• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Ilk tanistigimizda 5 6 ay sabah 10 da buluşup 6 ya kadar yemek yemezdik ben ısmarlamaya başlayınca ayak uydurdu yeni yeni:)
ben olsam açlıktan ölürdüm :D
yemek önemli benim için
ve o adam gözümden düşerdi

bir arkadaş yazmış ya seviyorsan konuş diye öyle yapabilirsiniz

Ayrılmayı düşünüyor da tableti kurtarmanın peşine düşmüş gibi doğdu içime. Tableti verin devam etmeyi de gözden geçirin derim

Ayrılmayı düşünüyor da tableti kurtarmanın peşine düşmüş gibi doğdu içime. Tableti verin devam etmeyi de gözden geçirin derim
Verdim bugün anladı bozuldugumu yeğenlerine götürecekmiş memlekete giderken keşke böyle söyleseydi bu üslubla soylemeseydi

Ben de (ben çalışan o öğrenciyken) eski erkek arkadaşımın telefonunun cami kırildi diye kendi telefonumu 'odunc' vermiştim,o da sizin gibi düşünmüş olacak ki geri alamadım. Sonra ayrıldım, yine vermedi. En son istedim, yine de alamadim. Konuşurken kulağinda patlar insallah bir gün...
Ben sizin hayata bakisinizi hatalı buldum
Daha az maaş alıyorsanız KPSS için çalışın. Ya da her buluştuğunuzda yemek yemeyin, karnınız tok gidin... Ya da sira size geldiğinde piknik falan hazırlayın. Laptopu tamir ettirecek paranız yoksa da laptop kullanmayın.
Benim de yok mesela laptopum. Hem de yıllardır. Üniversitede tez yazarken annemin laptopunu ödünç almıştım,okul bitince verdim.
Benim de issiz kaldığım cooook uzun zamanlar oldu,part time az parayla gecindigim. O zamanlar da keseme göre dolaşır,yine de kendi hesabımı kimseye odetmezdim. Bazen evde buluşurdum, bazen evden termosla-sandvicle çıkar piknik yapardım:) AVM'de değil şehirde yürüyerek - bisikletle gezerdik şehri , kafede değil bankta - sahilde kayaliklarda oturur sohbet ederdik.
Bence buluşma rutinizi değiştirin.
Buluşma rutini veya buluştuğumuzda harcadığım para ile ilgili bir sikayetim oldugunu hangi cumleden cikardiniz buluşmalarda bir ben öderim bir o diye belirtmemin sebebi sürekli biseyler bekleyen isteyen biri olmadığımı vurgulamakti

Merak edip sormuştur ne var bunda.Velev ki tableti geri istiyor, adam kendi malını sizden istiyor diye surat yapmayacaksınız herhalde.Ayrıca geliriniz ondan düşük olabilir, bu sizin bütçenizi de düşünmesi gerektiği anlamına gelmez.Alınmanın gereği yok bence
Benim bütçemi düşünmeli tabiki el değil herhangi biri değil evlenmeyi düşündüğü sevgilisi ise düşünmeli

Evet malesef cimri
Geri verin tabletini zaten yarı yıl tatiline girdiniz bi süre ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum

Evet malesef cimri
Geri verin tabletini zaten yarı yıl tatiline girdiniz bi süre ihtiyacınız olmaz diye düşünüyorum
Verdim bugün yeğenlerine götürecekmiş keşke böyle söyleseydi samimiyetsiz bir ağızla arkadaştan ister gibi bilgisayarını ne zaman yaptiracaksin demeseydi

Verdim bugün yeğenlerine götürecekmiş keşke böyle söyleseydi samimiyetsiz bir ağızla arkadaştan ister gibi bilgisayarını ne zaman yaptiracaksin demeseydi
Yiğenleri mi ?
Kac yasındalar ki yiğenleri
Bahaneside güzel değil

Cimrilik dışında bi problem yoktu bu tarz şeyleri alttan alıyorum, yine alır diye düşündü ama çok soğudum bu kez hiçbirşey eskisi gibi olmayacak

Ne bılım ben insan sevdıgı ciddi düşündüğü insana gerekırse leptop alır hediye eder
Zaten maasın cok az sana hic birsekılde hesap ödetmemesi lazım Tapleti alıp yegenlerıne vermesıde cok garip bılmıyorum üstelık bu kadar maas alırken cok garıp

Konu sahibini haksız bulanlar yeni jenerasyon sanırım..37 yasindayim bizim zamanımızda erkekler kiza bisey ısmarlamatmayi zul sayardi. Sahiplenmenin bir göstergesiydi bu. Ne bileyim sevdigi kadina yemek yedirmeyi ,bilgisayarını tamir ettirivermeyi zevkle yapardi ya erkekler cook bozulmuş ya ben yaşlanmışım..Hic beğenmedim bu adami..Evlenince de çayı sen al sekeri ben alayim der bu..Cok calis ve atan madem para düşkünü ataninca baktın daha bi özenli sen maas karti bulup ona nikah yap de intikamini al ve tekmeyi bas

Konu sahibini haksız bulanlar yeni jenerasyon sanırım..37 yasindayim bizim zamanımızda erkekler kiza bisey ısmarlamatmayi zul sayardi. Sahiplenmenin bir göstergesiydi bu. Ne bileyim sevdigi kadina yemek yedirmeyi ,bilgisayarını tamir ettirivermeyi zevkle yapardi ya erkekler cook bozulmuş ya ben yaşlanmışım..Hic beğenmedim bu adami..Evlenince de çayı sen al sekeri ben alayim der bu..Cok calis ve atan madem para düşkünü ataninca baktın daha bi özenli sen maas karti bulup ona nikah yap de intikamini al ve tekmeyi bas

En iyi yorum işte bu
Yemin ediyorum ayakta alkışlıyorum
:)

Bu arada düşünsene kız calısmazsa
Bedava yiyorsun içiyorsun demeye baslar bu
Yanı böyle erkeklerı bu tarzda düşünen bayanlar alsın bence
Cimri cimri cimri sinir oluyorum böyle pinti erkeklere

Yediklerinin parasını bile ister bence

Bu sekılde erkek cok var artık
Valla böyle biri karsıma cıktı hemen ayrıldım
Dedımkı farklı dünyaların insanlarıyız
Yarın bır gün evlensem calısmazsam adam Benım lokmamı sayar
Dedım git senın gibi düşünen biriyle evlen
Erkek dedıgın kadından maddı beklentı ıcıne gırmeyecek çünkü bem evlensemde parayı esıme vermem çocuğum ıcım falan bırıkım yaparım dedım
Evı erkek gecındırır dedım sımdı bu ufak tefek seyler gözüne batıyorsa evi hayatta gecındıremezsın
Senın gıbı erkek bana lazım degıl dedım hemen ayrıldım hıc çekemem
Kendin gibç düşünen birini al dedım
:)

Insan evlenmeyi dusundugu insandan parasini malini sakinmamali. Simdiki erkekler cok degisik

Aynı cümleyi bugün ablam kurdu evlenseniz domatesi ben aldım salatalığı sen al diyecek biri dedi :)

Back