cilveli kk fıstıkları

+18 diye bölüm açmışlarsa bu konuşmalar ağır gelmemeli bence...

canım bu konu daha önce tartışıldı zaten.. bunu kapatalım artık :34: ayrıca +18 bölümü ayrı bir topik ama burası sohbet topiği olduğu için yöneticiler topiği kapatma yaptırımında bulunuyorlar yani en azından onların açıklamaları bu yönde.

canım bu konu daha önce tartışıldı zaten.. bunu kapatalım artık :34: ayrıca +18 bölümü ayrı bir topik ama burası sohbet topiği olduğu için yöneticiler topiği kapatma yaptırımında bulunuyorlar yani en azından onların açıklamaları bu yönde.

Tamam canım ne yapalım ağzımıza bant çekip anlatacağız artık

böyle striptiz tarzı bişe olsun istyorum ya altta kırmızı jartyr takım üstünede onun beyaz gömleğini giymeyi düşünüyorum:52:

Allah seni kız o öyle dondurma ddeğil :60::60::60:

kaynana da komikmiş vesselam :1:

küboşum, yapocum güle güle fıstıklar :38:

bu çekirdekten yetişiyo herhal :60:

alla alla valla bu konuda kafam karıştı biri bana anlatısn şu işi yaa özelden mi anlatıo burdan mı anlatıo valla sevap olur rezil olmim külaha falan geçerim adamın karşısında eetkilicem diye güldürmim yaa

evet canım kaynana komik valla
bende kaynanayla kayınpederle oturucam artık böle haltlar yeriz illaki bu cilveyle ben, kadın nası zabdeder acaba allah yardım etsin:D

Son düzenleme:
Ceyda bilmediğin yokmuş he bacım eferin sana
hiç duymamıştım o iç çamaşırını yaw millet neler icat etmiş böle yaww

kızlar bu topiğe girdikçe içleniyorum yaa biranönce evlenmek istiyorum bende sizin gibi çok mu şey istiyorum:5:

Back