- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
bence cimri değil.
sana alayım ya da beraber alalım demek zorunda değil ki.
sana alayım ya da beraber alalım demek zorunda değil ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden herkes yüklenmiş ki ..
Bence maddi beklentiden cok o yönden de ilgi görmek istiyor konu sahibi .
Ama yine de bu telefon sadece örnekte olsa cimriliğini göstermez.
Mesela bi yere oturduğunuz da hesap ödeme konusunda nasıl , genel de erkekler ödemek ister cunku sevgilisinin maddi geliri yoksa .
ooooookonu nereye geldi ailem gayet karşılıyo mesele sevgilimn beni düşünmemesi...
bilgiisayar alsın demedim bi sakin olun hanımlar herkes düşünülmek ister.Sana bilgisayar almak zorundami? Evli degil bisey degil. Abarttin yani
Ya belki gururun kırılmasın diye teklif etmiyordur? Bana böyle bir şeyin teklif edilmesi hoşuma gitmez mesela. O da böyle düşünüyor olabilir. Cimri olduğunu zannetmiyorum,
Canım belki evlenmeyeceksinizdir? İlişkinizin ciddiyetinden emin misin?işte bende buna takılmıştım ama konu bambaşkaaa yerlere çekildi...eğer biz evlenceksek aramzda paranın lafı olmaması lazım demek istedim ama anlatamadm bi türlü
bakın ben zaten o kadarnı abartı bulan bi insanım o tip şeylere karşıyım..mesele o değil..sakınıyomuş gbi davranıyo yani aramzda mesafe var bu konuda..bu hoş değil maddi değil duygusal açıdan düşünn lütfen bugün bana öyle bi imada bulunsa durumum kötü die ben dirkt bulup yollamaya çalışırım benm param bolmu benm de yok haluki..mesele değer vergni hissedemiyorumAçıkçası ailenizin durumunu çok iyi olmadığını düşünüp biraz maddi anlamda çaresiz görüp üzülmüştüm. O yüzden yorum yapmaktan da çekiniyordum. Ama üzgünüm aileniz ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, bir sıkıntınız yoksa bilgisayar gibi telefon gibi konulardaki beklentilerinizi çok yanlış buluyorum. Bu hiç hoş değil. Ben öğrenciyim tüm yemekleri o ısmarlamak zorunda tavrını bile sevmezken sizinki bir acayip olmuş kusura bakmayın. Birini önemseme olayını bunlarla tartmayın derim.
kimse kimsenin ihtyacnı karşılamak zorunda değil....ama ben burda öğrenciyken paramı harcıcak yer arıyorum die konuşması da hos değil öyle diosa ben art niyet ararm ki yaşadgm baska seylerde var şu an siz tek yönlü bakıyosunuz mesele tamamen duygusal maddi değil. bende ona göndermesem nasıl olcak sürekli para lafımı olck hayatmzda hoş değil bu konular..bunun mesafesi olmaz iki insan arasnda ki çıkarp göndersin de demiyorum.Ne demek erkek kadının ihtiyaçlarıni karşılamak zorunda yaa, yorumlara bak. Hanımlar siz kendinizi ne yerine koyuyorsunuz? Şok oldum.
ya şöyle söylüyüm mesela beni yanına çağırıyo işten izin alamadığı için..tabi gitmek istemiyorum maddi açıdan skıntı soucta..gittiğimde de bi biletimi al bari nerdeyse onu da bana ödetcek sonucta o kadar yol gitmişim zaten masrafa girmişim onu da sen yap bari..en azndan söyle aliirim ben sen gel diye..sıkıntıda olsuğunu bilsem sorun yok asla sorun demem yemekyemem bi su içer kalkarm ama kendi açık açık hem param var nereye harcıcağımı şaşırıyorum dyip bana gelince ağzının kenaryla bile teklif etmiyosa krılırım ben..ilerde eim olck kişi soncta bu ciddi düşünüyoruz söz fln olck yakında.
yani şöyle bişey telefonum bozulduğunda sana ulaşamyırum ynisini alsana dio e bende şu an alamam canm durumm müsait değil diyorum öyle zaten..o zaman mesela ne bilim madem o kadar ulasamıyosun merak ediosun birikmişin varsa üstünü tamamlayabilirim istersen de bi teklif et ben zaten rddederm maksat bana değer verdgni göreyim böyle sakınyomuş gbi oluo sanki ben onn parasnı yicekmsm gbi. hoş olmuyo yani..
