Hayır canım onu demek istemiyorum. AKP iktidardayken yorumlar şöyleydi: oh devran döndü Müslüman'ların da koruyucusu savunucusu var. Şimdi onlar düşünsün. Şimdi AKP gidince böyle Endişeli bir yorum okumak komik geldi. Daha Düne kadar sol kesim sonumuz hayrolsun diyordu, şimdi Oruç tutmaktan suçlanacağını Düşünen insan var. Neredeeen nereye diyorum. Komik bence. : d
kadesa ,bak seni swverim,ama lütfen oruç tutuyor diye kim hangi arkadaşın saydırdı.Kızlar kusura bakmayın ama yani birisini dindar diye diğerini ateist diye öbürünü oruç tutuyor diğerini tutmuyor diye suclamalarinizdan nefret geldi artık.
çoğu beğendiğim arkadaşımı siyaset topikleri yüzünden tanıyamaz oldum.
kim dalga geçti ki?cidden ben göremedim de ondan sordum.
Ya cok okkali bir ohaaaa diyorum. Arkadaş benden bahsetmis.sıgara içiyorum bak yazmış smile koymuş
kimdi unuttum ama komik gelmedi
En azindan cizgim net ve seviyesiz degilim..[ne komik ya
Divinty benim arkadaş hep sizleri beğeniyor özellikle bilgeceyi göya benim arkadaşıminanamıyorum divinity beni beğenmiş.
Divinty benim arkadaş hep sizleri beğeniyor özellikle bilgeceyi göya benim arkadaşım
yok ya. beni hiç beğenmez. 2 mesajımıda beğenmiş. şoktayım.Divinty benim arkadaş hep sizleri beğeniyor özellikle bilgeceyi göya benim arkadaşım
bence orada kimseyle dalga geçtiğini düşünmedimYa cok okkali bir ohaaaa diyorum. Arkadaş benden bahsetmis.
Pess.. madem o kadar okuman iyi diger yorumlarimdanda oruc oldugumu cikarabilirdin. Cok ayıp ediyorsunuz cidden ya.
Yazıklar olsun orda sigara yaptım yazio YAKTIM YAZMIYOR !!! birde utanmadan dalga geciyo yazmissiniz ya. Ah o ustunuzdeki hakkim... alin gunahimi alin şu gunlerde hafifletin beni.
Hayir sen yazmissinda cevao verdigim arkadasta aciklama yapmamış
Ya cok okkali bir ohaaaa diyorum. Arkadaş benden bahsetmis.
Pess.. madem o kadar okuman iyi diger yorumlarimdanda oruc oldugumu cikarabilirdin. Cok ayıp ediyorsunuz cidden ya.
Yazıklar olsun orda sigara yaptım yazio YAKTIM YAZMIYOR !!! birde utanmadan dalga geciyo yazmissiniz ya. Ah o ustunuzdeki hakkim... alin gunahimi alin şu gunlerde hafifletin beni.
Hayir sen yazmissinda cevao verdigim arkadasta aciklama yapmamış
genele yazdım onu genel bir serzenisti ve gerçekten bu sefer çok garip hisler içindeyim.kadesa ,bak seni swverim,ama lütfen oruç tutuyor diye kim hangi arkadaşın saydırdı.
burada oruç tutanlara saydıran kimm,
bana mı bu yazdıkların şok içindeyim şu anda.ben mi hakkına girdim?
Hayir asla. O dalga geciliyor demis sende kim diye sordugun icin alıntıladim sadece. Senlik hic bisey yok sakin ha alinma lutfen..genele yazdım onu genel bir serzenisti ve gerçekten bu sefer çok garip hisler içindeyim.
bende öyle...genele yazdım onu genel bir serzenisti ve gerçekten bu sefer çok garip hisler içindeyim.
Kendimide alintiladim bak nasil dalga gecmisim dinle orucla ! Demisimki oysaki geçip karsima yesinler ORUCUMU SAGLAMA ALIYORUM demisim. Nefsimi tutuyirum deyip sigara iconi yapmisim. Ama bazi zihniyetler dalga gectigimi dusunmus..Eee benmi getirdim simdi konuyu oraya yahu.. sen tutanlara suçlu dencek diye korkuyorum demissin bende ona cvp verdim aaa..
Tutanda tutmayanda kendine. Birileri gecip karşısında yyiyors o onun dusuncesi. Hem yesinler bence karşımda orucumu sağlama alip hakkini veriyorum iste ne guzel. Amacina ulaşıyor. Nefsimi tutuyorumbiray sigara yaptım bak şimdi
bende yoktum. geldim. geri sayfalara bakıyorum. dalga geçilen mesajı göremedim