Bana göre cimrilik soğuma sebebidir.
Laptop olayına gelince eğer aynı evde yaşamıyorsak 1 aydan fazla kişisel eşyasını kullanmam. Şu an boştaymışsınız laptopla önemli bir işiniz mi vardı bu kadar uzun sürelik? Bu konuda siz haksızsınız yani adam o kadar cimrilik yapıp yemek bile yiyelim dememiş ama laptopu istemeyi ima edince mi cimri oldu?
Yoo hep cimriydi yeni bi izlenim değil ama bu fazla olduBana göre cimrilik soğuma sebebidir.
Laptop olayına gelince eğer aynı evde yaşamıyorsak 1 aydan fazla kişisel eşyasını kullanmam. Şu an boştaymışsınız laptopla önemli bir işiniz mi vardı bu kadar uzun sürelik? Bu konuda siz haksızsınız yani adam o kadar cimrilik yapıp yemek bile yiyelim dememiş ama laptopu istemeyi ima edince mi cimri oldu?
allah allah... ıstedıgınız cevap gelmedıgı ıcın mı suclanıyorum suan muhalefet olmak ıleEve gidince
Biz evliliği düşünen bi ciftiz bu düşünce tarzı arkadaşlar arasında olur objektif olun eleştirmek muhalefet olmak için yorum yapmayin
Ben istediğim cevabi beklemiyorum ama sizde kendinizi övmek için konu kovaliyorsunuz bence bana ne sizin bu konulardaki tavrinizdan bana ne babanızın size ne söylediğindenallah allah... ıstedıgınız cevap gelmedıgı ıcın mı suclanıyorum suan muhalefet olmak ıle
sızı tanımam etmem banane ?
ben sıze daha oncede yazdım yorumum yukarda
evlenene kadar nısanlıyken bıle kendı hesabımı kendım oderdım kımsenın hakkı bana gecsın ıstemezdım
dogum gunu hedıyesı telefon alan da oldu kabul etmedım pahalı hedıye dıye
bu konularda hassas bırı oldugum ıcın benı babam aman kızım kımseden borc alma kımseden bırsey bekleme mınnet etme kımsenın hakkı gecmesın dıye hep tembıhledıgı ıcın oyle yetıstırıldıgım ıcın belkıde bana cok absurt geldı
ben sızın yerınızde olsam aynen sunu yapardım
cok mu acıl cok mu zor durumdasınız 1 gunlugune ısım gorulsun dıye alır ertesı gun kesınlıkle verırdım
bu tablet olsa da olmasa da sen olsan da olmasan da ben bu bılgısayarı yaptırmak zorundayım zaten derdım belkı bır gun kullanır gerı verırdım o da işim aksamasın dıye
sız nerdeyse 1 aydır kullanıyorsunuz adam da ne zaman yaptıracaksın dıye sormus sankı zulmetmıs gıbı davranıyorsunuz
madem bukadar cımrı madem ılk gunden berı cımrılıgıyle hayatınızı ısgal edıyor evlenmeyı neden dusunuyorsunuz onu da anlamadım ya neyse
objektıf yorum yapın dedınız dıye soyledımBen istediğim cevabi beklemiyorum ama sizde kendinizi övmek için konu kovaliyorsunuz bence bana ne sizin bu konulardaki tavrinizdan bana ne babamızın size ne söylediğinden
Bence de cimri. Acaba incelik bilmrdipinden mi diye biraz zaman ver istersen. Sonra konuş, çok kronik değilse aşılabilir cimrilik. Ama yaşan tarzıysa bence korkunç bir durum
Teşekkür ederim yorumunuz isabetli aslında cimriliği
Kullanmıyor diye acele etmedim yanlış yapmışım
Valla hesap ödeme kısmı olması gerekendir diye düşünüyorum ne kadar sizden çok maaş da alsa gider de gelirle orantılı olur genelde . Ama ben sevgilime kullanmadığım bir şeyi versen al senin olsun bile derim. İhtiyacım varsa güzellikle bana da lazım işin olduğunda yeniden veririm müsait bi zaman da getir olmadı seninkini bi araştıralım nerde yapılıyor diye alttan alttan sorgularım direk ne zaman yaptıracaksın demem yani.
bilgidayarimi yaptırmasına musade etmem çünkü 300 tl gibi bi rakam çıkarmışlardi en azindan bi kaç ay istemeyebilirdi diye düşünüyorumEn sevmediğim erkek cinsi, cimri olan.
