cilveli kk fıstıkları

Bu ne be kimse yok burda,yoksa iş üstündemisin yaaa:84:Kıskandırmayın lenn bekarları
Ayrıca bahsedilen yenilebilir çamaşır buymuş

Olsun kuzu o yasak ama öncesi değil heralde
Ben onu bile yapamıyom yanımda değilki

Ben şimci size bekarken yaptığımız bi kaçamağı anlatayım kızlar toplaşın

Kocişle ben üniv.de tanıştım, neyse efenim mart ayında Çanakkale gezisi düzenlenmişti. Benim herif de tabi aşkım izin al hadi gidek beraber diye tutturdu ya yok diorum annem göndermez falan filan neyse ben şansımı deneyeyim dedim. Akşam evdeyiz, annemin iyi saatini kolluyorum o sırada da amcamın eşi yengem bizdeydi. ben konuyu açtım anne nolur herkes gidiyo lütfen falan filan. bu arada çanakkale gezisi konaklamalıydı. 1 gece kalıp dönücez. Yengem bana arka çıktı saolsun ben izni kopardım. Benimki tabi havalara uçtu derken bana demez mi aşkım gel biz başka yere gidelim napıcaz çanakkalede diye ben tabi şok oldum ama biz harbiden başka yere gittik Ağva'ya gittik beraber.. ama var ya ne maceraydı yaa şimdi düşünüyorum da ne cesaret yani

kıyamam sana . sende yurt içi bi yere gıt gel canım . parise gıtme her defasında

kız laf aramızda bugün kociş evdeyken bi ara uyandı ben de burdakilerden gaza mı geldim nedir bi öpeyim dedim artık nası öptüysem baktım benimki celallendi paris olmasa da bi türkiye turu yaptık geldik :78::78::78::78:

Hikayeyi okurken ortasında sonunun ne olcağını,eşinin ne diyeceğini anladım
Ahh bu erkekler yokmu çok fena fırsatçılar

Ben bekarım malumun haftada bir görüşüyorum onda da bişe olmuyo zatii:2:
anladım canım. daha cok mu bekarlıga.
masallah canım baya heyecan yasamıssın. ıyı cesaret edebılmıssınız valla bravo sıze

aferın sana arada bır turkıye turuna bizde cıkarız

anladım canım. daha cok mu bekarlıga.

masallah canım baya heyecan yasamıssın. ıyı cesaret edebılmıssınız valla bravo sıze

hiç sorma canım ertesi gün oldu istanbula dönücez biz otobüsü kaçırdık benim adam yanlı bakmış saatine tamam dedim yandıkk kesin.:83: annem beni arıyo nerdesin diye.. ee şey anne biz üsküdardayız kızlarla kahvaltı yapıyoruz dedim, halbuki ben ağvada nehirin kenarındayım bi de çanakkaleye gittik sonuçta fotoğraf çekilmedin mi diye sorcaklar dedim benim adama. istanbula gelince internet cafeye gitmiş bu var ya ne kadar çanakkale fotoğrafı varsa çıkarmış manyakk annemler bikaç tanesine baktıydı boşa gitti o kadar fotoğraf bi de o zamanın parasıyla 30 tl vermişti onlara o öğrenci yokluğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…