• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri insan degisirmi?

Inanin arsiz olmayi okadar cok istiyorumki arsiz olacam diyorum ama her seferinde gururum agir basiyor. Arsiz insanlara gipta ediyorum keske bir formulu olsa.
İlk olarak ona acıma,
Kafana koy ! İhtiyacın olanı al, nasıl olsa kavga edecek bu belli, sonuç belliyse niye üzülüyosun, bağırır bağırır susar! Eğer İnançlı biriyse bu konuda ayetler v.s bul çıkar koy önüne. Bakamayacağı kadınla niye evlenmiş?
İsraf haramdır bunuda ekleyim

Baba evin rahattı durumu iyiydi madem sen bu adamı nerde bulup evlendin?
Böyle sürünmektense baba evinde yer içer keyfime bakardım.
Ben eşinizin yaptığını kaldıramazdım cimri insandan nefret ederim.

Ben olsaydım yarın gider, beğendiğim ve aklımın kaldığı her şeyi fiyat etiketine bile bakmadan alırdım. Ardından sağlam kavgamı eder, bundan sonra böyle arkadaş, hayatımı sen mi verdin ki senin bencilliğine harcayayım derdim. Kabul ediyorsan sesini kes yoksa da kapı orda der ve resti çekerdim. Siz bunu demezseniz yarın bir gün ya boşanırsınız ya da dertten kederden kanser olur ölürsünüz ve yerinize gelen, sizin göz yaşlarınızla biriken o malı çatır çatır yer!!!

:kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Sen anla emojilerden :olamaz: bacım ne çekiyorsun bu adamı sen 4 bin tl maaş alıp bide sende çalışıyorsun gene de karışıyor herşeyine ha :işsiz:
Boşa bu adamı çatır çatır nafakanı al kalpten gider zaten en güzel ceza ona :KK73:

Back
X