- 5 Mart 2017
- 6
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Cok ıyı bayıldım.Bu cimrilik değil düşüncesizlik,is bitirici olmayan erkek modeli. Ben kadın başıma birinin bi sorunu olduğunda yardıma koşarım, elimden geldiğince sorunu çözerim ben de senin gibi karşımda çözüm odaklı bir erkek bulamayınca sinir oluyorum.
Benim de telefonum bozulmuştu bir aydan fazla serviste kaldı ama adam ya şöyle yapalım böyle yapalım demedi. Ve asla maddiyatci biri olmadim hediye falan beklemem ama bu durumda insan sevdiğini zor durumdan kurtarmak için çabalar, servisi arar hesap sorar hiç olmadı. maddi durumu da oldukca iyiydi. Biz o dönem kredi borcu ödüyorduk sıkıntıda olduğumuzu biliyor ben bir aydan fazla telefonsuz neler çektim, insan telefonum gelene kadar eski telefonunu yollar yine bi şeyler yapar. Hatta bu bahsettiğim şahısla birlikte bıraktık telefonumu garantiden önce başka bi servise, benden önce daldı dükkana çok anlıyor sanki.Ben başka yere verecektim, bu girdi benim adıma konuşuyor mıy mıy.. var ya ben daha erkeğim o gün onu anladım. Karşımızdaki adam resmen ayakta kaziklamaya bakıyor bu her şeye olur tamam bilmem ne. Sonra adam numara istedi, bu akıllı benim numarayi vermesin mi elin kekosuna bir de bana diyor ki "sen gelir alırsın yarın burdan" ben şok ertesi gün gittim, tam da tahmin ettiğim gibi adam teli yapamamış ama para istiyor, dedim sen ver ben surada iki dk teknosa'da orijinal şarjı ile deneyip gelicem, çıktım gidis o gidiş benimki olsa bozuk telefona o parayı öderdi.sonra o keko bana whatsapptan yazmaya başladı bir de onunla uğraştım.
Artık bu bir değil iki değil hiçbir konuda yardımcı olmak için kafası çalışmıyordu.Sevgisinden fazlasıyla emindim ama böyle de hayat geçiremezdim. Söyledim ona üstü kapalı anlattim. Bi sorun olunca yanımda olsun isterim sevgilim, benimle kafa yormasi benim için bi şeyler yapması benim için önemli dedim. Ailemden arkadaşlarımdan örnek verdim. Adam olayı jest yapmak olarak algılamis ertesi gün evime kocaman bir buket pastalar, meyveler, şekerler yollamış
Diyeceğim sırf bu durum yüzünden ayrıldım, ben zaten her işimi kendi halleden bir kadınım ama karşımdaki adam testosteron üretmesine rağmen kendimi onun yanında daha erkek hissedince tahammül edemiyorum.
onu da yaptı bikaç kere açık açık yanında varmı dedi bana ödetti..Benimde sevgilim olsa pc bozuldu dese aşkından ölsem bende yaptırırım ya da alırım demem herkesin kendine göre sende yapma hediye falan alma sonuçta para önemli sonra böyle biri şunu yapsa diye beklersin abla tavsiyesi paranı dikkatli harca zor durumun olur kendine para bırak benide dışardan bakınca zengin diyorlar ama her ay dünya kredi ödüyorum para alacağım kimse yok böyle bakıyorum olaya bende dikkatli davranıyorum sevgilinde kendine göre vardır telefon pc önemli bende kimseye teklif bile etmem ha hesabı hep sana kitliyordur ozaman cimrilik gözümde
Bu cimrilik değil düşüncesizlik,is bitirici olmayan erkek modeli. Ben kadın başıma birinin bi sorunu olduğunda yardıma koşarım, elimden geldiğince sorunu çözerim ben de senin gibi karşımda çözüm odaklı bir erkek bulamayınca sinir oluyorum.
Benim de telefonum bozulmuştu bir aydan fazla serviste kaldı ama adam ya şöyle yapalım böyle yapalım demedi. Ve asla maddiyatci biri olmadim hediye falan beklemem ama bu durumda insan sevdiğini zor durumdan kurtarmak için çabalar, servisi arar hesap sorar hiç olmadı. maddi durumu da oldukca iyiydi. Biz o dönem kredi borcu ödüyorduk sıkıntıda olduğumuzu biliyor ben bir aydan fazla telefonsuz neler çektim, insan telefonum gelene kadar eski telefonunu yollar yine bi şeyler yapar. Hatta bu bahsettiğim şahısla birlikte bıraktık telefonumu garantiden önce başka bi servise, benden önce daldı dükkana çok anlıyor sanki.Ben başka yere verecektim, bu girdi benim adıma konuşuyor mıy mıy.. var ya ben daha erkeğim o gün onu anladım. Karşımızdaki adam resmen ayakta kaziklamaya bakıyor bu her şeye olur tamam bilmem ne. Sonra adam numara istedi, bu akıllı benim numarayi vermesin mi elin kekosuna bir de bana diyor ki "sen gelir alırsın yarın burdan" ben şok ertesi gün gittim, tam da tahmin ettiğim gibi adam teli yapamamış ama para istiyor, dedim sen ver ben surada iki dk teknosa'da orijinal şarjı ile deneyip gelicem, çıktım gidis o gidiş benimki olsa bozuk telefona o parayı öderdi.sonra o keko bana whatsapptan yazmaya başladı bir de onunla uğraştım.
