- 9 Mayıs 2017
- 55
- 38
- 8
- 33
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Peki nerden bu kadar iyi biliyorsunuzBir ay içinde ulasir
Çok korktum gerçekten öğrenebileceğimi sanmıyorum artıkcimerden sonuc geliyor mail atıyorlar ama havuz personelini müdüre şikayet etmediniz.
yüzme kurslarında genelde hocanın elinde uzun bir sopa ile müdahele ediyorlar size uzatmadı mı sopayı
kötü bir tecrübe olmuş yüzme ögrenmenize engel olmaz umarım
Aynen öyleBir yüzme antrenörünü cimer'e şikayet etmek nedir ya? Meşgul etmeyin şu hatları boş yere.
Üstlerine şikayet etmelisiniz önce, müdürüne vs
Ettim herhalde geçip karşıma antrenörü savundu ne yapmaliydim korkumla oturup sussamiydim Ayrıca eğer soruma cevap vereceksiniz yazın yoksa bosunada gölge etmeyin nedir ya ne sorsak hep bı yerden bir muhalefet cikiyorBir yüzme antrenörünü cimer'e şikayet etmek nedir ya? Meşgul etmeyin şu hatları boş yere.
Siz bir kafede garsondan şikayetçi olsanız cumhurbaşkanlığına mı şikayet edeceksiniz? Hiyerarşi diye bir şey var.Ettim herhalde geçip karşıma antrenörü savundu ne yapmaliydim korkumla oturup sussamiydim Ayrıca eğer soruma cevap vereceksiniz yazın yoksa bosunada gölge etmeyin nedir ya ne sorsak hep bı yerden bir muhalefet cikiyor
Cimer aracılığıyla gençlik ve Spor bakanlığina şikayet ettim ya Allah aşkına yeterince yiprandim bugün uğraşamicam birde sizleSiz bir kafede garsondan şikayetçi olsanız cumhurbaşkanlığına mı şikayet edeceksiniz? Hiyerarşi diye bir şey var.
Kursta hocayı şikayet edebileceğiniz her yere şikayet ettiyseniz ve sonuç alamadıysanız kurumu şikayet edebilirsiniz tabi ki
Kaldı ki o zaman da cimer'e gelene kadar büyükşehir belediyesi var
Bir yüzme antrenörünü cimer'e şikayet etmek nedir ya? Meşgul etmeyin şu hatları boş yere.
Ben de ilk burada duymuştum bir zamanlarbende diyorum cimer ne. gugıldan baktım harbiden cimere şikayet edene kadar ohooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?