- 20 Ocak 2016
- 2.305
- 4.726
- 133
- Konu Sahibi Bogazmanzarasi
-
Sevggiliniz üni okumadı sarımım tok açın halindem anlamaz nede olsasonunda beni anlayan biriçıktı...işte bi saattr anltmya çalıştgm bu..ne yiyosn neiçiyosun belki ailenden isteyemedin bi ihtiyacn varsa bendeevarım biliosun desin ben zaten istememki bu konularda babamdan bile isteyemem çok gururluyum..ama beni düşünsün işte..
o kanıya nerden vardınız?2 yıldır bi kere bile maddi bişey istemedm istemm de ben babamdan bile istemeye cekinen biriyim..benim sorunum maddiyat versin bana değil beni düşünsün ne bilim parasndan daha ck değer versin hani maddiyatı iyi.ama desinki canım sen çok stres yapma bende destek olurum gerekirse..o zaman ben zaten derim teşekkür ederm gerek yok die..takıldğım para değil yani.
okudu aslında ama neden böyle anlamıyorum bence bu her kadının hosuna gider..etrafmda görüyorum herkesin sevglsi böyle bi benmki bu kadar vurdumduymzSevggiliniz üni okumadı sarımım tok açın halindem anlamaz nede olsa
maddiyatı anca yetmiyo.konusurken acık acık ben paray napimki harcıcak yer arıyorum diyo. mesele para degil tekrar söylüyorum...neyse sizin görüşünüz bişey diyemem.Öylesine söylenmiş lafların kıymeti yoktur. Neden kabul etmeyeceğin şeyin teklif edilmesini istiyorsun ki? Ben sevgilimin bana bu sormasından çok utanırdım mesela. Bir maddiyatı iyi diyorsun ama senin ölçütüne göre iyi, onun kendi ölçütüne göre bence anca yetiyor, belki yetmiyor bilemezsin. Çocuğun bence tek hatası sana bozulan şeylerin yenisini alman için söylenmesi.
Bi erkek sana huzur vermiyor para vermiyor ihtiyaçlarını karşılamıyor seni kadının olarak görmüyor benimsemiyorsa ne diye hayatımızda tutalım salla gitsinSevgilim çalışıyo ben öğrenciyim..tabiki maddi bi beklentim yok iki yıldır hiç olmadı..ama bi sohbet açılıyo mesela bilgisayarm bozulmuş oluyo yenisini al canım diyo ve ben öğrenciyim madiyatmn olmadgnı bildiği halde ben destek olurum diyemiyo..o öyle dese de ben teşekkür edip reddederim zaten ama hiç mi dşünmüyo beni..bu aralar sıkışığım mesela hiç mi aklına gelmiyo ben sana destek olurum sıkma cannı demek..bigün evlenince de mi böyle para sorun olck aramızda..maddi olarak durumu baya iyi..kendine gayet harcıyo ama ne bilim bari bi teklif etse düşünse beni.cimri insanla ömür geçer mi bilmiyorum..böyle bişey yasayan varmı?
işte bende buna takılmıştım ama konu bambaşkaaa yerlere çekildi...eğer biz evlenceksek aramzda paranın lafı olmaması lazım demek istedim ama anlatamadm bi türlüTum yorumlarin aksi olacak ama ben sevgilinizin sizinle sadece vakit gecirdigini dusundum.yazdiklarinizdan. samimi bir iliskiniz yok.sadece normal ark.gibisiniz.
bakın bana konuşurken açık açık ben parayı napim harcıcak yer arıyorum diyo..maddi açıdan sıkıntısı olmadgna eminim...ki ben bilgisayar tel alsn da demedim..bi ihtiyacın varmı canım bu soruyu sorsa üstü kapalı teşekkür ederm düşünmen yeter derim kapatrm..mesele düşünülmek....Siz direkt kafada kurmuşsunuz ona göre de bir tavra girmişsiniz adam çalışıyor tamam da belki ayın sonunu ucu ucuna getiriyor, sıkıntıları borcu var belki. Erkekler öyle bizler gibi söylemezler de dertlerini bunları araştırıp cidden cebinde parası kaldığına emin misiniz mesela? Velev ki eminsiniz, bilgisayardan telefondan bahsediyoruz bunlar ha denilince alınacak şeyler mi ki, adamın belki onları alacak kadar bir miktarı yok kıyıda köşede. Ya da kendi ailesi ihtiyaçlarıni karşıladığı kardesleri var, daha adi konmamış bir iliskide bu kadar beklentiye girmek ne kadar mantıklı? Ben sizi de hatalı buldum açıkçası bencil bir bakış açısına sahipsiniz.
