CİMRİ SEVGİLİ?

ya şöyle söylüyüm mesela beni yanına çağırıyo işten izin alamadığı için..tabi gitmek istemiyorum maddi açıdan skıntı soucta..gittiğimde de bi biletimi al bari nerdeyse onu da bana ödetcek sonucta o kadar yol gitmişim zaten masrafa girmişim onu da sen yap bari..en azndan söyle aliirim ben sen gel diye..sıkıntıda olsuğunu bilsem sorun yok asla sorun demem yemekyemem bi su içer kalkarm ama kendi açık açık hem param var nereye harcıcağımı şaşırıyorum dyip bana gelince ağzının kenaryla bile teklif etmiyosa krılırım ben..ilerde eim olck kişi soncta bu ciddi düşünüyoruz söz fln olck yakında.

ooooookonu nereye geldi ailem gayet karşılıyo mesele sevgilimn beni düşünmemesi...

Açıkçası ailenizin durumunu çok iyi olmadığını düşünüp biraz maddi anlamda çaresiz görüp üzülmüştüm. O yüzden yorum yapmaktan da çekiniyordum. Ama üzgünüm aileniz ihtiyaçlarınızı karşılıyorsa, bir sıkıntınız yoksa bilgisayar gibi telefon gibi konulardaki beklentilerinizi çok yanlış buluyorum. Bu hiç hoş değil. Ben öğrenciyim tüm yemekleri o ısmarlamak zorunda tavrını bile sevmezken sizinki bir acayip olmuş kusura bakmayın. Birini önemseme olayını bunlarla tartmayın derim.

işte bende buna takılmıştım ama konu bambaşkaaa yerlere çekildi...eğer biz evlenceksek aramzda paranın lafı olmaması lazım demek istedim ama anlatamadm bi türlü
Canım belki evlenmeyeceksinizdir? İlişkinizin ciddiyetinden emin misin?

bakın ben zaten o kadarnı abartı bulan bi insanım o tip şeylere karşıyım..mesele o değil..sakınıyomuş gbi davranıyo yani aramzda mesafe var bu konuda..bu hoş değil maddi değil duygusal açıdan düşünn lütfen bugün bana öyle bi imada bulunsa durumum kötü die ben dirkt bulup yollamaya çalışırım benm param bolmu benm de yok haluki..mesele değer vergni hissedemiyorum

Ne demek erkek kadının ihtiyaçlarıni karşılamak zorunda yaa, yorumlara bak. Hanımlar siz kendinizi ne yerine koyuyorsunuz? Şok oldum.
kimse kimsenin ihtyacnı karşılamak zorunda değil....ama ben burda öğrenciyken paramı harcıcak yer arıyorum die konuşması da hos değil öyle diosa ben art niyet ararm ki yaşadgm baska seylerde var şu an siz tek yönlü bakıyosunuz mesele tamamen duygusal maddi değil. bende ona göndermesem nasıl olcak sürekli para lafımı olck hayatmzda hoş değil bu konular..bunun mesafesi olmaz iki insan arasnda ki çıkarp göndersin de demiyorum.

Böyle anlatırsan anlaşılırsın işte =))
Bu çok çirkin bir hareket tarzı, sevgili değil arkadaş bile olsa birini yanına çağırıyorsan düşüneceksin gelme durumu var mı diye, sanırım uzak mesafeli bir ilişkiniz var. Ben anlattıklarından çok yakın bir sevgili durumu göremedim açıkçası, parayı harcayacak yer bulamıyorum diyen biri bu tip detaylarda biraz daha rahat davranabilir, bence ilişkinizi çok da ciddiye almıyor

Ooooo bilgisayarın üstünü ben tamamlayayım, telefonun üstünü ben tamamlayayım.
Sizin bakış açınız normal değil belki.

Her çağırdığımızın bilet parasını biz mi ödeyeceğiz? Vay anam vayyyy.
Öğrenciyse öğrenci, maddi olarak yetişemiyorsa sevgili yapmasın.
Öğrencilik bahanesinin arkasına sığınmayın bence.

