- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Size bilgisayar ya da telefon almaması cimri olduğunu göstermez.yani şöyle bişey telefonum bozulduğunda sana ulaşamyırum ynisini alsana dio e bende şu an alamam canm durumm müsait değil diyorum öyle zaten..o zaman mesela ne bilim madem o kadar ulasamıyosun merak ediosun birikmişin varsa üstünü tamamlayabilirim istersen de bi teklif et ben zaten rddederm maksat bana değer verdgni göreyim böyle sakınyomuş gbi oluo sanki ben onn parasnı yicekmsm gbi. hoş olmuyo yani..
Bir sıkıntı yoksa neden düşünsün? Bilgisayar tamiri, maddi olarak sıkışık olmanız ailenizin problemi, onlar düşünmüyor sevgiliniz mi düşünmeli?ooooookonu nereye geldiailem gayet karşılıyo mesele sevgilimn beni düşünmemesi...
O kanıya Nasıl varabildiniz. Konu sahibi ufak tefek şeylerden bahsetmiyor bakın telefon diyor bilgisayar diyor. Ada'm almak zorunda mı sonuçta sevgililer sadece..Tum yorumlarin aksi olacak ama ben sevgilinizin sizinle sadece vakit gecirdigini dusundum.yazdiklarinizdan. samimi bir iliskiniz yok.sadece normal ark.gibisiniz.
Sana hediyeler aliyor mubilgisayar sadece basit bi örnekti. teklif etmek zorunda değil ama bu ince düşüncedir ben öğrenci halimle ona para harcayıp hediyeler alıyosam bi zahmet o da biraz ince düşünsün..ya gönderse ben zaten kabul etmemki takıldığım nokta lafını bile açmıyo yani.
cunku o senin sevgilin. neden sanayardım edeyim mi diye sorsun ki ? bence sacma bir beklenti içindesin ( belirteyim her ne kadar istemem diyecek bile olsan )Sevgilim çalışıyo ben öğrenciyim..tabiki maddi bi beklentim yok iki yıldır hiç olmadı..ama bi sohbet açılıyo mesela bilgisayarm bozulmuş oluyo yenisini al canım diyo ve ben öğrenciyim madiyatmn olmadgnı bildiği halde ben destek olurum diyemiyo..o öyle dese de ben teşekkür edip reddederim zaten ama hiç mi dşünmüyo beni..bu aralar sıkışığım mesela hiç mi aklına gelmiyo ben sana destek olurum sıkma cannı demek..bigün evlenince de mi böyle para sorun olck aramızda..maddi olarak durumu baya iyi..kendine gayet harcıyo ama ne bilim bari bi teklif etse düşünse beni.cimri insanla ömür geçer mi bilmiyorum..böyle bişey yasayan varmı?
Guzelim seninde orneklerin ya bilgisayar ya telefon uzerine. Bide basit bi ornek demissin onada bi guldum. O senin erkek arkadasin sponsorun degil. Bide demissin ki ogrenci halimde para harcayip ona hediyeler aliyorsam ona sorsun diye. O zaman ona hediye almak yerine bozuk olan elektronik esyalarini yaptirirsan belki sorun ortadan kalkaryani şöyle bişey telefonum bozulduğunda sana ulaşamyırum ynisini alsana dio e bende şu an alamam canm durumm müsait değil diyorum öyle zaten..o zaman mesela ne bilim madem o kadar ulasamıyosun merak ediosun birikmişin varsa üstünü tamamlayabilirim istersen de bi teklif et ben zaten rddederm maksat bana değer verdgni göreyim böyle sakınyomuş gbi oluo sanki ben onn parasnı yicekmsm gbi. hoş olmuyo yani..
Iste sosyolojik bi olay aslinda. Etrafimdakilerinki boyle benimki niye boyle degil. Etrafinizdakilerinki oyle olmasaydi dikkatinizi bile cekmezdi belki. Kiyaslama cok kotu hissettirir insana. Yani normal olani etrafinizdakilerinki gibi kabul ettiginiz surece boyle seyleri takmaya devam edeceksiniz. Ayrica gururluyum diye defalarca yazmissiniz ama gururlu oldugunu iddaa eden biri bunu sormasini beklemez bile. Kimbilir belki erkek arkadasiniz da sizin harcamalarinizi ölcüyordur ilerde ihtiyaclarinin altindan kalkabilirmiyim ne kadar para kontrolu var acaba diye gozlem yapiyordur. Fazla dusunmeyin bu konuyu sizi sahiplendiginin baska gostergeleride vardir mutlaka ama egerki yoksa iliskinizi gozden gecirin o zmanokudu aslında ama neden böyle anlamıyorum bence bu her kadının hosuna gider..etrafmda görüyorum herkesin sevglsi böyle bi benmki bu kadanormmduymz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?