Çin'de Uygur Türklerine oruç tutmak yine yasaklandı

enteresan bir ükeyiz hiç bir zaman özgür olamayacağız illa ki bi kesim kayırılacak sanırım

kadesa ,bak seni swverim,ama lütfen oruç tutuyor diye kim hangi arkadaşın saydırdı.
burada oruç tutanlara saydıran kimm,

kim dalga geçti ki?cidden ben göremedim de ondan sordum.

sıgara içiyorum bak yazmış smile koymuş
kimdi unuttum ama komik gelmedi
Ya cok okkali bir ohaaaa diyorum. Arkadaş benden bahsetmis.
Pess.. madem o kadar okuman iyi diger yorumlarimdanda oruc oldugumu cikarabilirdin. Cok ayıp ediyorsunuz cidden ya.
Yazıklar olsun orda sigara yaptım yazio YAKTIM YAZMIYOR !!! birde utanmadan dalga geciyo yazmissiniz ya. Ah o ustunuzdeki hakkim... alin gunahimi alin şu gunlerde hafifletin beni.
Hayir sen yazmissinda cevao verdigim arkadasta aciklama yapmamış

beni mi takip ediyorsunuz ben siz hiç tanımıyorum ama akp chp ve hdp den birini desteklemediğim için özürlerimi dilerim
seviyesiz demişsin belki onun içinde yönetim birşey yapar keza benim tüm yazışmalarm sıkı sıkı takip edilip a desem banlanıyorum

bence orada kimseyle dalga geçtiğini düşünmedim

bana mı bu yazdıkların şok içindeyim şu anda.ben mi hakkına girdim?

Kendimide alintiladim bak nasil dalga gecmisim dinle orucla ! Demisimki oysaki geçip karsima yesinler ORUCUMU SAGLAMA ALIYORUM demisim. Nefsimi tutuyirum deyip sigara iconi yapmisim. Ama bazi zihniyetler dalga gectigimi dusunmus..
bende yoktum. geldim. geri sayfalara bakıyorum. dalga geçilen mesajı göremedim

insanlar maalesef o kadar alıngan olduki bir kaç gündür.
oruç tutana karşı gelen ve saydıran mesajıda bulamadım mesela ben. neyse ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…