cilveli kk fıstıkları

çok şaşırıyorum biliyomusun ben kendimi yetersiz görürdüm her seferinde daha heyecanlı olsun kendimi aşayım felan derdim ama yinede yeni evliyken zorluk yaşayan çok arkadaşım oldu eh yardımcıda olduk yaneee

benim zorluk cekecegimi sanmiyorum ama maksat ilk aylardaki atesi söndürmemek onun icin bu cilveleri not aliyorummm:77: hani ben ilerisini düsünemiyorum bile simdi cok frenliyorum kendimi askimda öyle:69:

anammm bunuda deneyinnn simdi kk da baska bir yerde baska bir konu icerisinde benzeri birsey vardi

esinize süper bir yemek hazirlayin romantik bir ortsm süslenin güzel bir elbise makyaj kokular...onun tabaginin altina dilediginiz bir not birakinnn onun yemegini koymaya tabagi alip mutfaga gidince okusun artik nasil bir not olursa sonucuda öyle olsun mesela birlikte dans etmeyi sevenler yemekten önce bir dansa ne dersiniz....veya simdi geldi aklima "askim yemekten sonra tatliyi yapacak vaktim olmadi" benimle idare edebilirmisiiiiiiiiiin:78:

bu tarz durumları filimlerde görebilirsin aşkitom ama ben hiç böyle birşey yapmadım benmkine yapmacık geliyo bende aniden beklenmedik durumlar oluyo daha hoşuma gidiyo planlayarak yaptımmı hiç hoşlanmıyorum o gecemden

bu tarz durumları filimlerde görebilirsin aşkitom ama ben hiç böyle birşey yapmadım benmkine yapmacık geliyo bende aniden beklenmedik durumlar oluyo daha hoşuma gidiyo planlayarak yaptımmı hiç hoşlanmıyorum o gecemden

dogru yapmacik gelebilir ama özel günler icin fena da olmaz haniii:78:

benim zorluk cekecegimi sanmiyorum ama maksat ilk aylardaki atesi söndürmemek onun icin bu cilveleri not aliyorummm:77: hani ben ilerisini düsünemiyorum bile simdi cok frenliyorum kendimi askimda öyle:69:

zorluğu nezaman çekersin biliyonmu yeni evlendiğinde daha adapte olamamışken cinselliğe kocanla tartışmalarının yatakta sırtını dönmelerşyle cinsellikten soğursun fazla tartışmamaya bak evlendiğinde yoksa eşinle olan cinselliğin kesilir barışsanda kendini veremezsin:31:

zorluğu nezaman çekersin biliyonmu yeni evlendiğinde daha adapte olamamışken cinselliğe kocanla tartışmalarının yatakta sırtını dönmelerşyle cinsellikten soğursun fazla tartışmamaya bak evlendiğinde yoksa eşinle olan cinselliğin kesilir barışsanda kendini veremezsin:31:

inciler inciler incilerr.....Tartismak yokk tartissanda yatakta unutacaksin unutturacaksin arkadasss :51:

özel günlerde genelde farlı mekanda denemeyi seviyorum ama yinede hep ben atlıyorum yakasına:30:işyerinde yne doğum gnümü kutladınız çok yorgnsun diyolarmışş nerden anlıyolar bunnnar yaaaa:60:

adamcagiza nefes aldirmiyorsunn sanirimmm :17:

simdi memlekette sin diye belki dinleniyordur birazcikk:81:

kıııııız ne dinlenmesi az önce gusl aldım wallahi yakalanıcağımı bileyim daha kötü istiyorum bende adrenalin war wallahi tawan yaptı bu gecede başkasında kalıcaz dayısımı ne onların gece lambaları bitiriyo beni kırmızıyaaa bayılıyorum herhalde yne yapışıcam banada iççamaşırı dayanmıyo böyle olunca iflas edcem sonunda

kıııııız ne dinlenmesi az önce gusl aldım wallahi yakalanıcağımı bileyim daha kötü istiyorum bende adrenalin war wallahi tawan yaptı bu gecede başkasında kalıcaz dayısımı ne onların gece lambaları bitiriyo beni kırmızıyaaa bayılıyorum herhalde yne yapışıcam banada iççamaşırı dayanmıyo böyle olunca iflas edcem sonunda

abooww hergpn baska yerdeeee dikkat et yakalanmaaa :1:

yokkız 3.seneye gircez hiç olmadı inş olmaz walla o an hiiiiç düşünmüyorumda iş bitince abowww nası ykancas şimcik diyorum:60::60:

gördüm fotosunu iyiymiş valla.. bi yaşıma daha girdim :1::1:
arkads paylasmıs resmini baya yiye yiye parise gidiyosun :60:

valla öyle bacım bi cahal biz kalmışız he :60:

evet canım oooooo :32::1:

ayyy süperr bayıldım ağvayı çok görmek istiyorummmm bende çok şanslıymışın adaşım sen :1::60::62::66:

anam ne azgın garılar var laaa biz neyizki kendimden şüphe eder oldum valla allah niye bizede vermezki bunlarıı herkeze arda bize yokmiiiiiiiiiiii

Back