Çin'de Uygur Türklerine oruç tutmak yine yasaklandı

bizim ülkede ve bir çok ülkede seçimi kendimiz yaparken ve başkalarının seçimine laf ederken bu gibi ülkelerde seçim yapılamıyor özgürlüğünü bırak yemek yemek su içme seçimleri bile yok...

yapılan zülumleri görüyoruz üzülüyoruz ama bizlerin elinden bir şey gelmiyor.çine kimse müdahale etmiyor çünkü silah gücü teknoloji gücü var eger bunlar arap ülkesinde olsaydı çoktan Amerika birleşik devletleri el koymuştu amaç eziyet zülüm mü tabiki çıkar meselesi.
işıda ne yapabildki abd,

müslümalık, islamiyet neden bukadar korkutuyor insanları? bu zulüm neden? çanakkale savaşı sırasında müslümanlar, barbar,yamyam hatta kuyruklu onlar demişler anzaclara. insanlar vücüdumuzda kuyruk aramış. yıllardır, asırlardır bu kin neden?

müslümalık, islamiyet neden bukadar korkutuyor insanları? bu zulüm neden? çanakkale savaşı sırasında müslümanlar, barbar,yamyam hatta kuyruklu onlar demişler anzaclara. insanlar vücüdumuzda kuyruk aramış. yıllardır, asırlardır bu kin neden?
barbar olan bu kadar millet varken türklere barbar demek gerçekten çekememezlik

O lanet budistler kafalarina estikce gidip musluman Uygur Turklerini öldürüp işkence yapiyorlar.. daha neler neler..

bi video var 11 12 yaslarında bir çocuğu diri diri top oynar gibi ayaklarıyla fırlatıyorlar o çocukta yalvarıyor yapmayın dıye ve çocuk daynamayıp ölüyor.

öyle böyle değil eziyetin işkecenin en yoğununu yaşıyorlar allah yardımcıları olsun.

bırakın başka ülkeri bizim ülkede bir şey yapmıyor

Cunku korkuyorlar. Tasa tapan birini tasi da yaratan biriyle tehdit edip her seyin yaraticisina siginsan kim korkmaz ki? Biz teslimiyetciyiz. Bu yuzden korkuyorlar. Allaha sigindigimiz icin korkuyorlar.
Hele bir cocuk vardi. Nasil da iskence yapiyorlardi. Ah dedim ahhh benim vicdanim bu kadar sizladiysa merhametlilerin en merhametlisi olan Allahin bunlara cezasi kesin cok elzem olacaktir.. Allah yardimcilari olsun..

bi video var 11 12 yaslarında bir çocuğu diri diri top oynar gibi ayaklarıyla fırlatıyorlar o çocukta yalvarıyor yapmayın dıye ve çocuk daynamayıp ölüyor.

öyle böyle değil eziyetin işkecenin en yoğununu yaşıyorlar allah yardımcıları olsun.

bırakın başka ülkeri bizim ülkede bir şey yapmıyor

Ayni anda demisiz abla. O video hic gitmez ki gozumun onunden. Kac gun o cocuk gozumun onundeydi. Ne diyeyim Zalimler icin yasasin cehennem.

Cunku korkuyorlar. Tasa tapan birini tasi da yaratan biriyle tehdit edip her seyin yaraticisina siginsan kim korkmaz ki? Biz teslimiyetciyiz. Bu yuzden korkuyorlar. Allaha sigindigimiz icin korkuyorlar.
Hele bir cocuk vardi. Nasil da iskence yapiyorlardi. Ah dedim ahhh benim vicdanim bu kadar sizladiysa merhametlilerin en merhametlisi olan Allahin bunlara cezasi kesin cok elzem olacaktir.. Allah yardimcilari olsun..

çok şükürki ilahi adalete inanıyoruz

X