CİMRİ SEVGİLİ?

Konu sahibi, gördüğün gibi bu konuda herkes farklı düşünüyor. Bizim seni haklı veya haksız bulmamız iliskindeki hayalkırıklığını değiştirmiyor. Mutsuzsan, değer görmediğine inaniyorsan ayrıl. Söz işine hiç girme zaten daha ogrenciymissin. Senin bekletilerini karşılamıyor bu ilişki belli ki.

Hayatım bu kadar rahatsız oluyosan Tavrından ayrıl gitsin.ben aslında bi ihtiyacın varmı lafını çok banel bulmuyorum.bi sorsa ölmez heralde.ama aradaki ilişkiye baglı.mesela benm erkek arkadaşımla aramda hiç böyle bi çekinme durumu yok.bazen ödeme günlerinde sıkışıyor ben hesabımdan ona para atıyorum.oda eline geçen ilk fırsatta fazlasıyla geri iade ediyor.çalıştıgım haldede yalnız yaşıyorum diye hep eli üstümdedir yani hep sorar.ama bu tamamen aradaki ilişkinin samimiyeti ciddiyetine bağlı.

Size bilgisayar ya da telefon almaması cimri olduğunu göstermez.
Zaten reddedecekseniz bu kadar düşünmeyin

ooooookonu nereye geldi ailem gayet karşılıyo mesele sevgilimn beni düşünmemesi...
Bir sıkıntı yoksa neden düşünsün? Bilgisayar tamiri, maddi olarak sıkışık olmanız ailenizin problemi, onlar düşünmüyor sevgiliniz mi düşünmeli?
Hani basit şeyler olsa tamam da beklentiniz yüksek.

Bence burda asıl mesele ,sen o konularda duyarlı olsun istiyorsun o anladığım kadariya oyle değil,ilişkide bu beklenir beklenmez herkesin dunya bakis acisi ben bir sey diyemem ama mesela o gelemiyor diye seni cagiriyorsa ve senin de paran yoksa gitme buda en az izin kadar geçerli bir mazeret en azından oraya gidip para sıkıntısı çekmekten kurtulursun, ama kimse değişmez bunu bil,evlilik yoluna giriyorsan onu böyle kabul edeceksin ya da kendi yoluna bakacaksin

Tum yorumlarin aksi olacak ama ben sevgilinizin sizinle sadece vakit gecirdigini dusundum.yazdiklarinizdan. samimi bir iliskiniz yok.sadece normal ark.gibisiniz.
O kanıya Nasıl varabildiniz. Konu sahibi ufak tefek şeylerden bahsetmiyor bakın telefon diyor bilgisayar diyor. Ada'm almak zorunda mı sonuçta sevgililer sadece..

Sana hediyeler aliyor mu
Bulustugunuzdq paralari kim oduyor

Sizin sevgilinizmis sponsorunuz degil.
Tabiki yanlis dusunuyor itici bir beklenti icindesiniz.

Ailen varken neden sevgilin sana böyle tekliflerde bulunsun ki? Belki ailesine destek çıkıyordur,belki yatırım yapıyordur. Yapmayın lütfen sevgiliniz sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak,teklif etmek zorunda değil bunda cimrilik göremedim ben

Tum yorumlari usenmedim okudum. Sonuc olarak insanlar inatla sormasina ragmen cevap vermediginiz icin sevgilinizin her bulusmada hesabi odedigini size hediyeler aldigini dusunuyorum. cimri olmadigini hepimiz farkkettik. Siz istiyorsunuzki size pahali seyler alsin verdiginiz hic bir ornek ki onlar bilgisayar telefon vb. Drger vermeyi kiyaslayacak kriterler degil. Sunu deseniz hepimiz niyetinizin iyi oldugunu dusunuruz. Sevgilim hasta olsam da aramiuyor nasil oldun diye sormuyor. Beni yanina cagiriyor suan musait degil para durumum deyince ses cikarmiyor ve cagirmiyor vb desen anlariz. Ama sen istiyorsunki senin her ihtiyacini karsilasin annen baban yerine. Niye yapsin istedigin hersey sevgilinin yapacagi seyler degil kusura bakma deger olcusude bunlar degil. O nedenle kimse seni samimi bulmadi bu konuda. Adam niye yapsin bu tarz seyleri ne belli yapinca 1 hafta sonra terketmeyecegin. Burda bir ornek vardi kredimi cekmisti parami vermisti adam haftasina terk etti. Kadinda odemek zorunda kaldi parayi. Nasil o kadina uzulduk ve destek verdikse ayni niyetimiz sevgilin icinde gecerli. Mecbur degil ve bencede yapmamali. Bende olsam yapmazdim sevgilim icin.. bu arada sizin deger verme beklentilerinizde haddinden fazla yuksek.. siz bi kriterlerinizi gozden gecirin once sonra gercek niyetinizi sorgulayin..

