bebeğim göğüslerine bayıldımmmm gerçekten çok güzel olmuşlar..bu aralar çok yoğunum giremiyorum pek siteye ama sana hemen yorum yapıp kaçmak istedim maildeki memeler bombaydı bombaaaaaa öperimmm
tesekur ederım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebeğim göğüslerine bayıldımmmm gerçekten çok güzel olmuşlar..bu aralar çok yoğunum giremiyorum pek siteye ama sana hemen yorum yapıp kaçmak istedim maildeki memeler bombaydı bombaaaaaa öperimmm
Cnm gerçekten harika görünüyo.Doya doya kullan cnm eminim çok güzel bir duygudur böyle göğüslere kavuşmak.Darısı olmayanların başına nazar değmesin sana maşallah
kızlar hepinize gunaydın. evet sonunda beklenen gun geldi ve bende resim ekledim bakın bakalım begenecek misiniz .herkes objektif olsun lütfen.tum eleştırılere de acıgım
tecrübeli arkadaşlar ltf syardım):ben yıllarca bunu bekledim ama şimdi hiç mutlu degilim.3.günüm.sizin bu günlerde görüntü nasıldı şimdikiyle aynı degildi heralde.dr acele etme şeklini alacak daha diyor ama bu çirkin şeyler nasıl düzelir bilmiyorum):
tecrübeli arkadaşlar ltf syardım):ben yıllarca bunu bekledim ama şimdi hiç mutlu degilim.3.günüm.sizin bu günlerde görüntü nasıldı şimdikiyle aynı degildi heralde.dr acele etme şeklini alacak daha diyor ama bu çirkin şeyler nasıl düzelir bilmiyorum):
Cimbomcum göğüslerini çok beğendim ben. Vücuduna çok uymuş güle güle kullan canım..
slm senin adına cok sevindim.Bende ani bir karar alıp p.tesi ameliyat oldum.dün gördüm ama cok kötü görünüyorlar.sanki huni koymuş gibiler):260 cc takıldı bana.damla mentor.ama sanki orada silikonun şeklini görebiliyorum gibi.acaba normal şekli bumudur sonra şekil degiştirecekmi.Sende yeni oldun resimlerini göremiyorum ben ama aynı şeyleri yaşadınmı çok merak ediyorum.
evet canım oldum kurtuldum sonunda
evet canım yaptırdım sonunda.darısı sana olsun insallah.
resimmi ekledin hemen bakiyorum
gördüm resimlerini canım. çok yeni olmasına rağmen güzel görünüyor. sen bir de sonrasını düşün. gözün aydın canım.
Canım eğer sakıncası yoksa bende resimlerini görmek isterim. Arkadaş olarak ekleyebilirmisin
evet hayatım ekledım ama sen gec kaldın