Doğuma Hazırlık çin takvimiyle ilgili

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

almira.menekse

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
76
2
42
merhaba bayanlar benim bir sorum olacak ben 19.06.1982 doğumluyum bir oğlum var ve birde kızım olsun istiyorum çin takvimine bakıyorum ama anlayamadım şuan bulunduğum yaşa göremi bakıcam yoksa 2010 da bi yaş daha artıcak yaşım ona göremi bakıcam konuyla ilgili bilgisi olanlar yazarlarsa sevinirim hangi aylarda birlikte olmak gerekiyor kız olması için? cevaplar için şimdiden teşekkürler...

BırŞey daha eklemek ıstıyorum bırde Çın takvımı kamerı dıye bı takvım var ama buna gÖrede yaŞım 28 Çıkıyor ben Şımdı 27 yaŞındanmı hesaplıycam 28 den mı anlayamadım yaaa

2010 yılına göre doldurmuş olduğun yaşa bakacaksın..ocak itibariyle 28 in içinde olacaksın..ama 27 ye göre bakacaksın..ben bir tane çin takvimi biliyorum..kameri yi duymadım..genelde çıkıyormuş,bende tuttu,bir de rus takvimine bak..ona göre ayarla..belki olur..

Arkadaşlar Çin Takvmine bu kadar güvenmeyin. Ben hamileliğimi ona göre ayarlamadım ama.. Hamile kaldıktansonra kontrol ettim ve tutmuyordu. Çin takviminde erkek gösteriyordu ama benim hayırlısıyla bir kızım olucak:CüvCüv:

çin takvimine bende inanmıorum 21 yasındaki hamile kalanların hepsine kız diyor böyle saçmalık olurmu 21 yasında doğuranların hep kızımı oluyo yanii saçmalığı burdan belli

X