canım eve girer girmez başlaman lazım ben öyle planladım üstümde görünce anlıcak zaten arkadaşın verdiği şarkılardan birincisi süper
ben ikincisini de beğendim tatlımeve girer girmez adam aç acına mı parise gitcek kız ay ben hiç kıyamıyom benim herife yaa
kız seni öle görünce bırak parisi izlandaya giderya ikincisi çok yavaş pek hareket bulamazsın ona
yenilebilir derken?
Ceyda bilmediğin yokmuş he bacım eferin sana
hiç duymamıştım o iç çamaşırını yaw millet neler icat etmiş böle yaww
Bu ne be kimse yok burda,yoksa iş üstündemisin yaaa:84:Kıskandırmayın lenn bekarları
Ayrıca bahsedilen yenilebilir çamaşır buymuş
Eki Görüntüle 211987
Ben şimci size bekarken yaptığımız bi kaçamağı anlatayım kızlar toplaşın
Kocişle ben üniv.de tanıştım, neyse efenim mart ayında Çanakkale gezisi düzenlenmişti. Benim herif de tabi aşkım izin al hadi gidek beraber diye tutturdu ya yok diorum annem göndermez falan filan neyse ben şansımı deneyeyim dedim. Akşam evdeyiz, annemin iyi saatini kolluyorumo sırada da amcamın eşi yengem bizdeydi. ben konuyu açtım anne nolur herkes gidiyo lütfen falan filan. bu arada çanakkale gezisi konaklamalıydı. 1 gece kalıp dönücez. Yengem bana arka çıktı saolsun ben izni kopardım. Benimki tabi havalara uçtu derken bana demez mi aşkım gel biz başka yere gidelim napıcaz çanakkalede diye ben tabi şok oldum ama biz harbiden başka yere gittik Ağva'ya gittik beraber.. ama var ya ne maceraydı yaa şimdi düşünüyorum da ne cesaret yani
İyi ben de canım ne olsun.. dün akşam regl oldum bugün çok kötü fenayım yaa belim o kadar kötü ağrıyor ki anlatamamo yüzden bugün iş miş yapamıcam
bu arada 10 dk dolmasına bekliyorum beybi özelden yazıcam sana:34
Dün akşam parise gidenler el kaldırsın
banada banada özelden yaz kiskandim
Kızlar merhaba
İlk topik kapanmadan önce okumuştum ve notlar almıştım.2 haftada 1 uygulayacağım yazdıklarımı.Aslında bunlara hiç gerek kalmıyo ama renk katıyo böyle şeylerDün vücudun gözükmeyen bi yerine dövme yapıp ve karanlıkta eşimin eline feneri verdim ve onu bulmasını istedim.Onu uyguladım ve geliyor bekleyin parise 1.sınıf bi uçuş yaptım Tavsiyeler için teşekkürler kızlar
kiz bende tam tersiydi ilk baslarada askim itinaylaa devam etti suan beni durduramiyor eKararlıyız bu topiği kapattırmıcazHer gün yeni bir cilve topiğii:90:
Taaa en başından beri takip ediyorum,evli değilim uygulayamıyorum hiçbirini
Bari dedim telefondan birazcık şey ediyim,ama benimki benden beterUtanırım ben dedi ve konuyu kapattırdı..İlerde de utanırsın kardeş kardeş yaşarız o zaman dedim,yok o zaman farklı olurmuş.Çok şaşırdım,ben mi abartıyorum o mu fazla çekingen bilemedim
ceydaaaa görüyorum seniii okuya okuya geliyorumm
ne yazdığımı bile unuttum kız
hangi ceyda kızz
seeen sen seeeen
bak ne diyorum ben yarin ofiste bos olucam sanirim ben su eski topiclerimizdeki cilveleri suraya listeleyeyim bir arkadas paylasmisti numarayla devam ederizzz ne dirsinn
aynı konudan 2 tane mi oldu :26:
aynı konudan 2 tane mi oldu :26:
2 kişi birbirinden habersiz açmış aynı konuyu ama burda toplandık
geçmişten bahsediyosan 2 konu kapatıldı bu 3. diğeri 4.
amma cilve meraklısıymışız beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?