• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

keşke erkek arkadaşının davranışlarını daha detaylı anlatsan. hesabı bir senin ödemende bir onun ödemesinde sorun yok. tableti bir ay sonra geri isteyebilir kendi kullanacaktır. uzun saatler oturup yemek yememesi olayı şüphe uyandırır evet ama kesin pinti diyemiyorum. birkaç örnek verebilir misin? (mesela düğün yapmayalım, eski eşyaları kullanırız, sana takı almam, gelinlik bir gün giyilecek o kadar paraya değmez, kına gecesine gerek yok, kaç para maaş alıyorsun... gibi soruları var mı sana?)

bir kaç ay mı? yok artık adı üstünde ödünç vermiş tableti. bir kaç ay çok fazla çalışıyorsunuz 300 tl gayet uygun bilgisayar tamiri için yaptırabilirsiniz

1 aydır bilgisayarınızı tamir ettirmediğiniz için adam sizin cimri olduğuzu düşünmüş olamaz mı? Ben olsam düşünürüm yani tıpkı sizin şu an sevgilinizin size soru sorduğunda düşündüğünüz gibi. Erkek olunca maddi olarak sonsuz anlayış ve destek bekliyoruz ama acaba biz nasıl gözüküyoruz diye düşünmüyoruz dışardan.
Bana para kalmıyor kyk ödüyorum şu an boşum üstelik şubatın sonuna kadar cimri olmak için para sahabi olmak lazim

Kullanmıyorsa nesi fazla şubatın sonunda başlayacağım bo

Bana para kalmıyor kyk ödüyorum şu an boşum üstelik şubatın sonuna kadar cimri olmak için para sahabi olmak lazim
Kyk borcunuz 250-300 tldir. Aylık 1000 tl de alıyorsunuzdur diye düşünüyorum. Ben 2014-2015'te ücretli öğretmenlik yaparken aylık en az 800 tl filan alıyordum ki o parayla çeyiz yaptım, siz de bir bilgisayarı tamir ettirebilirsiniz bence.

Ben evliyim ama düsünüyorm esim olsa simdi ona masraf etme ,kullan iste benimkini derdi.Lazım olursa isterdi.
Cünkü ben hatrlıyorm kameralı telefonlar cıktıgında o almıştı kendine bikac ay sınra dediki seninkiyle değişelim.Sen daha cok kullanyorsn kamera.Babama nasıl açıklarım diye kabul etmemiştim:)10 sene önce:)
Ben de hala yemeği ben ısmarlıcam derim.
Sevgiliyken de bir o öderse bir ben öderdim.
Burda kızın anlatmak istediği başka bence,suan çalışmıyor sanırım.Kvk borcu öderken bide bilgisayarını yaptır demek hos olmamış.

Hesap ödemeniz gayet normal. Ücretli öğretmen olunca ne oluyor? Çalışıyorsunuz sonuçta. Öğrenci olduğu halde ortak ödüyor insanlar. Kendinizi acındırmayın.

1 aydır emanet eşyayı vermemek de ayıp.

Başka durumlarınız ne bilmiyorum ama en ciddi gördüğünüz buysa diğerlerinde de haklı olduğunuzu düşünemiyorum. Beklentiniz size laptop alınması mıydı?
Konuyla alakasız ama ücretli öğretmenler ders sayısına göre öğrenci harçlığından az para alabiliyor.

keşke erkek arkadaşının davranışlarını daha detaylı anlatsan. hesabı bir senin ödemende bir onun ödemesinde sorun yok. tableti bir ay sonra geri isteyebilir kendi kullanacaktır. uzun saatler oturup yemek yememesi olayı şüphe uyandırır evet ama kesin pinti diyemiyorum. birkaç örnek verebilir misin? (mesela düğün yapmayalım, eski eşyaları kullanırız, sana takı almam, gelinlik bir gün giyilecek o kadar paraya değmez, kına gecesine gerek yok, kaç para maaş alıyorsun... gibi soruları var mı sana?)

Çalışmadığım dönemde tatlı ısmarlayacaktım bi tane alalım beğenirsek bi tane daha söyleriz demiştim 2 tane aldırmıştı yememistik beğenmediğimiz için bu olay yeterli olur mu

Son düzenleme:
Adam cimri şimdi bu bir gerçek
Hesabı kad

Canım adam cimri suan bos oldugun halde yemek hesaplarını falan ödetmesı hıc hos degıl
Iyıde kazanıyormus üstelık boyle ufak tefek hesapları yapıyorsa sorun
Cunku evlenınce sen calısmazsan senı bosayabılır
Acıkcası bana hesap ödeten erkekten soğuyorum herkesin kendı fıkrı

Adam cimri şimdi bu bir gerçek
Hesabı kad

Canım adam cimri suan bos oldugun halde yemek hesaplarını falan ödetmesı hıc hos degıl
Iyıde kazanıyormus üstelık boyle ufak tefek hesapları yapıyorsa sorun
Cunku evlenınce sen calısmazsan senı bosayabılır
Acıkcası bana hesap ödeten erkekten soğuyorum herkesin kendı fıkrı
Hesap ödemek sorun degil benim için onu karşıdan sürekli biseyler bekleyen biri olmadığımı vurgulamak için söyledim

Bence de net cimri
Ben nisanlımdan fazla kazansam ona hesap falan odetmem. Hatta ondan gizli masraflarını bile karşılarım. Sizin sevgiliniz de maaşınızı biliyor ona göre davranmaliydi

