o konu da biz de hemfikiriz ama topiğimiz daha önce bu tarz söylemler yüzünden kapandı dolayısı ile biz de şimdi temkinli davranmak istiyoruz. siz de buna uyarsanız çok memnun olacağız
+18 diye bölüm açmışlarsa bu konuşmalar ağır gelmemeli bence...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o konu da biz de hemfikiriz ama topiğimiz daha önce bu tarz söylemler yüzünden kapandı dolayısı ile biz de şimdi temkinli davranmak istiyoruz. siz de buna uyarsanız çok memnun olacağız
Kızlar benimki kemal sunalın filmindeki gibi çocuğu uyutmaya çalışıyor...Uyu ulan ... ananı... ama nafile çocuk gece yarısına kadar yatmayınca hayaller başka güne erteleniyor...45 gündür böyleyiz
çocuk yapmak istemiyorum baya bi süre bizi köpek bile engellio ağlıyo kapıda
çocuk yapmak istemiyorum baya bi süre bizi köpek bile engellio ağlıyo kapıda
canım bu konu daha önce tartışıldı zaten.. bunu kapatalım artık ayrıca +18 bölümü ayrı bir topik ama burası sohbet topiği olduğu için yöneticiler topiği kapatma yaptırımında bulunuyorlar yani en azından onların açıklamaları bu yönde.
canım bu konu daha önce tartışıldı zaten.. bunu kapatalım artık ayrıca +18 bölümü ayrı bir topik ama burası sohbet topiği olduğu için yöneticiler topiği kapatma yaptırımında bulunuyorlar yani en azından onların açıklamaları bu yönde.
Tamam canım ne yapalım ağzımıza bant çekip anlatacağız artık
sayılır canımcanım konumuzla alakasız ama bişi sorucam sen evli değilsin ama erkek arkadaşınla birlikte mi yaşıyosun tam anlayamadım da
kızlar mesai bitti ben kaçar yarın görüşmek üzere iyi akşamlar
Kızlar bende çıkıyorum size iyi eğlenceler...
şu dans olayını deneyen varsa hangi müzik olduğunu bi yazsa şekerlerim yaa
Allah seni kız o öyle dondurma ddeğil
kaynana da komikmiş vesselam
küboşum, yapocum güle güle fıstıklar
bu çekirdekten yetişiyo herhal
böyle striptiz tarzı bişe olsun istyorum ya altta kırmızı jartyr takım üstünede onun beyaz gömleğini giymeyi düşünüyorum
kızlar yenilebilir iç çamaşırları varmış biliyomuydunuz
böyle striptiz tarzı bişe olsun istyorum ya altta kırmızı jartyr takım üstünede onun beyaz gömleğini giymeyi düşünüyorum