Sakınabilir, bu gayet doğal. Maddi konularda mesafe de koyabilir bu da doğal. Çok parası olabilir, nereye harcayacağını da bilmiyor olabilir ama size vermez bu da çok doğal. Karısı değilsin, çocuğu değilsin.
Kendi değerini maddi şeylere endekslersen sonunda üzülen sen olursun.

siz bütün konularda beni suçlu buluyosunuz anlamadmki sözlencez biz yakında yani o raddeye geldiysek bunların lafı olmaması lazım..ilerde eşim oldu idyelimişten beni çıkardılar o zaman da bi ihtiyacn varmı demicekse kusura bakmasyn da ilişkiden baska herseye benzer o..adı üstünde hayat arkadaısı aynı sekildde onda olmasa ben çıkarıp verrrm öğrencilikle ilgisi yk karsndakini düşünüyosan her türlü bulursun param bol diyip benden sakınmak sacma kusura bakmasın kimse.

Durumunuz kötü mü? Durumum kötü dediniz de Allah versin mi dedi?
Ben anlamıyorum ki ailem ihtiyaçlarımı karşılıyor demişsiniz. Bu durumda sevgilinizden ne istiyorsunuz? İlişkinizin içinde para olmayan konularında sevilmediğinizi hissediyorsanız ne ala. Zaten sürdürmeye gerek var mı? Ama önemsendiğinizi hissetmeniz için sizin de kabul etmeyeceğiniz tekliflerin gelmesini istiyorsanız yanlış düşünüyorsunuz derim. Yemekleri ısmarlamasını bekliyorum falan deseniz inanın bir derece ama verilen örnekler hiç küçük değil. Misal birlikteyken yemekleri o ısmarlıyor mu?

Bu konuda çok farklı düşünüyoruz o yüzden seni anlamam mümkün değil. Bu yaşıma kadar hiçbir sevgilimden tek kuruş almadım ne ogrenciyken ne çalışırken. Karşılıklı hesap ödenir, hediye alınır bunlar ayrı şeyler ancak telefonun bozulmuş para vereyim de al muhabbeti asla geçmedi geçmez de. Hoş ben param yok da demem zaten, cebimde ne kadar olduğunu bilmez. Sen daha şimdiden evli moduna girmiş ona göre beklentiye girmissin. Henüz sevgilisiniz senin paran benim param durumu sizin için geçerli değil.
Bunun dışında duygusal durumlar var diyorsun anlatmadigin için bilemiyoruz tabi.

Benimde sevgilim olsa pc bozuldu dese aşkından ölsem bende yaptırırım ya da alırım demem herkesin kendine göre sende yapma hediye falan alma sonuçta para önemli sonra böyle biri şunu yapsa diye beklersin abla tavsiyesi paranı dikkatli harca zor durumun olur kendine para bırak benide dışardan bakınca zengin diyorlar ama her ay dünya kredi ödüyorum para alacağım kimse yok böyle bakıyorum olaya bende dikkatli davranıyorum sevgilinde kendine göre vardır telefon pc önemli bende kimseye teklif bile etmem ha hesabı hep sana kitliyordur ozaman cimrilik gözümde

Ohoo yol paranızı bile zor veriyorsa sıkıntı..
Eşimle ünideyken tanıştık benim ünim bitmeden o atandı maaşı iyiydi..
Uzak bi şehirdeydi.
Ben öğrenci olduğum için hala , biletimi alıp beni yanına çağırırdı..
Yeme içme konusunda asla elimi cebime attırmadı..
İlk atandığı için pahalı hediyelerde alırdı .
Bunları ben beklemiyordum ama böyle davranması bana değer verdiğini eli bol olduğunu önceden gösteriyordu..

Sizin daha önceki herhangi bir yorumunuza cevap verdiğimi hatırlamıyorum.
Benim de param bol Allah'a şükür ama sevgilime bilgisayar ya da telefon almam. Bunun adı sakınmak değildir. Herkesin kendi sorumluluğunu bilmesi gerekir.

İşinize gelen cevaplara "nihayet beni anlayan biri çıktı" yazıp işinize gelmeyenlere "ay ben anlatamadım ki, ay ben yanlış anlaşılıyorum hep" yazmakla da olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…