cunku o senin sevgilin. neden sanayardım edeyim mi diye sorsun ki ? bence sacma bir beklenti içindesin ( belirteyim her ne kadar istemem diyecek bile olsan )
anne babana söyle bozulanları veya istedikleirni. sevgiline degil.

Kendini yanlış ifade etmişsin haklısın bence.Ben yakın arkadaşıma bile telefonum bozuldu param yok yenisini alamam desem bi şekilde halletmeye çalışır destek olur.Sevgiliden de bunu beklemek abes değil bence.Cimri denmez tabi bu durumda ama düşüncesiz olduğu kesin.

Vay be düşünsün dediğin şeyler bilgisayar ve telefon. Yeni nesil ne zaman böyle oldu? Birisi bize sana kalem alayım mı bile dediğinde zorumuza giderdi, gururumuz incinirdi. Ne demek teklif etsin? Aşkı parayla mı ölçüyorsunuz? Yazık vallahi. Adam cimri değil helal olsun parasının kıymetini biliyor. Her sevgili olduğuna telefon bilgisayar olsa ohooo.
Diyosun ki zaten kabul etmem, he canım gel külahıma anlat sen onu.
Buluştuğunuzda hesabı kim ödüyor?

Neden teklif etsin ki?Yani siz niye bunu istiyorsunuz?Ben olsam asıl böyle şeyler teklif ederse bozulurum.

Biriyle sevgili olmanız onunla aynı standartlarda bir hayat yaşamanızı gerektirmez. Adam çalışıp çabalayıp para kazanıyor, bu parayı koyacak yer bulamayıp yaksa bile size teklif etmedi diye kırılma hakkınız olmazdı bence. Umarım siz de bir an önce okulunuzu bitirir kişisel zevklerinizi finanse edebilir duruma gelirsiniz. Bu konudaki beklentiler hoş olmayan bir imaj çiziyor zira.

Yok ben katılmıyorumcogu soylenene. Bence teklıf etmelı yada jest yapmalıydı.
Cımrı degılse bıle senınle empatısı dusuk. Senı sahıplenmedıgı ortada.

Guzelim seninde orneklerin ya bilgisayar ya telefon uzerine. Bide basit bi ornek demissin onada bi guldum. O senin erkek arkadasin sponsorun degil. Bide demissin ki ogrenci halimde para harcayip ona hediyeler aliyorsam ona sorsun diye. O zaman ona hediye almak yerine bozuk olan elektronik esyalarini yaptirirsan belki sorun ortadan kalkar bu arada erkek arkadasinin davranisi şuna benziyor" yutamayacagin lokmayi agzina almayacaksin" cokta mantikli. Iki erkek kardesim var ve ikisinede soylerim sizin kiz arkadaslariniz uzerindeki sorumlulugunuz evlenirseniz baslar diye.

Iste
okudu aslında ama neden böyle anlamıyorum bence bu her kadının hosuna gider..etrafmda görüyorum herkesin sevglsi böyle bi benmki bu kadanormmduymz
Iste sosyolojik bi olay aslinda. Etrafimdakilerinki boyle benimki niye boyle degil. Etrafinizdakilerinki oyle olmasaydi dikkatinizi bile cekmezdi belki. Kiyaslama cok kotu hissettirir insana. Yani normal olani etrafinizdakilerinki gibi kabul ettiginiz surece boyle seyleri takmaya devam edeceksiniz. Ayrica gururluyum diye defalarca yazmissiniz ama gururlu oldugunu iddaa eden biri bunu sormasini beklemez bile. Kimbilir belki erkek arkadasiniz da sizin harcamalarinizi ölcüyordur ilerde ihtiyaclarinin altindan kalkabilirmiyim ne kadar para kontrolu var acaba diye gozlem yapiyordur. Fazla dusunmeyin bu konuyu sizi sahiplendiginin baska gostergeleride vardir mutlaka ama egerki yoksa iliskinizi gozden gecirin o zman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…