haklısınKızlar kusura bakmayın ama yani birisini dindar diye diğerini ateist diye öbürünü oruç tutuyor diğerini tutmuyor diye suclamalarinizdan nefret geldi artık.
çoğu beğendiğim arkadaşımı siyaset topikleri yüzünden tanıyamaz oldum.
O insanların adı Uygur Turkü değil herhangi arap içerikli bir ad olsaydı cumhurbaşkanı şimdi coşmuştu taş taş üstünde bırakmamıştı bile.hatta gözyaşları sel olup akmıştı.Bizi oruç tutuyoruz diye kim suçluyor merak ediyorum???
Ahh be tatlim.. suriyelilerden sira turkmenlere sira gelmiyo onları hic alirlarmi?
Ateistleri kotuledigimi dusunmuyorum bana gore onlar kendi kendilerine zulum ediyorlar dedim bu kotulemekmidir sana gorede inancli olmak manasizdir misal yada herneyse ben bunu kotulemek olarak algilamam .Evet ben ateistim! Bir diyecegin var mi? Sonrada dün aksam bide bana mesaj yolluyorsun "seni kirmak istememistim" felan filan fistan. Eh bügüne ateistleri kötülüyorsun, ondan sonra saygi bekleniliyor! Ilk kib'im ile birsey yapilmadi, tekrar kibliyorum seni!
Konu'ya dönersek,her insanin kendi inançlarina göre yasama hakkinin var oldugunu düsünüyorum. Yani dükkani kapatsalar, oruç tutsalar, kime ne zarar verir ki? Umarim ordaki insanlar acilen haklarina kavusurlar
Bana su yorumu yaptin ya, suan yere yattim gülerken, komik sey seni.Noldu AKP düşünce korku mu sardı. : D şaka mısınız ya kimden korkuyorsunuz? Ateyizzlerden mi.
Bilgece öldürdün beniAllahim kahretsin bunları bu cocugun eline dusursun. Allahim insan olan nasil yapar bunu.
niye öyle dedi ki jookerNoldu AKP düşünce korku mu sardı. : D şaka mısınız ya kimden korkuyorsunuz? Ateyizzlerden mi.
kim dalga geçti ki?cidden ben göremedim de ondan sordum.dalga geciyorsunuz siz alenen hiç hoş değil
sıgara yakın isterseniz adana kebap yiyin kime ne ya bunla mı intikam alıyorsunuz
sıgara içiyorum bak yazmış smile koymuşkim dalga geçti ki?cidden ben göremedim de ondan sordum.
mune nin gelmesi yakındır
Hayır canım onu demek istemiyorum. AKP iktidardayken yorumlar şöyleydi: oh devran döndü Müslüman'ların da koruyucusu savunucusu var. Şimdi onlar düşünsün. Şimdi AKP gidince böyle Endişeli bir yorum okumak komik geldi. Daha Düne kadar sol kesim sonumuz hayrolsun diyordu, şimdi Oruç tutmaktan suçlanacağını Düşünen insan var. Neredeeen nereye diyorum. Komik bence. : dniye öyle dedi ki jooker
haksız sayılmaz bi ara başından başörtü var diye universitede kayıt yaptırmaya yanımda gelen sanki cüzzamlıymışcasına çıkarılan halam vardı
onu hiç unutamam
bu da özgürlüge saldırıdır
oruç tutana da saldırabilir ya da ayrıştıralabilir inanıyorum
ben akp ye oy da vermedm çünkü tüm partiler birbirinden korkunc
cumhuriyet diyerek çarsaf yırtan chplilerde korkunc
kafasına ortu takıp skinny jean giyen tayfada
Mantıkları şöyle çalışıyor: canım ya kusura bakma ama sana cehennemde cayır cayır yanacağını söylemem gerek... Ne bekliyorsun, fikir sabit. :)Hayir, ben iki yüzlülükten hiç hoslanmayan biriyim. Dün bana din düsmani deyip, sonrada özel mesaj yazip "ramazan ayinda sizi kirmak istemezdim" demesi (ki ramazan disinda olunca kirmak kabul mu?) ve sonrasinda gidip ateistler zulm yaptigini, kendine atese attiklarini demesi... Ya o zaman hiç özel mesaj yollamasaydin! Söylediklerin arkasinda dur o zaman!
Tamam bunlar konu disi oldu, ve kim bilir tartiscak yer burasi degil, fakat söyledikleri artik gerçekten zoruma gidiyor.