cilveli kk fıstıkları

bigün kadn doğm doktoruma dedim ben bir türlü kilo alamıyorum diye bana ne dedi biliomusun lohusalık biterbitmes bekleyemiyonda ondandır dedi tatlım yaaaa doğru sööledi

bigün kadn doğm doktoruma dedim ben bir türlü kilo alamıyorum diye bana ne dedi biliomusun lohusalık biterbitmes bekleyemiyonda ondandır dedi tatlım yaaaa doğru sööledi

ne güzel isteee en büyük korkum o benim evlöendikten sonra örnekler gibi kilo alcem diye korkuyorummm:18:

ne güzel isteee en büyük korkum o benim evlöendikten sonra örnekler gibi kilo alcem diye korkuyorummm:18:

sende her gece yaparsın olur biter ben bi ara doğumdan sonra hep ben onun üstüne geçiyodumki bacaklarımda selülit oluşmasın diiye valla havuzda bakan bakana bide yanımdaki kızıma bakıyolar yarında doktora gitcem bidahakine füzelere(memişlere)bakarlar

dün aniden çıktım annem geldi bugnde olabilir görmesini istemem zaten sabah yıkandık evde cümbür cemaaat allahım ne güldüm ama sabah 8 yıkanmalar bitiyo

anaaaam snein birde kizinmii varrr

anaaaaaam benim seni kaybetmemem gerek yahuuuu ileride soracagim cok sey olabilir:78:

cimcimeee sen 22 yaşnda mısıınnnn ? ooooooooo inanmıormm dmeek kii yaşıın hiççç önemiiii yoook :)
süperrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa Eşin kaç yaşında?

anaaaam sen benden kücüksünnnn

ben 23 yasindayimm askimla 5 yillik birlikteliligimiz var

cimcimeee sen 22 yaşnda mısıınnnn ? ooooooooo inanmıormm dmeek kii yaşıın hiççç önemiiii yoook :)
süperrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa Eşin kaç yaşında?

kızııım ben sana bişi diyimmi kapanan topikte vardı ben yazmıştım ben daha 17 yaşımdaydım sevgilimle gece muhabbet ettik kocamla yani..sabah teysemle gezerken iççamaşırım sürtüne sürtüne benden bir sıcaklık aktıııı gitti ama ben önceside çok fenalaştım kasıklarım kasıldı felan ben bunu söyledim eşime ozaman sevgilimdi abowwww kız sen orgzm olmuşsun ben seniii nası mutlu edicem felan diyodu haala korkuyo benden ve çok kıskançççç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…