Cimer 'e şikayet ettim

Valla benimde cumhurbaşkanına ulaşmam lazım kendi adıma ama işte cimere yazmıyorum şahsi bir konu diye. Telepati yapmayı deniyorum, birgün olacak inşallah

Böyle insanlarla aynı toplumda yaşıyoruz işte.
Ne kadar güzel kafalar, pırıl pırıl maşallah.
Ayağıma taş çarptı bimer, gözüme çöp takıldı cimer.

İletişim nedir bilmeyen insancıkların huzur kaynağı.
2 çift kelime edip derdini anlatamaz, kendini savunamaz; anca işte böyle arkadan.

Ve hayır hiç şikayet edilmedim ikisine de, bu tarz insanlar kendini çok belli ettiği için muhatap olmam hiç.

Şişirilmiş bir dava daha...
Boğulacaktım diyorsunuz, ama 1 ay daha devam edeceksiniz. Müdürüne söylüyorsunuz, müdür sizi haksız buluyor. Şikayet ettiniz ama korkuyorsunuz, kim olduğunuz bilinecek diye. Son bomba da şikayet nasıl geri çekilir sorusu... Hayırdır, bu işin aslı ne? İnsan can tehlikesi geçirse böyle mi davranır Allah aşkına... Benim hissettiğim şey sizin haksız olmanız. Ödünüz patlıyor hoca duyacak diye. Haklı olsanız kimseden çekinmez, yaptığınızın arkasında dururdunuz zaten, kursa da bir daha gitmezdiniz. Ne de olsa can bu, yedeği yok.
Şaibeli cimer davanız dönüp size patlayacak gibi geldi bana.
Umarım dersinizi alır, cimer, bimer gibi kurumları incik cincik şeylerden bir daha meşgul etmezsiniz, ne diyeyim .

Hocayla konuşulur olmazsa üstüne bildirilir. Yok cimer bimer akim. . Bu ne böyle basit şeyleri bu derece üst makama yazıp da önemli durumları yavaşlatmaktan başka?? Normal hayatta kaç pısırık varsa hepsi klavyede aslan

Şikayet hattı olmalı bence. Kötü muamele vb durumlar için mahkemelere taşınmak çok anlamlı değil. Ancak bu şikayet hatlarının kötü niyetli kullanımı çok çok fazla. Bunun önüne geçmeleri lazım. Asılsız şikayetler de şikayet sahibine para cezası gibi bir şey verseler. şikayet edecekler en az 20 kere düşünür gibi geliyor

Boğulma tehlikesine mudahale edilmemesi gibi ciddi bir durum diyip sikayet ediyorsunuz ve o kursa devam ediyosunuz. Bu nasil bir iki yüzlülük? Şikayet etme amacı ne ?
Canim sıkıldı bimer cimer.. niye aynı toplumdayim dediğimgillerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…