Cimer 'e şikayet ettim

aristokrat hatun

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
55
38
8
33
İyi geceler herkese
Ben belediyenin verdiği bir yüzme kursuna gidiyorum Bugün spor antrenörünün ihmali sebebiyle boğulma tehlikesi geçirdim Antrenör yüzmeyi öğretirken hep kenardan konuştu hiç yanımıza gelip göstermedi yani bir görev ihmali de söz konusu
Şimdi sorum şu bu şikayeti yapanı cimer şikayet edilene bildirimi?
Gizli olması için tiklayacagim bir yer yoktu Ayrıca spor hocasına uyarı ne kadar zamanda ulaşır

cimerden sonuc geliyor mail atıyorlar ama havuz personelini müdüre şikayet etmediniz.
yüzme kurslarında genelde hocanın elinde uzun bir sopa ile müdahele ediyorlar size uzatmadı mı sopayı
kötü bir tecrübe olmuş yüzme ögrenmenize engel olmaz umarım

Ayni kursa devam etmeyi düşünüyorsunuz sanırım.Kendinizi güvende hissetmiyorsaniz başka bir gruba /kursa yazilin derim

Bir ay sonraysa benim işim bitmiş oluyor zaten sıkıntı olmaz o zaman
Evet devam etmek zorundayim çünkü burda bulunan tek yüzme kursu bu kurs
Çok korktum gerçekten

Çok korktum gerçekten öğrenebileceğimi sanmıyorum artık

Bir yüzme antrenörünü cimer'e şikayet etmek nedir ya? Meşgul etmeyin şu hatları boş yere.
Üstlerine şikayet etmelisiniz önce, müdürüne vs
Ettim herhalde geçip karşıma antrenörü savundu ne yapmaliydim korkumla oturup sussamiydim Ayrıca eğer soruma cevap vereceksiniz yazın yoksa bosunada gölge etmeyin nedir ya ne sorsak hep bı yerden bir muhalefet cikiyor

Ettim herhalde geçip karşıma antrenörü savundu ne yapmaliydim korkumla oturup sussamiydim Ayrıca eğer soruma cevap vereceksiniz yazın yoksa bosunada gölge etmeyin nedir ya ne sorsak hep bı yerden bir muhalefet cikiyor
Siz bir kafede garsondan şikayetçi olsanız cumhurbaşkanlığına mı şikayet edeceksiniz? Hiyerarşi diye bir şey var.
Kursta hocayı şikayet edebileceğiniz her yere şikayet ettiyseniz ve sonuç alamadıysanız kurumu şikayet edebilirsiniz tabi ki
Kaldı ki o zaman da cimer'e gelene kadar büyükşehir belediyesi var

Sikayet belediyeye dusecek secim uzeri oldugu icin haklarinda yapilan sikayet sayisi baskanlar icin onemli
Baskana cikip cikmayacagini bilemem
Belediyede cimeri takip eden personel ve amirine gore is degisir
Isminiz verilmeyebilir sikayeti gormeyebilir
Goredebilir bilemeyiz
Belediye hakkinda cok sikayet varsa klasik cvp verilir az ise ciddiye alinir ve uyari alir belki kisiye sikayet ulasmayabilir bile hepsi ihtimal dahilinde
Ayrica bir kac gun icinde sikayet duser ama bir ay icinde cvp verilmesi gerek

her şeyi cimere bimere şikayet etmek saçma bence.ama şikayetler kısa sürede işleme alınıyor bildiğim kadarıyla. 1 hafta bile olmadan cevap yazılan şikayetler olduğunu biliyorum.gizli kısmını işaretlemediyseniz isminiz de kuruma gider zaten.

Cimer aracılığıyla gençlik ve Spor bakanlığina şikayet ettim ya Allah aşkına yeterince yiprandim bugün uğraşamicam birde sizle

Ya kurban olduğum boş verin cimeri, bimeri. Gidin belediyeye edin şikayenizi canlı, kanlı hem sağlıklı olur hemde beklemezsiniz. Olmadı direkt buralara yazın. Yaşam söz konusu tabii yardım etmesi gerekli.
Müdüründe savunmaya geçişine anlam veremedim.

Umarım kısa zamanda sonuçlar alırsınız.

Evet kimin şikayet ettiğini bilir. abim sokaklar temiz değil diye şikayet etmişti belediyenin temizlik görevlisi kendi özel cep telefonu nosunu aramisti. Eşim de askerlikte kötü muamele yapan komutanını şikayet etmişti komutan eşimi aradı şikayetini geri çekmesini rica etti.

Reactions: KV_
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…