Cimri sevgili

Bi tablet 300 500 tl filan atanmis birinin pesine dustugu seye bak insan hediye olarak alir bu mu sevgili yani ..
Boyle bi sevgiliyle olacagina hic boyle birini tutma bence cimrilik sonradan gececek bisiy degil

Ikisi de ogretmen olsa veya bu kiz calisiyor olsa anlarim ama calismadigi zamanlarda beklenti icine girmesi cok yanlis. Kadin erkek esitligini savunuyoruz evet dogru ama erkekler bunu da islerine geldigi sekilde anliyor. Hala acilan postlarin 3te 1i esim ev islerine yardim etmiyor cocuga bakmiyor seklinde. Esitlik anlayisi bu mu

Benim töremde kadina hesap odetmek yok diyor :)yersen:)

Amanin maraşlı mi neyse bisey demem genelleme yapamam çünkü belki bana görgusuzleri denk gelmistir.hava atmaya övünmeye bayılırlardi benim tanıdıklarım

Cimrilik çok kötü bir huy. Evlilik hayatınızı etkilerimi evet fazlasiyla. Fakat bu etiket için anlattıklarınızla yeterli veri yok elde. Daha fazlası varsa öyle degerlendirin. Değilse yazdiklariniz kadarı ile cimri demek doğru olmaz sanırım..

Mesele anlattiklarinizdan ibaretse adam cimri degil. Siz cok sey bekliyosunuz
Çok şey dediğiniz ev araba mücevher mi istemişim, ben 5 ay boş olduğum dönemde bile altında kalmadım hiçbir şeyin bi sure tablet konusunda idare etsin istedim evlilik düşünen bi çift için gayet makul bir beklenti olduğuna inaniyorum

Elbette buna benzer çok şey var bu son damla oldu sadece

ayrıldınız mı anlamadım
tavırlı mısınız?
herşeyin hayırlısı
Belli değil henüz tableti verdiğim gün ister istemez soğuk davrandım sonra mesaj atmış bi sıkıntı mı var diye gelince konuşuruz yazdım ok yazmis 1 hafta memleketine gitti bu arada o mesajdan sonra konuşmadık hiç.watsup durumunda ingilizce iyi düşünmek için zamana ihtiyaç var falan yazmış:)

25 yasindayim, ben de sizin gibi dusunuyorum. Kimseden cok pahali veya kendimin asla alamayacagi seyleri hediye diye kabul etmedim, alanlar oluyordu hatta esim de almisti ama evlendikten sonra kabul etmistim o hediyesini.

Ancak birseyi ödünç vermek veya bir yemek yemenin de lafi olmamali diye dusunuyorum. Bu kadar hesapci erkekler de denk gelmedi bana zaten.

Ya bence kendimden ve çevremdeki örneklerden yola çıkarsam, erkeklere karşı sessiz sakin uyumlu görünen kızlara cimri adamlar geliyor. Cimri adamlar tak diye bu kızın nasılsa sesi çıkmaz diye fark edip kıza yöneliyorlar. Aynı konudan şikayetçiyim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…