cilveli kk fıstıkları

selamkızalr.. ben dün herifime şoko partiden bahsettim krem şanti dondurma bu fikirlerden nefret etti sakın yapma ıyy ne iğrenç fikirler bunalr dedi bende pis pis sırıttım içimden ohh be dedim
geçmişi okuya okuya geliyorum aklıma geldi yazayım dedim..

iyi valla istikrarlı devam edebiliyorsun.. bende istikrar yoktur spordan yana..

ay bende benimkine bi şaşkınlıkla(aptallık etmişim)yenilebilir iç çamaşırları varmış aşkım biliyomusun dedim şekerden yapıyolarmış falan diye açıkladım bana ne dese begenirsiniz 'bırak aşkım ya k.ça başa sürdüğün şeyi bide yicekmisin dedi hönk diye kaldım yani odun odun

eneeeem eneeeeeemm sen simdiden cilvelere basla sekerim anca

Ahaaaaahahaaaa koptum

kızlarrr....günaydınnlarr....pariss gezisindenn dönenlerr....nasılsınız?????

günaydin hanimlaaaar....

askim asker malum biliyorsunuz...bugun carsi izni vardi nette görüstük kamerali cikmasina yarim saat kala hayallerimi anlattim normalde daha üstü kapali anlatirim bu sefer daha acik anlatttiiimm:78: malum burada bir haftadir cilve patlamasi yasiyorumm

askimdan cikan tek cümle: "beni burada mahvettin, 88 gün sonra sana bunun hesabini cok pis sorucam" oldu

sor askim sorrr bende bunun icin ugrasiyorum demedim diyemedim :92:

anlaşılan çok pis cilveli planların var.....?????

kız gülümsetti beni yazdıkların
Allah aşkına söyle çok merak ettim özelden yaz bana ne yazdın cocuga valla çok merak ettim kız

bi sakinlikk var sanki bugün...

normaldir herkes kocişleriyle sevgilileriyle beraberrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…