Ben adamda bir cimrilik göremedim. Erkek arkadaşım doğuda asker, ben öğrenciyim daha ama buna rağmen para konusunda ya onun maddi durumu iyi ben ögrenciyim kafasında olmadım. Kahve bendense tatlı ondan gibi yapıyoruz. Size de tableti ödünç vermiş ben yerinizde olsam sıkılırdım veren sevgilim bile olsa başkasına ait sonuçta. Ayrıca tabletten yapılan bir çok şey telefondan da yapılıyor belki bu şekilde düşündü.
Bizim aramızda paranın lafı olmaz ama ben borç meselelerini sevmiyorum istesem hiç düşünmeden verir ki her ay 500 tl göndermeyi teklif eden biri. (Bu arada ailemden de para almıyorum ben babamın ölüm aylığıyla geçiniyorum.) ama ben kabul etmedim. Onun yerinde ben olsam bende teklif ederdim ama kabul etmesi için zorlamazdım. Belki sizinde öyle düşünüyordur?Senın durumun cok ıyı olsa?
Erkek arkadasın ögrencı ve calısmıyor olsa
Maddi sıkıntısı olsa
Ama cidden bırbırınızı sevıyorsunuz
Ona maddı acıdan yardımcı olmazmısınız?
Bilmiyorum ben olurum rahat edemem acıkcası
tableti hadiye edebilir kısmını ne kadar rahatlıkla söylüyorsunuz.sanki sakız hediye ediyor.parayı kolay kazanıyorsunuz siz sanırımBen bazı arkadaşlara katılmıyorum.Konu sahibi bir seyler yaşamış ve rahatsız olmuş ki bu durumdan dert yanmış.Tableti verse ne olacak sanki hediyede edebilir ne var....Millette ne sevgililer var valla.Benimde hiç tahammülüm yok cimri sevgililere.Ben olsam geri verirdim tabletini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?