- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aç karnına zaman nasıl geçiyordu peki ya inanmıyorum
Biz evliliği düşünen bi ciftiz bu düşünce tarzı arkadaşlar arasında olur objektif olun eleştirmek muhalefet olmak için yorum yapmayinnerdeyse 1 ay beklemıs bellı kı yaptırmayacak arada bır de olsa lazım oluyor barı ısteyeyım nasıl olsa bılgısayarını mecbur yaptıracaktır demıstır duz mantık
mevzu tablet falan degıl mevzu ıyı nıyetle yardımcı olmak ıstedıgı kısının bu kadar rahat davranması adam bundan rahatsız olmus olabılır
Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?
Ben bilemem tabi kendi söyledi boş duruyor diyeEşimle bütün maaşımı paylaşırım ama şarz aletimi aldığında sinirleniyorum, “Seninki nerde,seninkini kullansan,bu benimki mi seninki mi?” Diye sürekli şarz aletimi kolluyorum evde. Telefonumu eline alıp birine arayınca da gözünün içine bakarım hemen versin diye,etrafında dolaşırım bilgisayarım varken onu da kullanmasını sevmezdim,kiminin malı benim elektronik eşyalarım gibi pek kıymetli olabilir,eşim beni tanıdığı için çok takılmıyor artık.
Ayrıca bir ay uzun bi süre artık vermelisiniz tabletini geri,bu da tabletim üzerine yattı demiş olabilir,ayrıca acelesi yok diye düşündüm demişsiniz,acelesini bilemezsiniz sonuçta onun malı.
Tabletinin üzerine yatacak cibiliyette bir kızla evlenmeyi düşünüyorBen bilemem tabi kendi söyledi boş duruyor diye
İyi de siz demişsiniz sabah 10dan akşam 6ya kadar aç duruyorduk diye bir üye de e nasıl duruyorsunuz aç aç demiş siz de biz evliliği düşünen bir çiftiz muhalefet olmak için yorum yapmayın demişsiniz ne alaka?Biz evliliği düşünen bi ciftiz bu düşünce tarzı arkadaşlar arasında olur objektif olun eleştirmek muhalefet olmak için yorum yapmayin
İyi de siz demişsiniz sabah 10dan akşam 6ya kadar aç duruyorduk diye bir üye de e nasıl duruyorsunuz aç aç demiş siz de biz evliliği düşünen bir çiftiz muhalefet olmak için yorum yapmayın demişsiniz ne alaka?
Ona cevap olarak eve gidince akşam evde yiyorduk demiş:)İyi de siz demişsiniz sabah 10dan akşam 6ya kadar aç duruyorduk diye bir üye de e nasıl duruyorsunuz aç aç demiş siz de biz evliliği düşünen bir çiftiz muhalefet olmak için yorum yapmayın demişsiniz ne alaka?
Yanlış alıntılama yapmış olabilirim tabletin üzerine çöktüğünü düşünmüştüre cevaptı oİyi de siz demişsiniz sabah 10dan akşam 6ya kadar aç duruyorduk diye bir üye de e nasıl duruyorsunuz aç aç demiş siz de biz evliliği düşünen bir çiftiz muhalefet olmak için yorum yapmayın demişsiniz ne alaka?
Ben konunuza 'sevgiliniz alsın' diye yorum yapanları veya bu düşüncede olanları kastediyorum.Tablet neden almıyor demiyorum tekrar okuyun elim sıkışık biliyor neden kullanmadığı şeyi 1 ay bile olmadan istiyor diyorum
Ooo baya baya ciddi düşünüyorlar demek kiOna cevap olarak eve gidince akşam evde yiyorduk demiş:)
Cimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyorOoo baya baya ciddi düşünüyorlar demek ki
Öyle bir ciddi düşünmek ki yemek yemeyi unutuyorlar
Adam cimriyse napsın sabah 10 dan akşam 6 ya kadar aç be aç yine iyi dayanmış bence cimrilik çok zorOoo baya baya ciddi düşünüyorlar demek ki
Öyle bir ciddi düşünmek ki yemek yemeyi unutuyorlar
Siz yüzüne vurun belki farkında değildir bu durumun bazı insanlar cimriliğinin farkında olmuyor kendini düzeltmezse de bırakırsınızCimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyor
Belki hassasiyet geliştirdiniz ama kimse maaşı sizden fazla diye elektronik aletini istememeli gibi bir düşünceyi çok doğru bulamadım. Evet isteyebilir geri. Ki zaten paylaşımcı birisi olmasa size baştan vermezmiş elektronik aletini. Bence takılmayın buna.Kızlar ben ücretli öğretmenim sevgilim meb de idareci yaklaşık 1 yıldır bir beraberliğimiz var.ondan kat be kat az kazanmama rağmen dışarı çıktığımızda bir o öder bir ben öderim.Gelelim asıl konuya benim bilgisayarım uzun zamandır bozuktu erkek arkadaşım bilgisayarını yaptirana kadar benim tabletimi kullan bos duruyor zaten dedi kabul ettim bende 1 aydır tabletini kullanıyordum dün konuşurken bilgisayarını ne zaman yaptiracaksın falan dedi bozuldum çünkü şu an boşum kyk borcu ödüyorum biliyor ,parası var mi yaptırabiliyor mu acaba diye düşünmedi istedi resmen daha önce yaptığı cimrilikleri goz ardı ettim ama bu koydu.siz ne düşünürdünüz bu konuda bozulmakta haksız miyim?(hesabi bir o öder bir ben diye vurgulamamin sebebi erkek arkadaşını kullanan beklentileri olan biri olmadığımı vurgulamakti bunu bi ayrıcalık olarak sunmadım kızlar bence de olması gereken bu zaten )
Adam cimriyse napsın sabah 10 dan akşam 6 ya kadar aç be aç yine iyi dayanmış bence cimrilik çok zor
Bana göre cimrilik soğuma sebebidir.Cimri diye birini terk etmek yanlis geliyor du ama bi sure sonra cekilmez oluyor
Bence tablet son nokta olmuş ama tepki önce verilmeliydi geç kalınmış çünkü sorun tablet değil sorun baya baya bu adamın cimriliğiBana göre cimrilik soğuma sebebidir.
Laptop olayına gelince eğer aynı evde yaşamıyorsak 1 aydan fazla kişisel eşyasını kullanmam. Şu an boştaymışsınız laptopla önemli bir işiniz mi vardı bu kadar uzun sürelik? Bu konuda siz haksızsınız yani adam o kadar cimrilik yapıp yemek bile yiyelim dememiş ama laptopu istemeyi ima edince mi cimri oldu?