- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.589
vurduğu için haklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?Eşime kalsa şiddet değil bu alt tarafı bir tokat çocuğu düşürdüğüm için bir yumruk yani haklı olan o ondan sonra bir daha dokunmadı zaten söz verdi dokunmam diye ama gidemiyorum iste tek sorunum bu cesaretim yok hep acaba ben mi abartıyorum acaba biraz sabırsız mi davranıyorum ailem de hep elalem ne der derdinde esimin ailesi size iki arabaya ne gerek var yok birbirinize biraz daha tahammulkar davranın flan hep yalnız kaldım bir kere cesaret toplayıp aileme söyledim onda da sus çocuğun var dendi cesaretim kırıldı tekrar cesaretimi toplayamiyorum
Hanımefendi mutsuzsunuz. Araba filan değil sorun . Arabada alınsa mazot parasına kavga edersiniz. Yani iyi bir babadır belki bilemem ama böyle insanlar ilerde de çocuklarını malipule ederler. Sabırsız mi davraniyorum demişsiniz, mesleğim olacakta hala böyle bir öküze acaba sabirsizmiyim diyeceğim. Ailenizi yada kimseyi böyle biriyle evli kalarak tatmin etmek zorunda değilsiniz. Kimse katlanmiyor sizin yerinize siz yaşıyorsunuz .Eşime kalsa şiddet değil bu alt tarafı bir tokat çocuğu düşürdüğüm için bir yumruk yani haklı olan o ondan sonra bir daha dokunmadı zaten söz verdi dokunmam diye ama gidemiyorum iste tek sorunum bu cesaretim yok hep acaba ben mi abartıyorum acaba biraz sabırsız mi davranıyorum ailem de hep elalem ne der derdinde esimin ailesi size iki arabaya ne gerek var yok birbirinize biraz daha tahammulkar davranın flan hep yalnız kaldım bir kere cesaret toplayıp aileme söyledim onda da sus çocuğun var dendi cesaretim kırıldı tekrar cesaretimi toplayamiyorum
Kesinlikle öyleymiş bende kendime o kadar kızıyorum ki neden hep kavga çıkmasın ailem üzülmesin o ne der diye sustum olay nerelere geldi nisanliyken elalem ne der el içine çıktık dediler ayrilmadim sustum evlendim çocuk yoktu ailem üzülmesin ele laf olmasın diye sustuk şimdi bir kızım var şimdi de kızım var diye susuyorum ama bana bu güne kadar birisi sen neler yasiyosun elinde paranla demedi hep sus sabret oldu bizim de bir ev alcak birikimimiz var eşim hepsini bankaya kasaya koydu ama bana yarısını ver desem asla vermez en azından elimdekine sahip çıkıyorum artıkSayin meslektaşım hesapları ayırmanız asli da iyi olmuş.arabani al ve ne harcama yaparsan ortadan böl. Inan daha çok paran olacak ve özgür olacaksın.Asla geri durma.Benzer bir durumdayım.Biraz önce eşime buğu e kadar yapılan bütün birikimlerimize hakkım neyse onu istiyorum.Bundan sonra da bütün giderler ortak olacak dedim.13 yıllık öğretmenim aldığımız herşey onun adına. BIR kavga tartışma anında benden kötüsü olmuyor.2 gün önce kardeşimle konuşurken abla dedi yanlış trene binince ill durakta inmek lazım.Gidecegin yolma kadar uzun olursa geri dönmek o kadar zor olur dedi
Ben değil kendi düşünüyor vurmakta haklı olduğunu sonra bir daha vurmadı zaten söz verdi bir daha olmayacak diyevurduğu için haklı olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Tayinimiz aynı yere çıktı memleketimizdeyiz şuanTayininiz çıktıysa gideceksiniz zaten. Tayin yazarken itiraz etmedi mi
ya bilmiyorum hanımefendi siz bu söze inanıyor musunuz? neden bu muameleyi kendinize reva görüyorsunuz ve devam ettiriyorsunuz? karşınızda normal bir adam yok.Ben değil kendi düşünüyor vurmakta haklı olduğunu sonra bir daha vurmadı zaten söz verdi bir daha olmayacak diye
Söz verdi bir daha olmayacak diye 1 sene öncesinde olmuştu şiddet bir daha da olmadı zaten araba alcak gücümüz var zaten onun da satmasina gerek yok ama diyorum ya paraya kıyamıyor o yüzden araba almıyor ne gerek var sana 150 milyarlık arabaya alıp şuraya vurcan zaten diyor arabanın değeri de düşecek diyorŞiddet kursuna gittim ben canım; orda dediler ki şiddet uygulayanlar uyguladıkları şiddeti küçümserler, az bir şey vurdum vs gibi, ve suçlarlar senin hatan için uyguladım diye bunlara düşme. Ve şiddetin boyutu hep artar; önce kısıtlama yapıyorlarmış sonra ittirme, sonra Tokat sonra daha çok. O yüzden kendine sahip ol. Hiç bir şey senden önemli değil. Bir tokat bile seni öldürebilir.
