Çin'de Uygur Türklerine oruç tutmak yine yasaklandı

Bizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???

Ahh be tatlim.. suriyelilerden sira turkmenlere sira gelmiyo onları hic alirlarmi?
O insanların adı Uygur Turkü değil herhangi arap içerikli bir ad olsaydı cumhurbaşkanı şimdi coşmuştu taş taş üstünde bırakmamıştı bile.hatta gözyaşları sel olup akmıştı.

Allahım bu zulmü yapanlara fırsat verme ne olur artık bu dünyada istedikleri her kötülüğü yapanlar unutmasınlar ki yerin üstü varsa birde altı var o çocuğa o insanlara yapılanlar yanlarına kalır mı Allahıma hergün birkez daha şükrediyorum ki Elhamdülillah müslümanım ve ona inanıyorum bunları yapanların biraz Allahtan korkusu olsa bunu yapamazlar zaten Bu mübarek Ramazan ayı hürmetine en ağır şekilde cezalandır Allahım bunları yapanları AMİN (

Aman siz ne yapmaya çalışıyorsunuz arkadaşalar ateistide budistide türküde kürdü de lazı çerkezi yörü alevisi hepsi bizim lütfen artık şu din ayrımcılğını bir kenara atın bıkkınlık geldi yeminle yapmayaın etmeyin
Senin dinin senin dinin benim dinim benim dinim yeter artık yeter
Konuya gelecek olursa Allah çinlilerin ne belaları varsa versin Allahın laneti onların üzerine olsun yıllardır biliniyordu çinlilerin yaptığı işkence umarım bu işkencelere bir dur diyen olur sanmıyorum ama

[Q"kadesa, post: 41460568, member: 180626"]Kızlar kusura bakmayın ama yani birisini dindar diye diğerini ateist diye öbürünü oruç tutuyor diğerini tutmuyor diye suclamalarinizdan nefret geldi artık.

çoğu beğendiğim arkadaşımı siyaset topikleri yüzünden tanıyamaz oldum.[/QUOTE]

Aynen ve alıntı alıp söylenen şeylere bambaşka anlam yükleniyor neden niye yapılıyor bunu da anlamıyorum çoğu kişiyle hem fikirken ufak bir fikir ayrıldığında ne kadar farklı yüzleri olduğunu gorunce doğrusu taniyamiuorum ve üzülüyorum

Ateistleri kotuledigimi dusunmuyorum bana gore onlar kendi kendilerine zulum ediyorlar dedim bu kotulemekmidir sana gorede inancli olmak manasizdir misal yada herneyse ben bunu kotulemek olarak algilamam .
Dun sizi kirdigimi dusunerek yazmistim ama yanilmisim kirici olmak isteyen sizsiniz..

oruç tutmak insanın nefsine hakim olması inandığı dinine karşı olan faziletlerinden biridir
lütfen bu güzel ayı mahvetmeyelim öfkenizi başka yerde kusun artık ..
oruç tutmamanızı yargılamak da biz aciz kullara düşmez namaz kılmamıza kimse nasıl karışamıyorsa oruca da karışamaz
ama saygı duymak çok basit bir şey iken bun yapmaktan da gocunuyorsanız birşey denemez ki...

hiç şaşırmadım. her sey olabilir...saygı kımsede yok. biz de bile oruc tutmayan insanlara dinden çıkmış muamelesı yapılıyor. bizden olmayan karsı cıkınca sasırılmasın.

Noldu AKP düşünce korku mu sardı. : D şaka mısınız ya kimden korkuyorsunuz? Ateyizzlerden mi.
niye öyle dedi ki jooker
haksız sayılmaz bi ara başından başörtü var diye universitede kayıt yaptırmaya yanımda gelen sanki cüzzamlıymışcasına çıkarılan halam vardı
onu hiç unutamam
bu da özgürlüge saldırıdır
oruç tutana da saldırabilir ya da ayrıştıralabilir inanıyorum
ben akp ye oy da vermedm çünkü tüm partiler birbirinden korkunc
cumhuriyet diyerek çarsaf yırtan chplilerde korkunc
kafasına ortu takıp skinny jean giyen tayfada

Son düzenleme:
Hayır canım onu demek istemiyorum. AKP iktidardayken yorumlar şöyleydi: oh devran döndü Müslüman'ların da koruyucusu savunucusu var. Şimdi onlar düşünsün. Şimdi AKP gidince böyle Endişeli bir yorum okumak komik geldi. Daha Düne kadar sol kesim sonumuz hayrolsun diyordu, şimdi Oruç tutmaktan suçlanacağını Düşünen insan var. Neredeeen nereye diyorum. Komik bence. : d

Mantıkları şöyle çalışıyor: canım ya kusura bakma ama sana cehennemde cayır cayır yanacağını söylemem gerek... Ne bekliyorsun, fikir sabit. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…