Cimri sevgili

Aç karnına zaman nasıl geçiyordu peki ya inanmıyorum

Biz evliliği düşünen bi ciftiz bu düşünce tarzı arkadaşlar arasında olur objektif olun eleştirmek muhalefet olmak için yorum yapmayin

Eşimle bütün maaşımı paylaşırım ama şarz aletimi aldığında sinirleniyorum, “Seninki nerde,seninkini kullansan,bu benimki mi seninki mi?” Diye sürekli şarz aletimi kolluyorum evde. Telefonumu eline alıp birine arayınca da gözünün içine bakarım hemen versin diye,etrafında dolaşırım bilgisayarım varken onu da kullanmasını sevmezdim,kiminin malı benim elektronik eşyalarım gibi pek kıymetli olabilir,eşim beni tanıdığı için çok takılmıyor artık.

Ayrıca bir ay uzun bi süre artık vermelisiniz tabletini geri,bu da tabletimin üzerine yattı demiş olabilir,ayrıca acelesi yok diye düşündüm demişsiniz,acelesini bilemezsiniz sonuçta onun malı.

Bence bu adamın utanmasını sağlayın yüzüne vurun yemek nasıl yenmiyor hani durumu olmasa yazık parası yok ne yapsın dersin ayrılıyorsa ayrılsın yoksa da kendini düzeltsin

Ben bilemem tabi kendi söyledi boş duruyor diye

Biz evliliği düşünen bi ciftiz bu düşünce tarzı arkadaşlar arasında olur objektif olun eleştirmek muhalefet olmak için yorum yapmayin
İyi de siz demişsiniz sabah 10dan akşam 6ya kadar aç duruyorduk diye bir üye de e nasıl duruyorsunuz aç aç demiş siz de biz evliliği düşünen bir çiftiz muhalefet olmak için yorum yapmayın demişsiniz ne alaka?

ben olsam tabletini geri verirdim.

sonra da bilgisayarımı yaptırırdım ama dışarı çıkmazdım.

suratına da derdim kusura bakma bu ay sıkışığım çıkcak gücüm yok derdim.

adamla görüşeceğim diye neden kendi laptopunuzdan geri kalıyorsunuz bir de üstüne laf yiyorsunuz klasik erkek!

hem geri bırakır hem geri bıraktığı için sizi küçük görür. yaramıyor arkadaşım bunlara fedakarlık yapmaya açın gözünüzü.

Ona cevap olarak eve gidince akşam evde yiyorduk demiş:)

Yanlış alıntılama yapmış olabilirim tabletin üzerine çöktüğünü düşünmüştüre cevaptı o

Tablet neden almıyor demiyorum tekrar okuyun elim sıkışık biliyor neden kullanmadığı şeyi 1 ay bile olmadan istiyor diyorum
Ben konunuza 'sevgiliniz alsın' diye yorum yapanları veya bu düşüncede olanları kastediyorum.
Bence siz, yorumları daha dikkatli okuyup yorumlayın.

Cimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyor
Siz yüzüne vurun belki farkında değildir bu durumun bazı insanlar cimriliğinin farkında olmuyor kendini düzeltmezse de bırakırsınız

Belki hassasiyet geliştirdiniz ama kimse maaşı sizden fazla diye elektronik aletini istememeli gibi bir düşünceyi çok doğru bulamadım. Evet isteyebilir geri. Ki zaten paylaşımcı birisi olmasa size baştan vermezmiş elektronik aletini. Bence takılmayın buna.

Adam cimriyse napsın sabah 10 dan akşam 6 ya kadar aç be aç yine iyi dayanmış bence cimrilik çok zor
Cimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyor
Bana göre cimrilik soğuma sebebidir.
Laptop olayına gelince eğer aynı evde yaşamıyorsak 1 aydan fazla kişisel eşyasını kullanmam. Şu an boştaymışsınız laptopla önemli bir işiniz mi vardı bu kadar uzun sürelik? Bu konuda siz haksızsınız yani adam o kadar cimrilik yapıp yemek bile yiyelim dememiş ama laptopu istemeyi ima edince mi cimri oldu?

Bence tablet son nokta olmuş ama tepki önce verilmeliydi geç kalınmış çünkü sorun tablet değil sorun baya baya bu adamın cimriliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…