Artık bu bir değil iki değil hiçbir konuda yardımcı olmak için kafası çalışmıyordu.Sevgisinden fazlasıyla emindim ama böyle de hayat geçiremezdim. Söyledim ona üstü kapalı anlattim. Bi sorun olunca yanımda olsun isterim sevgilim, benimle kafa yormasi benim için bi şeyler yapması benim için önemli dedim. Ailemden arkadaşlarımdan örnek verdim. Adam olayı jest yapmak olarak algılamis ertesi gün evime kocaman bir buket pastalar, meyveler, şekerler yollamış
Diyeceğim sırf bu durum yüzünden ayrıldım, ben zaten her işimi kendi halleden bir kadınım ama karşımdaki adam testosteron üretmesine rağmen kendimi onun yanında daha erkek hissedince tahammül edemiyorum.
Ohaaaonu da yaptı bikaç kere açık açık yanında varmı dedi bana ödetti..
Hem düşüncesiz hem cimri çok zor. Değişeceğini de sanmam bu saatten sonra bu karakter meselesi neticede. Tutumlu olsa başka ama bu bariz cimrilik. Sevgin bununla baş edebilecek kadar büyükse idare et ama ben tahammül edemezdim benim için çok büyük problem bu ilerisi için. Şimdiden böyleyse ilerde hepten salacaktir kendinievet insan biraz sahiplenilmek istiyo bu durumlarda anlattgnz seylerin aynıısnı yaşıyorum şu an..yanına gittim hesap ödetiyo 5milyar maaş var gelio benm parama göz dikio yani ne bilim tuhaf hissediyorum.çalıssam tamam neyse ama bilio tahmn ediodur zorlandgmı 300 tl harclıgım var yani hepi topu.
Maksat bana değer verdiğini göreyim demişsiniz de sizin değeriniz maddi şeylerle mi ölçülüyor? Değer verme ölçütünüz bu mu yani? 3000 TL'lik bir telefonla mı ölçülüyor mesela sizin değeriniz?yani şöyle bişey telefonum bozulduğunda sana ulaşamyırum ynisini alsana dio e bende şu an alamam canm durumm müsait değil diyorum öyle zaten..o zaman mesela ne bilim madem o kadar ulasamıyosun merak ediosun birikmişin varsa üstünü tamamlayabilirim istersen de bi teklif et ben zaten rddederm maksat bana değer verdgni göreyim böyle sakınyomuş gbi oluo sanki ben onn parasnı yicekmsm gbi. hoş olmuyo yani..
Ben kızları anlamıyorum, cidden anlamıyorum arkadaş. Yedirsin, içirsin, gezdirsin, doyursun istiyorlar adına da "sahiplenmek, centilmenlik" bilmem ne diyorlar... Sahiplenmek de ne demekse... Kediyi, köpeği falan sahiplenirsin, insanız biz farkında mısınız bilmiyorum. Bizim bir sahibe ihtiyacımız yok biz köle değiliz. Maddi konuları es geçiyorum ama manevi olarak sevgilinizin varlığını dibine kadar hissettirmesi sizi sahiplenmesi değil benimsemesi olmuş oluyor aslında. Maddi şeylerde ben böyle deyince burada kızıyorlar ama sponsor aramak oluyor bunlar. Burada bir sürü kadın erkeğin hesabı her zaman ödemesinden, pahalı hediyelerinden falan hoşlanıyor. 2. ya da 3. buluşmada hesabı kendisine ödetti ya da alman usulü yapmak istedi diye soğuyup görüşmeyi bıraktıkları erkeklerin listesi buradan nereye yol olur. :) Halbu ki hep eşitlikten bahsederler o zaman adamlar evde iş yapsınlar siz dışarıda çalışın? Eşitsen hesap gelince de eşitsin, kimse kusura bakmasın. 2017 yılında hesabı ödeyen erkek sahiplenen erkek demek değildir. Sahiplenmek... Gerçekten gülünç bir kelime kızlar. Erkek arkadaşlarınız sizin masraflarınızı karşılamak zorunda değil o yüzden hiç burada "ama ben öğrenciyim bik bik" demeyin. O zaman öğrenci bir sevgili bulun ki şartlarınız eşit olsun. Paranız yoksa dışarı çıkmak, sinemaya, kafeye gitmezsiniz olur biter. Ben anlamıyorum nasıl rahat ediyorsunuz? Bir üyenin de dediği gibi, bize okulda "sana kalem alayım mı?" denilmesi bile canımızı sıkardı, üzülürdük ve gururumuz zedelenirdi. Şimdi bakıyorum da herkes yaslanacak bir dal arama derdine girmiş... Evliler ve hesap-para meselesini arasında problem etmeyen sevgililer için değil bu sözlerim. Bu sözlerin sahipleri kendilerini gayet iyi biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?