- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işıda ne yapabildki abd,bizim ülkede ve bir çok ülkede seçimi kendimiz yaparken ve başkalarının seçimine laf ederken bu gibi ülkelerde seçim yapılamıyor özgürlüğünü bırak yemek yemek su içme seçimleri bile yok...
yapılan zülumleri görüyoruz üzülüyoruz ama bizlerin elinden bir şey gelmiyor.çine kimse müdahale etmiyor çünkü silah gücü teknoloji gücü var eger bunlar arap ülkesinde olsaydı çoktan Amerika birleşik devletleri el koymuştu amaç eziyet zülüm mü tabiki çıkar meselesi.
barbar olan bu kadar millet varken türklere barbar demek gerçekten çekememezlikmüslümalık, islamiyet neden bukadar korkutuyor insanları? bu zulüm neden? çanakkale savaşı sırasında müslümanlar, barbar,yamyam hatta kuyruklu onlar demişler anzaclara. insanlar vücüdumuzda kuyruk aramış. yıllardır, asırlardır bu kin neden?
O lanet budistler kafalarina estikce gidip musluman Uygur Turklerini öldürüp işkence yapiyorlar.. daha neler neler..
Herşeye rağmen ulkemi bu yuzden çok seviyorum
işıda ne yapabildki abd,
herkese işkence eden bunlar ama barbar olan biz dimi.barbar olan bu kadar millet varken türklere barbar demek gerçekten çekememezlik
onlar terörist değil denmemişmiydi bizde bir araişidi zaten onlar besliyor yoksa bu kadar susmazlar
müslümalık, islamiyet neden bukadar korkutuyor insanları? bu zulüm neden? çanakkale savaşı sırasında müslümanlar, barbar,yamyam hatta kuyruklu onlar demişler anzaclara. insanlar vücüdumuzda kuyruk aramış. yıllardır, asırlardır bu kin neden?
bi video var 11 12 yaslarında bir çocuğu diri diri top oynar gibi ayaklarıyla fırlatıyorlar o çocukta yalvarıyor yapmayın dıye ve çocuk daynamayıp ölüyor.
öyle böyle değil eziyetin işkecenin en yoğununu yaşıyorlar allah yardımcıları olsun.
bırakın başka ülkeri bizim ülkede bir şey yapmıyor
Cunku korkuyorlar. Tasa tapan birini tasi da yaratan biriyle tehdit edip her seyin yaraticisina siginsan kim korkmaz ki? Biz teslimiyetciyiz. Bu yuzden korkuyorlar. Allaha sigindigimiz icin korkuyorlar.
Hele bir cocuk vardi. Nasil da iskence yapiyorlardi. Ah dedim ahhh benim vicdanim bu kadar sizladiysa merhametlilerin en merhametlisi olan Allahin bunlara cezasi kesin cok elzem olacaktir.. Allah yardimcilari olsun..
ulkelerdeki şu musluman nefeti nerden doğuyor anlam veremiyorum.Musluman bir ulke olmanin ayricaligi
ulkelerdeki şu musluman nefeti nerden doğuyor anlam veremiyorum.
çok yazık
Cinlilerden nefret etmek icin bir neden. Kac kere kahir okudum. Kac kerr lanet ettim bilinmez. Hele.orda o gulen insanlarin Allah bin belasini versin. Lanet soysuz kopekler..
offf videonun sonuna gelmeye dayanamadım...
nasıl bir milletler ki tek bir kişi bile çıkıpta durun demiyor..Ya gozleriyle yardim edecek birini ariyor ya. Yardim edecek birini. Kimse yardim etmiyor ona. Allahim sen buyuksun. Bu Çinlilerin katledilmesi gerek.. nefret ediyorum hepsinden. .