Hesap ödemek sorun degil benim için onu karşıdan sürekli biseyler bekleyen biri olmadığımı vurgulamak için söyledim

Bu kadar parayı ne yapıyor bu adam? Tamam işsiz güçsüz olsa sende ödersın
Ben sana söylım cok cimri ve bencil
3-5 kurus hesabını yapan maddı acıdan bayandan birsey bekleyen erkekten eş falan olmaz
Erkek kadına para ödetmememlı bence
Tabı uyı kazanıyorsa erkegın bir agırlıgı olmakı bence

iyi de adam sizden fazla kazanıyor/işi var diye sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak size maddiyat sağlamak zorunda değil ki.özellikle tabletimi geri ver diye mi aradı sizi? ki arasa bile 1 ay olmuş ben de bir "acaba üstüne mi yattı" diye ister istemez düşünürüm kocam/karım/anam/babam değilse o kişi.5 liralık alet değil sonuçta.bu kadar maddi zorluğunuz varsa ek işler ek yollar bulmalısınız ve bu sizin probleminiz sevgilinizin değil.şu an bu yazdığınızda sevgilinizde bir cimrilik görmedim aksine siz bende tembel (kolaya kaçan diyelim) ve sevgiliden maddi yardım bekleyen bir kadın izlenimi uyandırdınız.

iyi de adam sizden fazla kazanıyor/işi var diye sizin ihtiyaçlarınızı karşılamak size maddiyat sağlamak zorunda değil ki.özellikle tabletimi geri ver diye mi aradı sizi? ki arasa bile 1 ay olmuş ben de bir "acaba üstüne mi yattı" diye ister istemez düşünürüm kocam/karım/anam/babam değilse o kişi.5 liralık alet değil sonuçta.bu kadar maddi zorluğunuz varsa ek işler ek yollar bulmalısınız ve bu sizin probleminiz sevgilinizin değil.şu an bu yazdığınızda sevgilinizde bir cimrilik görmedim aksine siz bende tembel (kolaya kaçan diyelim) ve sevgiliden maddi yardım bekleyen bir kadın izlenimi uyandırdınız.
Ihtiyacimi karşılaması için bir talep olması lazım o verdi ben istemedim ayrıca üstüne yatacak cibiliyette biriyle evlenmeyi düşünüyor mantıklı mi söylediğiniz sey

Ihtiyacimi karşılaması için bir talep olması lazım o verdi ben istemedim ayrıca üstüne yatacak cibiliyette biriyle evlenmeyi düşünüyor mantıklı mi söylediğiniz sey

Ayy allahım burdakı konusmaları dınleyınce ne kadar ıtıcı gelıyo
Erkek ne işe yarar acaba?
Ben o kadar para kazansam ve bir ilişkim varsa onu sevıp güvenıyorsam paramı esırgeyecem?
O kadar para kazanıp size hesap ödetmesi zaten cok garip bence bir tablet hedıyede alabılır
Ama erkeklerı cok kötü alıstırdı kadınlar
Calısıyorlar ev temızlıgı cocuk
Erkekler ne yapıyo?
Bence adam cok cimri net
İnsan kadınına hersekılde yardımcı olur
Adam 3-5 kurusun hesabını yapıyo

ben bu konularda çok katıyım. umarım topa tutulmam. Birincisi eşiniz değil evli değilsiniz. Kocanız değil. Neden sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayınca cimri oluyor? Yani siz onun bilgisayarı bozulsa ona alacak mısınız? Ne zaman erkekleri maddi olarak değerlendirmeyi bırakırız o zaman bence kadın özgürlüğünden bahsedebiliriz.
Onun bilgisayarı bozulsa alacak mısınız diyorsunuz ben alsin demiyorum ki dikkatli okumayıp abuk yorumlar yapiyorsunuz

Mebde idarecinin en az alacagim maas 5000 lira.Ben olsam ucretli calisan sevgilime disarida yiyecegim 2 lahmacunu,2 kahveyi asla odetmezdim.Evet bence cimri bu adam.

Mebde idarecinin en az alacagim maas 5000 lira.Ben olsam ucretli calisan sevgilime disarida yiyecegim 2 lahmacunu,2 kahveyi asla odetmezdim.Evet bence cimri bu adam.
Söylediniz diye söylüyorum 6 bin tl alıyor sık sık söyler bunu ben araştırmadım :)

Söylediniz diye söylüyorum 6 bin tl alıyor sık sık söyler bunu ben araştırmadım :)

Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?(hesabi bir o öder bir ben diye vurgulamamin sebebi erkek arkadaşını kullanan beklentileri olan biri olmadığımı vurgulamakti bunu bi ayrıcalık olarak sunmadım kızlar bence de olması gereken bu zaten )
Merak edip sormuştur ne var bunda.Velev ki tableti geri istiyor, adam kendi malını sizden istiyor diye surat yapmayacaksınız herhalde.Ayrıca geliriniz ondan düşük olabilir, bu sizin bütçenizi de düşünmesi gerektiği anlamına gelmez.Alınmanın gereği yok bence

Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?(hesabi bir o öder bir ben diye vurgulamamin sebebi erkek arkadaşını kullanan beklentileri olan biri olmadığımı vurgulamakti bunu bi ayrıcalık olarak sunmadım kızlar bence de olması gereken bu zaten )

Cimrilik geçmeyen bi hastalıktır. 'Bi ömür kabulum' derseniz tamam ama yoksa hayır devam etmeyin. Çevremde örneğivar çünkü.

Back