Sen kendi ayakları üzerinde duran birisin. Boşanırsan kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca alınabiliyorsa kadın araba almalı. O satsın sen satma.
Otobüste neden tacize uğruyormuş kadınlar biliyor musun? Otobüs titremesi penisin sertleşmesine neden oluyormuş ( ürolog söyledi) o yüzden yaşına başına bakmadan kadınlara fordlayan dedeler var. Adam biraz da arsızsa her otobüse binmende tacize uğrama olasılığımız var. Acı ama gerçek. ( ürolog söyledi inanmayan erkeklere sorsun)
Her erkek taciz etmez evet taciz suçtur sapıklıktır ama böyle reaksiyon gösteren erkeklerle otobüse binmek de rahatsız edici.
Yani demem o ki aracını satma imkanın varsa.
Söz verdi bir daha olmayacak diye 1 sene öncesinde olmuştu şiddet bir daha da olmadı zaten araba alcak gücümüz var zaten onun da satmasina gerek yok ama diyorum ya paraya kıyamıyor o yüzden araba almıyor ne gerek var sana 150 milyarlık arabaya alıp şuraya vurcan zaten diyor arabanın değeri de düşecek diyor
koluma yumruk attı çok konuşuyorsun diye tokat attı
çocuğumun rızkını sana mi yedirecem diyor
Sonra da bütün hesapları ayırdı eve ne alınırsa ortak oducez diye sen bosancam dedin ev de yok sana arabani da git kendin al diyor.
1- Şiddet uygulayan bir öküzü çekmek zorunda değilsin.Bana zaten bsey almaz kızıma da almaz kendi ihtiyaçlarımızı ben gideriyorum ailem asla bosanmama yanaşmıyor yapcak bsey yok arada çocuk var katlanacaksın diyor bende artık ne yapsam şaşırdım yani sizlere de içimi dökmek istedim dinleyen bir kimsem bile yok kendi halime herseyi unutup yaşamaya çalışıyorum. Ne yapmam gerek nasıl davranmam gerek bilemiyorum ama hala kavga etmeyelim diye susmaya çalışıyorum.
Biz ortak para biriktirip aldık o arabayı şimdi binemezsin demesi beni sinir ediyor aileme de söyledim sürekli ev araba diyip durma yuvani bozma diyorlar sanki ben suçluyum bunları söyleyince ben bozuyormusum gibi davranıyorlar ama neden araba istemim durumumuz müsait alabiliriz eşim Kendi istediği yere arabaya binip gidiyo ama ben nereye gidicek olsam dolmuş bekle 2 dolmuş değiştir otobüs bekle hep bu şekilde geçiyor zamanım ben de sinir oluyorum tabiki bide gelip bana benzin parasının yarısını ver yok kasko sigorta yaptırdım onun parasının yarısını ver sen de hafta sonu bir yere giderken biniyorsun ya sabah okula bırakıyor beni o zman okula bırakmam vermezsen hafta sonu binemezsin diyip yine kavga çıkarıyorŞiddet kursuna gittim ben canım; orda dediler ki şiddet uygulayanlar uyguladıkları şiddeti küçümserler, az bir şey vurdum vs gibi, ve suçlarlar senin hatan için uyguladım diye bunlara düşme. Ve şiddetin boyutu hep artar; önce kısıtlama yapıyorlarmış sonra ittirme, sonra Tokat sonra daha çok. O yüzden kendine sahip ol. Hiç bir şey senden önemli değil. Bir tokat bile seni öldürebilir.
Sen kendi ayakları üzerinde duran birisin. Boşanırsan kimseyi ilgilendirmez.
Ayrıca alınabiliyorsa kadın araba almalı. O satsın sen satma.
Otobüste neden tacize uğruyormuş kadınlar biliyor musun? Otobüs titremesi penisin sertleşmesine neden oluyormuş ( ürolog söyledi) o yüzden yaşına başına bakmadan kadınlara fordlayan dedeler var. Adam biraz da arsızsa her otobüse binmende tacize uğrama olasılığımız var. Acı ama gerçek. ( ürolog söyledi inanmayan erkeklere sorsun)
Her erkek taciz etmez evet taciz suçtur sapıklıktır ama böyle reaksiyon gösteren erkeklerle otobüse binmek de rahatsız edici.
