Bu cimrilik değil düşüncesizlik,is bitirici olmayan erkek modeli. Ben kadın başıma birinin bi sorunu olduğunda yardıma koşarım, elimden geldiğince sorunu çözerim ben de senin gibi karşımda çözüm odaklı bir erkek bulamayınca sinir oluyorum.
Benim de telefonum bozulmuştu bir aydan fazla serviste kaldı ama adam ya şöyle yapalım böyle yapalım demedi. Ve asla maddiyatci biri olmadim hediye falan beklemem ama bu durumda insan sevdiğini zor durumdan kurtarmak için çabalar, servisi arar hesap sorar hiç olmadı. maddi durumu da oldukca iyiydi. Biz o dönem kredi borcu ödüyorduk sıkıntıda olduğumuzu biliyor ben bir aydan fazla telefonsuz neler çektim, insan telefonum gelene kadar eski telefonunu yollar yine bi şeyler yapar. Hatta bu bahsettiğim şahısla birlikte bıraktık telefonumu garantiden önce başka bi servise, benden önce daldı dükkana çok anlıyor sanki.
Ben başka yere verecektim, bu girdi benim adıma konuşuyor mıy mıy.. var ya ben daha erkeğim o gün onu anladım. Karşımızdaki adam resmen ayakta kaziklamaya bakıyor bu her şeye olur tamam bilmem ne. Sonra adam numara istedi, bu akıllı benim numarayi vermesin mi elin kekosuna
bir de bana diyor ki "sen gelir alırsın yarın burdan" ben şok
ertesi gün gittim, tam da tahmin ettiğim gibi adam teli yapamamış ama para istiyor, dedim sen ver ben surada iki dk teknosa'da orijinal şarjı ile deneyip gelicem, çıktım gidis o gidiş
benimki olsa bozuk telefona o parayı öderdi.sonra o keko bana whatsapptan yazmaya başladı bir de onunla uğraştım.
Artık bu bir değil iki değil hiçbir konuda yardımcı olmak için kafası çalışmıyordu.Sevgisinden fazlasıyla emindim ama böyle de hayat geçiremezdim. Söyledim ona üstü kapalı anlattim. Bi sorun olunca yanımda olsun isterim sevgilim, benimle kafa yormasi benim için bi şeyler yapması benim için önemli dedim. Ailemden arkadaşlarımdan örnek verdim. Adam olayı jest yapmak olarak algılamis ertesi gün evime kocaman bir buket pastalar, meyveler, şekerler yollamış
Diyeceğim sırf bu durum yüzünden ayrıldım, ben zaten her işimi kendi halleden bir kadınım ama karşımdaki adam testosteron üretmesine rağmen kendimi onun yanında daha erkek hissedince tahammül edemiyorum.