Evet eşim ne yazıkki cimri bir adam. Hayatımda en korktuğum şeylerden biri cimri biriyle evlenmekti. Ne yazıkki başıma geldi. Nişanlıyken anlamadım hiç. Maddi durumu çok iyi. Hiçbir sıkıntı yok yani. Hani kazancı iyi olmasaydı gerçekten anlardım neden böyle davrandığını. Ama gerçekten maddi hiçbir sorun yok. Ama bana asla bişey almaz. eli gitmez yani. Bende çalışan bi bayanım. Ne yapıyorsam kendi kazancımla yaparım. Bi özel günde bile asla bişey almaz. Belki sırf bu yüzden insan eşinden soğumamalı ama inanın arkadaşlar o kadar soğudumki eşimden.. Bana yaklaşmasına bile tahammül edemiyorum. Bikaç huyu daha var sevmediğim belki hepsi bi araya gelince soğudum adamdan bilemiyorum. Ama cimri oluşuda çok büyük bir etken.. Ayda yılda bir ufacık bişey istesem kavga gürültü çıkarır hemen.. Küser günlerce konuşmaz..Üzülüyorum neden böyle diye. Ama değişmeye niyeti yok. Yani insan karısından sakınırmı hiç bunları ya.. Evlendiğimizden beri tek bir özel günümüzü kutlamadı.. Sırf hediye almasın diye.. böyle bir adam işte. Beni korkutan durum şu. Bu yüzden ondan çok soğudum. Bana dokunmasını bile istemiyorum artık.. elimde değil çok soğudum. Evliliğimizin çatırdamasından korkuyorum bu konu yüzünden.. Çok fazla soğudum. Benim yerimde olsanız siz nasıl davranırdınız...