ooooookonu nereye geldiBence bunları sevgilinizin neden teklif etmediğini değil ailenizin neden karşılamadığını düşünün.
Sen sevgilinin parası olduğuna emin misin? Nasıl bir ilişkiniz var? Uzun süreli mi ciddi mı? Sık sık görüşüyoruz müsünüz?
Benim de böyle komik bi ilişkim vardı. Ben çalışmıyorum o zaman ders çalışıyorum ve babam hastalandı çalışmıyor falan ama cidden maddi durum kötüydü bizim. Sevgilim dediğim benimle deli gibi evlenme planları yapan adam lafta sozde ölüyor bana ve maddi durumu da cook iyi, ticaret yapıyor. Neyse aynen sen gibi telefonum bozuldu bu yirtiniyor telefon alicam sana vs, kabul etmiyorum ne münasebet. Benim telefon baya sıkıntı vermeye başlayınca o da hergun sürekli söylüyor tamam dedim al telefon, bi daha lafı açılmadıahaha
Sonra ben ise baslicam başka şehire gidicem, yahu hiç param yok. Kıyafet alacak param yok. Yol bile bi ton para. Neyse bu zaten ilişkimiz oldu 1 yıllık, ben de onun bulunduğu şehire gidicem zaten. Güya çok evlenmek istiyor benimle. Ama param yok, kuzenimden aldım 3000 TL o zaman. Bisiler aldım kendime, sen parayi nerden buldun dedi. Dedim böyle. Vayyy bi kabardi bi kabardi o dururken ben başkasından nasıl para alırmisim, neden ona söylemiyor musun, o eşeğin başı miymis... Eşeğin başı değilsen bile ilgilenseydin essek herif, ne para isticem ben senden :)
Neyse çok kısa bir süre sonra ben iyice anladım bunun tamamen boş laftan ibaret olduğunu hemen ayrıldım ohh çok şükür Allah'ım 1 kuruş da hakkı geçmemiştir bana.
Şimdi nisanliyim, nisanlimla para meselemiz olmaz ilk günden itibaren. Daha çıkmaya başladık ilk ay bilgisayarım bozulmuştu kendi yeni bilgisayarını getirdi verdi bana almadım. İlk dogum günümde hala bilgisayarım yoktu tablet aldı. İkimiz de hiç gocunmadan maddi durumumuzu konuşur ona göre alırız veririz bu bana daha sağlıklı geliyor. İlk günden itibaren borcuna da sadıktır. Yani onda olmadığında 20 TL çıkarıp versem onun işi icin, onu unutmaz zorla geri verir.
Sen sevgilini ne kadar tanıyorsun?
Sevgilim çalışıyo ben öğrenciyim..tabiki maddi bi beklentim yok iki yıldır hiç olmadı..ama bi sohbet açılıyo mesela bilgisayarm bozulmuş oluyo yenisini al canım diyo ve ben öğrenciyim madiyatmn olmadgnı bildiği halde ben destek olurum diyemiyo..o öyle dese de ben teşekkür edip reddederim zaten ama hiç mi dşünmüyo beni..bu aralar sıkışığım mesela hiç mi aklına gelmiyo ben sana destek olurum sıkma cannı demek..bigün evlenince de mi böyle para sorun olck aramızda..maddi olarak durumu baya iyi..kendine gayet harcıyo ama ne bilim bari bi teklif etse düşünse beni.cimri insanla ömür geçer mi bilmiyorum..böyle bişey yasayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?