Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cimri sevgili
- Konu Sahibi Ecem_99
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cimri erkek cimri eş cimri sevgili
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?50 tl ustu hediye almak prensibi degil :))Bi tablet 300 500 tl filan atanmis birinin pesine dustugu seye bak insan hediye olarak alir bu mu sevgili yani ..
Boyle bi sevgiliyle olacagina hic boyle birini tutma bence cimrilik sonradan gececek bisiy degil
Ikisi de ogretmen olsa veya bu kiz calisiyor olsa anlarim ama calismadigi zamanlarda beklenti icine girmesi cok yanlis. Kadin erkek esitligini savunuyoruz evet dogru ama erkekler bunu da islerine geldigi sekilde anliyor. Hala acilan postlarin 3te 1i esim ev islerine yardim etmiyor cocuga bakmiyor seklinde. Esitlik anlayisi bu mu
Benim töremde kadina hesap odetmek yok diyor :)yersen:)Ikisi de ogretmen olsa veya bu kiz calisiyor olsa anlarim ama calismadigi zamanlarda beklenti icine girmesi cok yanlis. Kadin erkek esitligini savunuyoruz evet dogru ama erkekler bunu da islerine geldigi sekilde anliyor. Hala acilan postlarin 3te 1i esim ev islerine yardim etmiyor cocuga bakmiyor seklinde. Esitlik anlayisi bu mu
Bu adamla ciddi bisi yaşamak isteyecegine eminsen devam et ama bununla cok canin sıkılir50 tl ustu hediye almak prensibi degil :))
Nereli annem bu :))Benim töremde kadina hesap odetmek yok diyor :)yersen:)
Maras töresi böyleyse demekki:)Nereli annem bu :))
- 30 Mart 2016
- 380
- 613
- 53
- 39
Çok şey dediğiniz ev araba mücevher mi istemişim, ben 5 ay boş olduğum dönemde bile altında kalmadım hiçbir şeyin bi sure tablet konusunda idare etsin istedim evlilik düşünen bi çift için gayet makul bir beklenti olduğuna inaniyorumMesele anlattiklarinizdan ibaretse adam cimri degil. Siz cok sey bekliyosunuz
Elbette buna benzer çok şey var bu son damla oldu sadeceCimrilik çok kötü bir huy. Evlilik hayatınızı etkilerimi evet fazlasiyla. Fakat bu etiket için anlattıklarınızla yeterli veri yok elde. Daha fazlası varsa öyle degerlendirin. Değilse yazdiklariniz kadarı ile cimri demek doğru olmaz sanırım..
- 27 Nisan 2012
- 15.283
- 17.979
- 498
ha ha ha ha tabi canım öyledir :)Benim töremde kadina hesap odetmek yok diyor :)yersen:)
şimdi nasılsınız peki?
ben anlamadım hiç utanmıyor da
Konuşmuyoruz,kendisi de ustelemedi neden diye yüzü yok sanırımha ha ha ha tabi canım öyledir :)
şimdi nasılsınız peki?
ben anlamadım hiç utanmıyor da
- 27 Nisan 2012
- 15.283
- 17.979
- 498
ayrıldınız mı anlamadımKonuşmuyoruz,kendisi de ustelemedi neden diye yüzü yok sanırım
tavırlı mısınız?
herşeyin hayırlısı
Belli değil henüz tableti verdiğim gün ister istemez soğuk davrandım sonra mesaj atmış bi sıkıntı mı var diye gelince konuşuruz yazdım ok yazmis 1 hafta memleketine gitti bu arada o mesajdan sonra konuşmadık hiç.watsup durumunda ingilizce iyi düşünmek için zamana ihtiyaç var falan yazmış:)ayrıldınız mı anlamadım
tavırlı mısınız?
herşeyin hayırlısı
- 10 Ekim 2014
- 31.846
- 142.614
- 798
Konu sahibini haksız bulanlar yeni jenerasyon sanırım..37 yasindayim bizim zamanımızda erkekler kiza bisey ısmarlamatmayi zul sayardi. Sahiplenmenin bir göstergesiydi bu. Ne bileyim sevdigi kadina yemek yedirmeyi ,bilgisayarını tamir ettirivermeyi zevkle yapardi ya erkekler cook bozulmuş ya ben yaşlanmışım..Hic beğenmedim bu adami..Evlenince de çayı sen al sekeri ben alayim der bu..Cok calis ve atan madem para düşkünü ataninca baktın daha bi özenli sen maas karti bulup ona nikah yap de intikamini al ve tekmeyi bas
25 yasindayim, ben de sizin gibi dusunuyorum. Kimseden cok pahali veya kendimin asla alamayacagi seyleri hediye diye kabul etmedim, alanlar oluyordu hatta esim de almisti ama evlendikten sonra kabul etmistim o hediyesini.
Ancak birseyi ödünç vermek veya bir yemek yemenin de lafi olmamali diye dusunuyorum. Bu kadar hesapci erkekler de denk gelmedi bana zaten.
- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 30
Ya bence kendimden ve çevremdeki örneklerden yola çıkarsam, erkeklere karşı sessiz sakin uyumlu görünen kızlara cimri adamlar geliyor. Cimri adamlar tak diye bu kızın nasılsa sesi çıkmaz diye fark edip kıza yöneliyorlar. Aynı konudan şikayetçiyim bende.Belli değil henüz tableti verdiğim gün ister istemez soğuk davrandım sonra mesaj atmış bi sıkıntı mı var diye gelince konuşuruz yazdım ok yazmis 1 hafta memleketine gitti bu arada o mesajdan sonra konuşmadık hiç.watsup durumunda ingilizce iyi düşünmek için zamana ihtiyaç var falan yazmış:)