ya şöyle söylüyüm mesela beni yanına çağırıyo işten izin alamadığı için..tabi gitmek istemiyorum maddi açıdan skıntı soucta..gittiğimde de bi biletimi al bari nerdeyse onu da bana ödetcek sonucta o kadar yol gitmişim zaten masrafa girmişim onu da sen yap bari..en azndan söyle aliirim ben sen gel diye..sıkıntıda olsuğunu bilsem sorun yok asla sorun demem yemekyemem bi su içer kalkarm ama kendi açık açık hem param var nereye harcıcağımı şaşırıyorum dyip bana gelince ağzının kenaryla bile teklif etmiyosa krılırım ben..ilerde eim olck kişi soncta bu ciddi düşünüyoruz söz fln olck yakında.
bakın ben zaten o kadarnı abartı bulan bi insanım o tip şeylere karşıyım..mesele o değil..sakınıyomuş gbi davranıyo yani aramzda mesafe var bu konuda..bu hoş değil maddi değil duygusal açıdan düşünn lütfen bugün bana öyle bi imada bulunsa durumum kötü die ben dirkt bulup yollamaya çalışırım benm param bolmu benm de yok haluki..mesele değer vergni hissedemiyorum
Ooooo bilgisayarın üstünü ben tamamlayayım, telefonun üstünü ben tamamlayayım.
Sizin bakış açınız normal değil belki.
Her çağırdığımızın bilet parasını biz mi ödeyeceğiz? Vay anam vayyyy.
Öğrenciyse öğrenci, maddi olarak yetişemiyorsa sevgili yapmasın.
Öğrencilik bahanesinin arkasına sığınmayın bence.
bakın ben zaten o kadarnı abartı bulan bi insanım o tip şeylere karşıyım..mesele o değil..sakınıyomuş gbi davranıyo yani aramzda mesafe var bu konuda..bu hoş değil maddi değil duygusal açıdan düşünn lütfen bugün bana öyle bi imada bulunsa durumum kötü die ben dirkt bulup yollamaya çalışırım benm param bolmu benm de yok haluki..mesele değer vergni hissedemiyorum
Bu konuda çok farklı düşünüyoruz o yüzden seni anlamam mümkün değil. Bu yaşıma kadar hiçbir sevgilimden tek kuruş almadım ne ogrenciyken ne çalışırken. Karşılıklı hesap ödenir, hediye alınır bunlar ayrı şeyler ancak telefonun bozulmuş para vereyim de al muhabbeti asla geçmedi geçmez de. Hoş ben param yok da demem zaten, cebimde ne kadar olduğunu bilmez. Sen daha şimdiden evli moduna girmiş ona göre beklentiye girmissin. Henüz sevgilisiniz senin paran benim param durumu sizin için geçerli değil.kimse kimsenin ihtyacnı karşılamak zorunda değil....ama ben burda öğrenciyken paramı harcıcak yer arıyorum die konuşması da hos değil öyle diosa ben art niyet ararm ki yaşadgm baska seylerde var şu an siz tek yönlü bakıyosunuz mesele tamamen duygusal maddi değil. bende ona göndermesem nasıl olcak sürekli para lafımı olck hayatmzda hoş değil bu konular..bunun mesafesi olmaz iki insan arasnda ki çıkarp göndersin de demiyorum.
Sizin daha önceki herhangi bir yorumunuza cevap verdiğimi hatırlamıyorum.siz bütün konularda beni suçlu buluyosunuz anlamadmki sözlencez biz yakında yani o raddeye geldiysek bunların lafı olmaması lazım..ilerde eşim oldu idyelimişten beni çıkardılar o zaman da bi ihtiyacn varmı demicekse kusura bakmasyn da ilişkiden baska herseye benzer o..adı üstünde hayat arkadaısı aynı sekildde onda olmasa ben çıkarıp verrrm öğrencilikle ilgisi yk karsndakini düşünüyosan her türlü bulursun param bol diyip benden sakınmak sacma kusura bakmasın kimse.