Yani demem o ki aracını satma imkanın varsa.
Biz ortak para biriktirip aldık o arabayı şimdi binemezsin demesi beni sinir ediyor aileme de söyledim sürekli ev araba diyip durma yuvani bozma diyorlar sanki ben suçluyum bunları söyleyince ben bozuyormusum gibi davranıyorlar ama neden araba istemim durumumuz müsait alabiliriz eşim Kendi istediği yere arabaya binip gidiyo ama ben nereye gidicek olsam dolmuş bekle 2 dolmuş değiştir otobüs bekle hep bu şekilde geçiyor zamanım ben de sinir oluyorum tabiki bide gelip bana benzin parasının yarısını ver yok kasko sigorta yaptırdım onun parasının yarısını ver sen de hafta sonu bir yere giderken biniyorsun ya sabah okula bırakıyor beni o zman okula bırakmam vermezsen hafta sonu binemezsin diyip yine kavga çıkarıyor
Ailen için sustun peki madem, ailen senin için ne yaptı ?Kesinlikle öyleymiş bende kendime o kadar kızıyorum ki neden hep kavga çıkmasın ailem üzülmesin o ne der diye sustum olay nerelere geldi nisanliyken elalem ne der el içine çıktık dediler ayrilmadim sustum evlendim çocuk yoktu ailem üzülmesin ele laf olmasın diye sustuk şimdi bir kızım var şimdi de kızım var diye susuyorum ama bana bu güne kadar birisi sen neler yasiyosun elinde paranla demedi hep sus sabret oldu bizim de bir ev alcak birikimimiz var eşim hepsini bankaya kasaya koydu ama bana yarısını ver desem asla vermez en azından elimdekine sahip çıkıyorum artık
Ailen için sustun peki madem, ailen senin için ne yaptı ?
Sus, çek otur dediler.
Şu laflar bile aydınlanmana yeter ve artar bile ama maalesef, susmayı daha çok susmak olarak algılamış elalem ne der diye kendi yaşadıklarınızı görmezden gelmişsiniz.
Bu adam siz hasta olup yataklara düşseniz su bile vermez.
Bu hayata bir kere geliyorsunuz, çekmeyin derim
Biz ortak para biriktirip aldık o arabayı şimdi binemezsin demesi beni sinir ediyor aileme de söyledim sürekli ev araba diyip durma yuvani bozma diyorlar sanki ben suçluyum bunları söyleyince ben bozuyormusum gibi davranıyorlar ama neden araba istemim durumumuz müsait alabiliriz eşim Kendi istediği yere arabaya binip gidiyo ama ben nereye gidicek olsam dolmuş bekle 2 dolmuş değiştir otobüs bekle hep bu şekilde geçiyor zamanım ben de sinir oluyorum tabiki bide gelip bana benzin parasının yarısını ver yok kasko sigorta yaptırdım onun parasının yarısını ver sen de hafta sonu bir yere giderken biniyorsun ya sabah okula bırakıyor beni o zman okula bırakmam vermezsen hafta sonu binemezsin diyip yine kavga çıkarıyor
Çıkarıyor zaten en küçük bir para konusu bizim kavga sebebi örneğin dün düdüklü tencereyi kızım kırmış sanırım hava yeri kırılmış yenisini alalım dedim sen verdin çocuğun eline sen kirdirdin git kendin al diyor almam dedim mutfak işleri bende diye ben mi verdim tencereyi eline dolaptaki tencereye ne yapım kirildiysa dedim ki kızımın kiracagi bsey değil o hemen sen al ben bu eve hergun bsey almak zorunda mıyım diyor halbuki aldığı bsey yok evdeki hersey ceyizimden zaten onun dışında aldığım ufak tefek şeyleri ben kendim alırım zaten vermez parasını flan ama ayrılalım diyince ben suçluyum öldürürüm seni diyor kızımı benden ayıramazsın diyor aileme olanları anlattım diye bana kızıyor neden anlattın diye kendi ailesi asla karışmaz zaten biz ona bsey diyemeyiz diyorlar eşim çünkü onlarla da kavga eder onlara da bağırıp çağırır hemenAileniz arkanızda değil anladım masraf cıkar gelirseniz diye korkuyorlar. Sizin evlilik bitmiş uzatmalarla girmiş, en iyisi kimseye söz etmeden birikim yapmaya başlayın. Asla para vermeyin. Siz ortaklaşa aldığınız ama eşinizin gasp ettiği aracın sponsoru değilsiniz. Şartlar netleşince de boşanın zaten siz para borusunu kesince eşiniz yine sorun çıkaracak.