Bizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???korkuyorum, bizde tutuyoruz diye suçlu ilan edileceğiz..
Ahh be tatlim.. suriyelilerden sira turkmenlere sira gelmiyo onları hic alirlarmi?çok acı cektırıyorlar cok zulum var bu insanlara.. Herkes sessiz bu konuda kimse çine karsı sesini çıkarmak istemiyor.
anne karnında dogacak bebeklerı bıle kurtajla alındıgını söyluyorlar cogalmasınlar diye..
keşke hepsını alabilsek yanımıza..
kayserıye yerlestırılmıstı göçenler keske hepsı gelse..
vallahi bende oruç tutyorum şu an,ama bazıları kendisi gibi düşünmediğin zaman seni dinsizmi görüyor din düşmanımı bilemiyorum allaha havale mübarek gündeBizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???
Ahh be tatlim.. suriyelilerden sira turkmenlere sira gelmiyo onları hic alirlarmi?
yakında tüm suriye halkı bizim ülkeye gelmiş olacak sanırım şu an 3 milyon diyorlarBizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???
Ahh be tatlim.. suriyelilerden sira turkmenlere sira gelmiyo onları hic alirlarmi?
müslümanları hazmedemeyen ülkelerden bahsediyorum? bugün türkmenlereyse yarın bize.Bizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???
nasıl bir milletler ki tek bir kişi bile çıkıpta durun demiyor..
dehşet içindeyim
Kendi ulkemde azinlik olmadigim surece boyle bir ihtimal yok , e boylede bisey olacağını düşünmek bile istemiyorum..müslümanları hazmedemeyen ülkelerden bahsediyorum? bugün türkmenlereyse yarın bize.
öf şu oruç tutanlar tutmayanlar muhabbeti çok baydı beni. ben tutuyorum, tutmadığım zaman oruçlu olduğunu bildiğim birinin karşısında hapur hupur yemem, he gider bi restoranda yerim neticede orda herkes oruçsuz. biz böyle gördük. inancın yanında görgü meselesi bana kalırsa. sen diyet yapıyosun senin karşındada yemem mesela. bana böyle öğretildi. ama herkesten aynı hassasiyeti beklemek yanlış. of neyse konudan sapmıyayım. türkmenlerin hali içler acısı..Kendi ulkemde azinlik olmadigim surece boyle bir ihtimal yok , e boylede bisey olacağını düşünmek bile istemiyorum..
Artik tutmayanlara saygi gosterilmedigini düşünüyorum tam tersi..
Tutmayanlarda tutanlara saygı göstermiyor ama. Herkes için konuşmuyorum iki tarafta da azınlık bunlar.Kendi ulkemde azinlik olmadigim surece boyle bir ihtimal yok , e boylede bisey olacağını düşünmek bile istemiyorum..
Artik tutmayanlara saygi gosterilmedigini düşünüyorum tam tersi..
Eee benmi getirdim simdi konuyu oraya yahu.. sen tutanlara suçlu dencek diye korkuyorum demissin bende ona cvp verdim aaa..öf şu oruç tutanlar tutmayanlar muhabbeti çok baydı beni. ben tutuyorum, tutmadığım zaman oruçlu olduğunu bildiğim birinin karşısında hapur hupur yemem, he gider bi restoranda yerim neticede orda herkes oruçsuz. biz böyle gördük. inancın yanında görgü meselesi bana kalırsa. sen diyet yapıyosun senin karşındada yemem mesela. bana böyle öğretildi. ama herkesten aynı hassasiyeti beklemek yanlışç of neyse konudan sapmıyayım. türkmenlerin hali içler acısı..
konıunun basında bizde de böyle olacak yazan sizdiniz . şimdi bu yorumunuza cevap geldı dıye ofladınız pufladınız.öf şu oruç tutanlar tutmayanlar muhabbeti çok baydı beni. ben tutuyorum, tutmadığım zaman oruçlu olduğunu bildiğim birinin karşısında hapur hupur yemem, he gider bi restoranda yerim neticede orda herkes oruçsuz. biz böyle gördük. inancın yanında görgü meselesi bana kalırsa. sen diyet yapıyosun senin karşındada yemem mesela. bana böyle öğretildi. ama herkesten aynı hassasiyeti beklemek yanlışç of neyse konudan sapmıyayım. türkmenlerin hali içler acısı..
yok yok ben kendime dedim zaten konuyu buraya getirdim diye.Eee benmi getirdim simdi konuyu oraya yahu.. sen tutanlara suçlu dencek diye korkuyorum demissin bende ona cvp verdim aaa..
Tutanda tutmayanda kendine. Birileri gecip karşısında yyiyors o onun dusuncesi. Hem yesinler bence karşımda orucumu sağlama alip hakkini veriyorum iste ne guzel. Amacina ulaşıyor. Nefsimi tutuyorumbiray sigara yaptım bak şimdi
evet gayet net, yazdım zaten.konıunun basında bizde de böyle olacak yazan sizdiniz . şimdi bu yorumunuza cevap geldı dıye ofladınız pufladınız.
Konuyu nereye cektıgınız de ne demek ıstedgnız de anlasılıyor
Bu dunya muslumanlarin rahat etme yeri degil..
Ama Allah zalimlerden daha zalimdir elbet..
Cennet sehadette kolay degil..
Ne gelir elimizden zalimleri sikayet ederiz Allaha duadan başka dindirecek olan odur elbet daha zamani var demekki..
Ama daha aci ola bisey varki bu kadar zulme aciya sahit olup Allahi inkar etmek yahut inancizlik.. iste en buyuk zulumde budur kendi elinle kendini atese atmak..
Ne buyuk nimettir iman ...
Noldu AKP düşünce korku mu sardı. : D şaka mısınız ya kimden korkuyorsunuz? Ateyizzlerden mi.korkuyorum, bizde tutuyoruz diye suçlu ilan edileceğiz..
Gül geç ya. : DEvet ben ateistim! Bir diyecegin var mi? Sonrada dün aksam bide bana mesaj yolluyorsun "seni kirmak istememistim" felan filan fistan. Eh bügüne ateistleri kötülüyorsun, ondan sonra saygi bekleniliyor! Ilk kib'im ile birsey yapilmadi, tekrar kibliyorum seni!
Konu'ya dönersek,her insanin kendi inançlarina göre yasama hakkinin var oldugunu düsünüyorum. Yani dükkani kapatsalar, oruç tutsalar, kime ne zarar verir ki? Umarim ordaki insanlar acilen haklarina kavusurlar
Bilgece öldürdün beni
Cinlilerden nefret etmek icin bir neden. Kac kere kahir okudum. Kac kerr lanet ettim bilinmez. Hele.orda o gulen insanlarin Allah bin belasini versin. Lanet soysuz kopekler..
Gül geç ya. : D