Sen sevgilinin parası olduğuna emin misin? Nasıl bir ilişkiniz var? Uzun süreli mi ciddi mı? Sık sık görüşüyoruz müsünüz?
Benim de böyle komik bi ilişkim vardı. Ben çalışmıyorum o zaman ders çalışıyorum ve babam hastalandı çalışmıyor falan ama cidden maddi durum kötüydü bizim. Sevgilim dediğim benimle deli gibi evlenme planları yapan adam lafta sozde ölüyor bana ve maddi durumu da cook iyi, ticaret yapıyor. Neyse aynen sen gibi telefonum bozuldu bu yirtiniyor telefon alicam sana vs, kabul etmiyorum ne münasebet. Benim telefon baya sıkıntı vermeye başlayınca o da hergun sürekli söylüyor tamam dedim al telefon, bi daha lafı açılmadı
ahaha
Sonra ben ise baslicam başka şehire gidicem, yahu hiç param yok. Kıyafet alacak param yok. Yol bile bi ton para. Neyse bu zaten ilişkimiz oldu 1 yıllık, ben de onun bulunduğu şehire gidicem zaten. Güya çok evlenmek istiyor benimle. Ama param yok, kuzenimden aldım 3000 TL o zaman. Bisiler aldım kendime, sen parayi nerden buldun dedi. Dedim böyle. Vayyy bi kabardi bi kabardi o dururken ben başkasından nasıl para alırmisim, neden ona söylemiyor musun, o eşeğin başı miymis... Eşeğin başı değilsen bile ilgilenseydin essek herif, ne para isticem ben senden :)
Neyse çok kısa bir süre sonra ben iyice anladım bunun tamamen boş laftan ibaret olduğunu hemen ayrıldım ohh çok şükür Allah'ım 1 kuruş da hakkı geçmemiştir bana.
Şimdi nisanliyim, nisanlimla para meselemiz olmaz ilk günden itibaren. Daha çıkmaya başladık ilk ay bilgisayarım bozulmuştu kendi yeni bilgisayarını getirdi verdi bana almadım. İlk dogum günümde hala bilgisayarım yoktu tablet aldı. İkimiz de hiç gocunmadan maddi durumumuzu konuşur ona göre alırız veririz bu bana daha sağlıklı geliyor. İlk günden itibaren borcuna da sadıktır. Yani onda olmadığında 20 TL çıkarıp versem onun işi icin, onu unutmaz zorla geri verir.
Sen sevgilini ne kadar tanıyorsun?