- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
- Konu Sahibi aristokrat hatun
-
Evet kimin şikayet ettiğini bilir. abim sokaklar temiz değil diye şikayet etmişti belediyenin temizlik görevlisi kendi özel cep telefonu nosunu aramisti. Eşim de askerlikte kötü muamele yapan komutanını şikayet etmişti komutan eşimi aradı şikayetini geri çekmesini rica etti.
İyi geceler herkese
Ben belediyenin verdiği bir yüzme kursuna gidiyorum Bugün spor antrenörünün ihmali sebebiyle boğulma tehlikesi geçirdim Antrenör yüzmeyi öğretirken hep kenardan konuştu hiç yanımıza gelip göstermedi yani bir görev ihmali de söz konusu
Şimdi sorum şu bu şikayeti yapanı cimer şikayet edilene bildirimi?
Gizli olması için tiklayacagim bir yer yoktu Ayrıca spor hocasına uyarı ne kadar zamanda ulaşır
Geri nasıl çekilir peki bilgi verir misinizbelediyenin temizlik görevlisi özel nosundan mı aramış. yok artık. birde onu şikayet edeydiniz keşke. memleket manyak dolu
işiniz bitmeden boğulmayın da hem hocayı sikayet edip hep gitmeye devam etmek garip..Bir ay sonraysa benim işim bitmiş oluyor zaten sıkıntı olmaz o zaman
Evet devam etmek zorundayim çünkü burda bulunan tek yüzme kursu bu kurs
Çok korktum gerçekten
belediyenin temizlik görevlisi özel nosundan mı aramış. yok artık. birde onu şikayet edeydiniz keşke. memleket manyak dolu
Cimer aracılığıyla gençlik ve Spor bakanlığina şikayet ettim ya Allah aşkına yeterince yiprandim bugün uğraşamicam birde sizle
Geri nasıl çekilir peki bilgi verir misiniz
Konu sahibi arkadaş kimliği devlet sırrı olarak gizli tutulur ,yüzme hocasinin da suçlamaya karşı savunma yapmasına /ifade vermesine bile izin verilmeden uyarilir-ceza alır diye düşünmüş sanırım.En başından beri kursu bırakmak gibi bir niyeti yokmuş zaten.Kusursuz cinayet temalı filmler gözümün önünden geçiyor su anBoğulma tehlikesi geçirdiğinizi iddia ediyorsunuz,
Hocayı da ihmal yüzünden şikayet ediyorsunuz.
Kursa devam ediyorsunuz.
Ve de şikayetinizi geri çekmenin yolunu soruyorsunuz...
çocuk oyuncağı mı sizin hayatınız? Madem iddia ettiğiniz gibi bir ihmal var?
Yoksa bir panik olayı abartıp soluğu şikayet mercilerinde mi aldınız? Şimdi düşününce o havuzda boğulma ihtimalimizin olmadığına mı karar verdiniz?
Konu sahibi arkadaş kimliği devlet sırrı olarak gizli tutulur ,yüzme hocasinin da suçlamaya karşı savunma yapmasına /ifade vermesine bile izin verilmeden uyarilir-ceza alır diye düşünmüş sanırım.En başından beri kursu bırakmak gibi bir niyeti yokmuş zaten.Kusursuz cinayet temalı filmler gözümün önünden geçiyor su an
3nity
size bir örnek anlatayım.
personel vatandaşa bilgi veriyor.
"bu işlemi biz yapmıyoruz artık, zaten yapılmasına da gerek kalmadı, doğrudan şuraya gidip yapabilirsiniz" diyor.
vatandaş ısrarla "niye beni başından savıyorsun" diyor.
"başımdan savmıyorum zaten sizin normalde xxx yerdeki xxx müdürlüğünden bilgi almanız gerekiyor ama ben size yardımcı oldum. bundan sonra oradan bilgi alabilirsiniz" diyor.
sonuç: bimer-cimer vs
soruşturma
neyse herhangi bir disiplin cezası almadı.
kamera görüntülerinde personelin elini kollunu salladığı azıcık sesini yükselttiği tespit edilse , ceza alabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?