Hesap konusuna takılmadım ortaklaşa ödemek bence de doğru olan, bir kez o ödüyorsa bir kez siz.
Ama durumunuzu bilmesine rağmen ( kyk ödediğiniz, ondan az kazandığınız vs ) bilgisayarı ne zaman yaptıracaksın diye sorması afedersiniz ama öküzlük.
Size tableti ödünç verirken bilgisayarı isteyip tamire gönderebilirdi çok güzel jest yapmış olurdu. Yeni bilgisayar alsın demiyorum ama tamirini üstlenebilirdi.
Tamirden gelince de tableti geri verirdiniz zaten.
Aynı durumda siz olsaydınız siz de aynısını yapmalısınız burda erkek olduğu için yapmalı demiyorum yanlış anlaşılmasın.
O borç ödüyor az kazanıyor olsaydı, sizin durumunuz müsait olsaydı siz jest yapıp onun bilgisayarını tamir ettirebilirdiniz.
Bilemedim, ben böyle davranışları hoş bulmuyorum. İlişkide insanlar birbirine yardımcı olmalı her anlamda.
Yaptırsın diye demedim ben olsam sevgilime böyle derdim ve o da anlardı benim onun bilgisayarını yaptırmasını beklediğimi. Yani kalp kırmadan da mesaj verilebilir, elimde varsa zaten veririm ve yaptırırım. Herkes de böyle olmalı. Eğer ciddi düşünüyorsanız sen ben diye bir şey olmamalı.bilgidayarimi yaptırmasına musade etmem çünkü 300 tl gibi bi rakam çıkarmışlardi en azindan bi kaç ay istemeyebilirdi diye düşünüyorum
bir kaç ay mı? yok artık adı üstünde ödünç vermiş tableti. bir kaç ay çok fazla çalışıyorsunuz 300 tl gayet uygun bilgisayar tamiri için yaptırabilirsinizbilgidayarimi yaptırmasına musade etmem çünkü 300 tl gibi bi rakam çıkarmışlardi en azindan bi kaç ay istemeyebilirdi diye düşünüyorum
Cimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyor
Özel olduğunu düşünseydi bırak vermeyi teklif bile etmezdi ben istemedim sonuçtaCimri olsa tabletini odunc vermez.
Aksam 6 ya kadar ac duruyorduk diyorsunuz, e buna katlanan kiz,bilgisayarini 1 aydir yaptirmayan kiz belki bu adamin gozunde cimridir?
Tablet tlf bilgisayar bunlar ozel seyler.
Kullanilmasa da ozel yani.
Ihtiyacim karşılaması için yeni bir tablet talebinde bulunmuş olmam lazım ben sadece bir kaç ay idare etsin istedimben bu konularda çok katıyım. umarım topa tutulmam. Birincisi eşiniz değil evli değilsiniz. Kocanız değil. Neden sizin ihtiyaçlarınızı karşılamayınca cimri oluyor? Yani siz onun bilgisayarı bozulsa ona alacak mısınız? Ne zaman erkekleri maddi olarak değerlendirmeyi bırakırız o zaman bence kadın özgürlüğünden bahsedebiliriz.
Eşit şeyler ve durumlar değilCimri olsa tabletini odunc vermez.
Aksam 6 ya kadar ac duruyorduk diyorsunuz, e buna katlanan kiz,bilgisayarini 1 aydir yaptirmayan kiz belki bu adamin gozunde cimridir?
Tablet tlf bilgisayar bunlar ozel seyler.
Kullanilmasa da ozel yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?