hatasında dilerdi. şimdi kabul etmez oldu hatalarını ve aşırı gururlu erkek moduna girer oldu. barışıcağımızdan emin değilim. adam olucaksa gelsin yoksa zaten zamanımı almasın

Ayrıca çingeneye mi benziyorsunuz yoksa Bulgar'a mı, Afgan'a mı bilmem de saçlar pek genç işi durmuyor, yaşınızı büyük göstermiş olabilir.

Bşından beri nasıl bir insan olduğunu biliyodum. önceden çok kiloluymuş, küçüklüğünde hep dışlanmış, insan ilişkileri gerçekten sorunlu biriydi. çok yabaniydi. benimle tanıştıktan sonra bayağa değiştirdim. şimdiye kadar devam etme sebebim beni sevdiğini gösteren, sadıklığında emin olduğum çok şey yapması. önceki ilişkileri 2-3 aylık hemen bitebilen biriyim. ama onda çok başka oldu herşey. birden edindi o kadar arkadaş herşeyini anlatır danışır oldu. ben anneme anlatsam kızan adam halbuki. onun o laflarını haketmiyorum ama onun iyi biri olduğuna çok kez şahit olduğum için onun gibi birini bulabilirmiyim sever miyim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…