Cimer 'e şikayet ettim

belediyenin temizlik görevlisi özel nosundan mı aramış. yok artık. birde onu şikayet edeydiniz keşke. memleket manyak dolu

Bildirir diye dusunuyorum zaten bildirmesede sizin oldugunuzi anlayabilir.

Genellikle 7 gun ile 10 gun icersinde donus yapiyorlar. Aama 3gunde sikayet edilene ulasabilir hatta daha kisa surede

Kişilerin bilgilerini veriyorlar, beni de şikayet etmişlerdi bimerden, kişinin adını soyadını her şeyini söylemişti müdürüm. Ona da söylerler muhakkak. Öyle bir olayın olmadığını da güzel bir dille savunurlar, bu olay da kapanır.

Bir ay sonraysa benim işim bitmiş oluyor zaten sıkıntı olmaz o zaman
Evet devam etmek zorundayim çünkü burda bulunan tek yüzme kursu bu kurs
Çok korktum gerçekten
işiniz bitmeden boğulmayın da hem hocayı sikayet edip hep gitmeye devam etmek garip..

1 hafta olmadan ulasir sikayet yerine. Muhtemeln sikayet ettihinizle de kalirsiniz. Tum bilgileriniz de karsi tarafa ulasir.

belediyenin temizlik görevlisi özel nosundan mı aramış. yok artık. birde onu şikayet edeydiniz keşke. memleket manyak dolu

Evet nasıl bulmuş şok olduk hadi komutan neyse de temizlik işçisi ne alaka yani

Reactions: KV_
Keşke cimerden önce bir üstüne gitseydiniz. Ama sizi bu durumda bırakması konusunda haklısınız. Boşverin bilsin kim olduğunu

Geçmiş olsun. Bende 2 hastanenin acil doktorlarını yanlış teşhis yüzünden 184 e şikayet ettim ama sonuç ne oldu bilmiorm. Sanırım hicbsy olmadı sizin sikayetnzdende bişey cikarmi bilemiorm

Cimer aracılığıyla gençlik ve Spor bakanlığina şikayet ettim ya Allah aşkına yeterince yiprandim bugün uğraşamicam birde sizle

Geri nasıl çekilir peki bilgi verir misiniz

Boğulma tehlikesi geçirdiğinizi iddia ediyorsunuz,
Hocayı da ihmal yüzünden şikayet ediyorsunuz.
Kursa devam ediyorsunuz.
Ve de şikayetinizi geri çekmenin yolunu soruyorsunuz...
çocuk oyuncağı mı sizin hayatınız? Madem iddia ettiğiniz gibi bir ihmal var?
Yoksa bir panik olayı abartıp soluğu şikayet mercilerinde mi aldınız? Şimdi düşününce o havuzda boğulma ihtimalimizin olmadığına mı karar verdiniz?

Konu sahibi arkadaş kimliği devlet sırrı olarak gizli tutulur ,yüzme hocasinin da suçlamaya karşı savunma yapmasına /ifade vermesine bile izin verilmeden uyarilir-ceza alır diye düşünmüş sanırım.En başından beri kursu bırakmak gibi bir niyeti yokmuş zaten.Kusursuz cinayet temalı filmler gözümün önünden geçiyor su an

Şu şikayet işlerini biraz zora sokmalılar.
Böyle oturduğu yerden şikayet edebilen herkes insanları gereksiz zan altında bırakıyor...
Çocuğuna rapor yazmadı, antibiyotik reçete etmedi diye hekimi, çocuğuna çok ödev verdi, notunu az verdi diye öğretmeni, yerde çöp gördü diye belediye görevlisini şikayet ediyor artık millet...

Geçen denk geldiğim bir kadın, belediyenin otopark görevlisini tehdit ediyordu,
Nasıl otoparka almazsın beni? Şikayet edeceğim seni diye...
abla yer Yok diyordu çocuk ama nerede...

Konu sahibi haklıysa, canından önemli değil yüzme öğrenmek. He değilse, inşallah yüzme antrenörü ile yüzleşmek zorunda kalır...

3nity
size bir örnek anlatayım.

personel vatandaşa bilgi veriyor.
"bu işlemi biz yapmıyoruz artık, zaten yapılmasına da gerek kalmadı, doğrudan şuraya gidip yapabilirsiniz" diyor.
vatandaş ısrarla "niye beni başından savıyorsun" diyor.
"başımdan savmıyorum zaten sizin normalde xxx yerdeki xxx müdürlüğünden bilgi almanız gerekiyor ama ben size yardımcı oldum. bundan sonra oradan bilgi alabilirsiniz" diyor.

sonuç: bimer-cimer vs
soruşturma
neyse herhangi bir disiplin cezası almadı.
kamera görüntülerinde personelin elini kollunu salladığı azıcık sesini yükselttiği tespit edilse , ceza alabilirdi

Görümcem dahiliye uzmanı.
‘Dahiliye’ diye tekrar belirteyim :)
Bir adam annesini getiriyor,
Şeker, tansiyon hastası.
Sonra diyor ki dizleri agrıyor, gelmişken bir film de çektirsin.
Görümcem ortopediden yada fizik tedaviden randevu almasını yada o branşlar için sıraya girmesini söylüyor.
Adam ısrar edip üzerine yürüyor.
Tamam beyefendi, sakin olun, istiyorum diyor.
Adam da ha şöyle, illa dayak yiyeceksiniz diyor...

Sonra diğer tahlillerle birlikte röntgen de çıkıyor, sonuç için geliyorlar, tansiyon ilacını düzenliyor, adam eee röntgene bakmayacak mısınız diyor?

Görümcem de yooo, onu ben değil, siz istediniz, radyolojiye söyleyin, filme bassınlar; bakın bakalım nesi varmış annenizin diyor :)
Sonuç? Şikayet tabiki. Yahu kız dahiliye uzmanı. Niye başka bir branşta doktorculuk oynasın? Ama anlamıyorlar..
155 cm, 45 kilo kızın üzerine yürüyor, kendine de adam diyor. Devlette bunu adam yerine koyup şikayet etmesine izin veriyor...

Bimer,cimer gibi yollar özellikle devletin kurumlarındaki yazışmaların gecikmesi ya da bilgi edinebilme hakkı açısından çok faydalı.ancak ne yazık ki,bizde çok yanlış kullanılıyor.

Havuzda boğulma tehlikesi geçirmek ve antrenörün yardım etmemesi hayati bir tehdit.Eğer böyle düşünüyorsanız yüzme kursunu bırakıp gerekirse dava açmanız gerekli.Ama gördüğüm kadarıyla benle fazlaca ilgilenmedi,şikayet edeyim de biraz burnu sürtsün diyorsunuz.Sıkıntı burada.Yoksa antrenör gerçekten hatalı olabilir ancak bu yolunuz hatalı

Ben antrenör olsam,bu olayda haksız bile olsam size karşı dava bile açmayı düşünebilirdim.Sonuçta boğulma tehlikesi geçiren birinin o kursa devam etmesi hayatın olağan akışına ters.Bunu baştan düşünmeniz gerekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…